Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle harca kuzum
söyledin de aklıma geldi
dün 1 aydır ilk kez şekerli bişey yedim o da vişneli dondurmaydı
sonraaaaa ne yedim söylesem inanmazsınız
landfloves söylesin
ıyyyyy işkembe çorbası içmiş.... ben hamile olmamama rağmen içemem kokusundan midem bulanır. ters bizim bu kız ters
uurböcee, sen çalışmıyor muydun ya?
işe girersen bu kadar içli dışlı kalmazsınız
yani sanırım:44:
ohh yarasın mis gibi tertemiz yapmış annem, vücudum bayram etti
benim en sevdiğim çorbadır canımcım, o yüzden midem bulanmaz ondan
yarım tencere işkembe çorbası içmişliğim vardır zamanında ehehehehe
çalışıyorum canım da aynı işte...
ayhhh inanmıyorum yaaaa
ama dur büyük konuşmayım insan istemediği şeye bile aşerebilirmiş canım ister falan
şu an iç deseler asla içmem herhalde
ben çıkıyorum hazırlanayım kızlar, sizde fazla kalmayın buruşursunuz iyice
Sorun kendi hayatıma kendim karar veremiyor olmak... Ne ölüleri bitiyor ne dirileri... Yok orda taziye var oğlum gidelim... Yok burda düğün var gidelim... Yok orda konser burda gezelim onlar genç biz yaşlı.. Ben daha arkadaş yapamadım kendime... İş desen her Allah'ın günü laf 2 dakikada olacak işte de çalışmıyorum malesef... İşten de soğuyorum böyle olunca... Allah kolaylık versin şu insanlara da biraz insaf...
Herkese merabalar kızlar. Ben 2.5 aydır regl olmuyordum. Ama hamile olmadığıma emindim. Çünkü bende pco var, doğum kontrol hapıyla regl oluyorum yıllardır. 3 aydırda hap kullanmıyorum, bu yüzden regl olamadığımı biliyordum. Ama içime bir kurt düştü yinede. Eşimide doğru düzgün gördüğüm yok Ama bu sıralar karnım çok çıktı, regl olamadığım için şiştiğimi düşünüyodum. O kurt yedi beni ama bi türlüü gidip bi gebelik testi almadım. Bu pco tedavisi için dün doktora gittim, beni zorla gebelik testine soktu. Test yapmaya gerek yok hamile değilim desemde dinletemedim. Ben emin olmadan sana ilaç yazamam dedi doktor. Bugun sonucumu aldım. Hamile değilim. Hepiniz hamileyim diyeceğimi beklediniz değilmi:)
Neyse sonucu görünce derin bir nefes aldım. Şu anda hiç sırası değil biliyorsunuz durumumu. Hayatımı düzene sokmadan istemiyorum. Şu göçebe hayatım bitmeli önce. Çocukta bende perişan oluruz yoksa. Ama sonra içimi derin bi hüzün kapladı. Sebebini bilmiyorum. Acaba yoksa ben çocuk istiyormuydum? Moralim falan bozuldu acaba ben kısırmıyım, çocuğum olmayacakmı diye 3 aydır ilaç kullanmıyorum, çokta dikkat etmedik açıkcası. Gerçi ilacı bırakınca en az 6 ay gebelik olmuyormuş ama yinede üzüldüm galiba ya. Sırf çocuğu ya çocuğum olmazsa stresinden kurtulmak için bir an önce yapmak istiyorum galiba. Bir taraftanda 8 aylık evliyiz ama daha hiçbirşey anlamadık. Tayinim çıksın en az 1 yıl evliliğimizi anlayalım diyorum.
oLeyyy hatunlar gelmiş