• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

mLsVt parkelerinin açık renk olmasıda çok güzel, evinin kapıları, banyon özelliklede mutfağın çok güzel gerçekten. hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın inşallah.

kızlar bu arada ben bir tencere yaprak sarması sardım buzluğuma attım. eşimin arkadaşlarıda şehir dışına çıkıyormuş, haftaya gelirlerse inşallah bir yemeğimi hazırladım. veya onlardan önce başkalarıda gelebilir tabi.

ahh o açık renk parkeleri gelde bana sor, tek bir toz zerreciği bile 3 m öteden burdayım diyor:50: akıl yokmuş bende diyorum.
ayrıca beğendiğin içinde çook ama çook mutlu oldum gerçkten:17: Allahım isteyen herkese güzel evcikler nasip etsin.

artık yavaştan ben kaçıyorum kızlar, benimki geliyormuş. yemeğide yapmadım bide pc başında görmesin beni:9:
öpüyorum hepinizi:54:

demek ki kadınlar hamamına bakan herkes bizim topiğe uğruyo
bir sürü kişi olduk bir anda anlamadım

İstemesinler bakalım yapıp da salıvercem al annanesi al dedesi diye...:52::52: Bizimkiler genç daha ondan mı acaba..:9: Hayırlısı canım ya şu yazı bi çıkaralım deniz, kum, güneş... Hem dediğin gibi bu ilk yaz tatilimiz olacak... Bizim "evlatlıklardan"? rahat zaman kalırsa ilk yalnız yazımız olacak... Her yere beraber geziyoruz da... Evlendik evleneli bi pazar yalnız bi yere gidemedik malesef... Sözde çok anlayışlılar gezin oğlum hanımla gez oğlum toz oğlum ama ne zaman bi plan yapacak olsak önceden plan yapılmış oluyo bünye alışmadı tuhaf geliyo onlar olmayınca biyere gitmek... İnsanlar söylüyor yine ama adam mı monoton ben mi evlatlık alındım bilmiyorum...
Biz bi de Eylül'de evlendik tadına varamadım yaw... Bütün kış üşüdük zaten... Bütün çeyizlikler duruyo var ya anca kullanmaya başladık...:27: Şu yazı bi yaşayalım en iyisi... Bazen sırf bağımsızlık için kendi cumhuriyetimi kurasım geliyo ama... Neyse...

BİZİMKilerde genç daha torun hasreti vardır hepsinde ama onlar evlendi hemen yaptı sıkıntısıı bildikleri için bizim öyle olmamızı istemiyorlar :1::1:
ne evlatlığı be arkadaşlarınızla mı geziyorsunuz devamlı biraz özel birebir gezin keyfini yaşayın :16::16: çeyizlere gelince ben neredeyse hepsini kullanıyorum tabaklarımı çarşaflarımı ne ararsan işte.
sende eylül gelinisin ancak bu yaz anlarsın evliliğin tadını ben haziranda evlendim.. 2 ay sonra Ramazandı ne zor gelmişti.. şimdi çok daha rahatım bu sene sizin için zor olacak :2::2:

maziyide aldık geldik deyince aklıma geldi, tam bir yıl önce bugünlerde napıyormuşuz diye bakayım dedim, ocwmays mezun oluyorum diye seviniyormuş, speedy düğün iznine çıkıyormuş. o zamanlar nikah günü alma telaşındaymışız ama ben tabii bir ay öncesinde almışım, çoğumuz acele edin istediğiniz güne bulamazsınız derken jeloo hala ben haziranda giderim nikah günü için diyomuş (o zamandan belliymiş rahatlığı aslında) :9::9::9:

ah canım sarma senin de mi hobin oldu demek:9:

ayrıca kızlaaar landfloves bana gelirken tazecik koparlmış haşlanmış dondurulmuş yaprak getirdi bian önce sarıcam inş.

ay evet bugün canım istedi ama yemeğe davetliyiz. bende yapayım hazır olsun dedim hazır canım istemişken, iyikide yaptım bitti bile :16:
afiyet olsun canım, çok incecik değil ama ekşimsi çok lezzetli. ben sararken saplarını atmayıp tencerenin altına diziyorum hem ekşilik veriyor hemde dibinin tutmasını önlüyor. :34:

demek ki kadınlar hamamına bakan herkes bizim topiğe uğruyo
bir sürü kişi olduk bir anda anlamadım

evet hanzade daha çok mu dikkat çekiyoruz napıyoruz bu seferde :6::6:

kazen burayı beğenmedik eski yerimize taşı bizi dermişiz, sizle mi uğraşacam deyip toptan silermiş konuyu oda :52::52::52::52::52:

BİZİMKilerde genç daha torun hasreti vardır hepsinde ama onlar evlendi hemen yaptı sıkıntısıı bildikleri için bizim öyle olmamızı istemiyorlar :1::1:
ne evlatlığı be arkadaşlarınızla mı geziyorsunuz devamlı biraz özel birebir gezin keyfini yaşayın :16::16: çeyizlere gelince ben neredeyse hepsini kullanıyorum tabaklarımı çarşaflarımı ne ararsan işte.
sende eylül gelinisin ancak bu yaz anlarsın evliliğin tadını ben haziranda evlendim.. 2 ay sonra Ramazandı ne zor gelmişti.. şimdi çok daha rahatım bu sene sizin için zor olacak :2::2:

Canım ben kayınvalidemleri kastetmiştim evlatlık diye:9: Allah eksikliklerini göstermesin ama öyle yani... Altlı üstlüyüz tamam çok iyiler hoşlar ama... Planları genelde onlar yapıyo...Ya tamam çoğunluk uyuyorum ben de onlara uyumsuzluk yapmıyorum ama bazen de fazla mı uysalım bu şekilde mi yaşayacaksın yeni evliliğini diyorum... Oğlumuzu elimizden aldı demesinler diye ama ben evlatlık oldum bu sayede... Sürekli yanlarında istiyolar hergün gidelim görünelim... Hep birlikte olalım... Beraber gezelimm beraber yiyelim içelim oturalımm. Tamam iyi güzel de işte...

Canım ben kayınvalidemleri kastetmiştim evlatlık diye:9: Allah eksikliklerini göstermesin ama öyle yani... Altlı üstlüyüz tamam çok iyiler hoşlar ama... Planları genelde onlar yapıyo...Ya tamam çoğunluk uyuyorum ben de onlara uyumsuzluk yapmıyorum ama bazen de fazla mı uysalım bu şekilde mi yaşayacaksın yeni evliliğini diyorum... Oğlumuzu elimizden aldı demesinler diye ama ben evlatlık oldum bu sayede... Sürekli yanlarında istiyolar hergün gidelim görünelim... Hep birlikte olalım... Beraber gezelimm beraber yiyelim içelim oturalımm. Tamam iyi güzel de işte...

çk kötü canım ama senin yapacak pek bişeyin yok ilk başta tepkini belli etmeliydin.
şimdi eşinin bu durumu düzeltmesi lazım ikinizinde bi hayatınızın olduğunu anlatması lazım uygun bir dille.
bizimkilerde öyle her gün görüşelim desek hayır demezler ama eşim aadaki mesafeyi iyi koruyor çok şükür iki tarafta rahatsız olmuyor.
haftasonlarımız mutlaka bize kalıyor nadiren biz gideriz istersek :9:

landfloves biz de öyle yapıyoruz saplarını hatta eğer etli sarma yaparsak onu da çok severim o zaman en alta 1-2 parça kemikli et koyuyoruz lezzet veriyo

çk kötü canım ama senin yapacak pek bişeyin yok ilk başta tepkini belli etmeliydin.
şimdi eşinin bu durumu düzeltmesi lazım ikinizinde bi hayatınızın olduğunu anlatması lazım uygun bir dille.
bizimkilerde öyle her gün görüşelim desek hayır demezler ama eşim aadaki mesafeyi iyi koruyor çok şükür iki tarafta rahatsız olmuyor.

Canım sen söylemesen aramıycaktım inanki:1:Çok saol yardımın için yarın işe gelmiycem 3 gün dinlenicem aynen evde yatıcam Pazartesiyede kontrole inşallah bişey olmaz içim rahat gerçi olucaksa olur Rabbim neyi uygun gördüyse o olur,

rica ederim tatlım
"kahverengi akıntım var" yazdığını gördüğüm an mesaj attım, inş atlatırsın dinlenmene bak

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...k-atak-yasayan-hamileler-hamile-adaylari.html

ocwmays canım bak senin atakların gibi ataklar yaşayan hamilelerinde topiği varmış, önceden görmüşmüydün bilmiyorum ama linki buraya alayım bi bakarsın. konuyu açanda kazenmiş :37:

ayy canikom ya ben panikatak yaşamıyorum Allahtan
benimkisi vertigo atagı, baş dönmem bir başlıyor yerimden kımıldamak da ne kelime gözlerimi açamıyorum günlerce
Allah kimseye vermesin, kocam bu hastalığım yüüzünden kalp krizi geçircek nerdeyse Allah muhafaza

landfloves biz de öyle yapıyoruz saplarını hatta eğer etli sarma yaparsak onu da çok severim o zaman en alta 1-2 parça kemikli et koyuyoruz lezzet veriyo

annem yapmıştı da ben hiç yapmadım öyle, aslında etli dolma sevmem ben, azıcıııııık, miniciiiik kıyma koyarım bazen hafif bi tat versin diye.

kadınlar hamamında bayagı dikkat çektik:))
ama zamanla burdaki varlığımıza alışırlar
geçmişşmizi de yanımıza aldık çok mutlu oldum
topikciğimiz ıssız kalmadı

Ewet ama malesef böyle oldu bi kere... Ama biraz da kendi huyları böyle galiba görümcem bile yeni evlendiği zaman çoğunlukla annesinin yanında durdu... Gel diyolar geliyodu kocası zor zahmet çağırınca zorla geri gidiyordu... Evlatları kıymetli biraz fazla kıymetli kadının çocuğu oldu da anca evinde kocasıyla rahat oturabiliyor... Kötülükten değil de sevgiden tamam evladını seviyorsun ama onun da bi hayatı var artık değil mi... Bi yere gidicez desek napacaksınız bilmem ne...Evlendim 15 günlük gelin işler peşimi bırakmadı melekete git bi 15 kal geldim bi türlü düzen oturmadı galiba... Doluyum galiba biraz ama 2-3 günden beri inmedim kayınvalideye dün akşam kocama öyle bir sordu ki beni gelinimi görmedim nasıl iyi mi selam söyle kapattı...:27:

evet kızlar maaşımı aldım gelin size dondurma ısmarlayım :1:

güle güle harca :1::1:
bol bereketli olsun inşallah

Ewet ama malesef böyle oldu bi kere... Ama biraz da kendi huyları böyle galiba görümcem bile yeni evlendiği zaman çoğunlukla annesinin yanında durdu... Gel diyolar geliyodu kocası zor zahmet çağırınca zorla geri gidiyordu... Evlatları kıymetli biraz fazla kıymetli kadının çocuğu oldu da anca evinde kocasıyla rahat oturabiliyor... Kötülükten değil de sevgiden tamam evladını seviyorsun ama onun da bi hayatı var artık değil mi... Bi yere gidicez desek napacaksınız bilmem ne...Evlendim 15 günlük gelin işler peşimi bırakmadı melekete git bi 15 kal geldim bi türlü düzen oturmadı galiba... Doluyum galiba biraz ama 2-3 günden beri inmedim kayınvalideye dün akşam kocama öyle bir sordu ki beni gelinimi görmedim nasıl iyi mi selam söyle kapattı...:27:

canım iki evladı da ona bunu hissettirmemiş ondan kötülük olmasa bile fazlası sıkar insanı :1:
kendimi öyle dipdibe devamlı düşündüm de zor yani. :1::1: hatta mümkün değiil :33:

Back