iyiyim canım sağol bugün sabahtan beri başım ağrıyo onun dışında sağlıklı bi hamilelik geçiriyorum çok şükür. Annemde iyi artık, ağır filan kaldıramıyo ama bi sorun yok. torun bakmaya hazırlanıyo sen nasılsın görüşmeyeli şekerim ??
ewet yardımcı oluceksiniz bize anam hangibirimize yardımcı olucanız dimi 3 tane birden belki yakında birileri daha çıkar dahada çoğalırız işallah. sanada anne olmak çok yakışır hem çalışmıyosunda. sanada lazım bi bebiş bence
Canımm olsun güzel telaşlar bunlar darısı bizlere artıkk:31... Bazen öyle bir çocuk isteği geliyor ki hemen yarın doğurasım var o derece Ama adamı ikna edemedim malesef yazın keyfini çıkar diyo... Tatil yap diyo :) Öyle olunca bazen sadece ben istiyormuşum gibi düşünüyorum... Kısmet artık...Speedy de öyle galiba benim gibi yazdıklarından anlaşıldığı üzere heves bi geliyo bi gidiyo...Neyse bekleyelim bakalım daha tatil filan yaprız..Denize gireriz... Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin... Senin gibi çok tatlı olur tahminimAnnenin iyileşmesine de çok çok sevindimm... Bundan daha güzel bi hediye olamazdı sanırım... Şimdiden başlasın hazırlıklara annane olmak kolay değil
Ben hep aynı canım ya iş güç yoğunluk...