• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

iyiyim canım sağol bugün sabahtan beri başım ağrıyo onun dışında sağlıklı bi hamilelik geçiriyorum çok şükür. Annemde iyi artık, ağır filan kaldıramıyo ama bi sorun yok. torun bakmaya hazırlanıyo :9: sen nasılsın görüşmeyeli şekerim ??

ewet yardımcı oluceksiniz bize :9: anam hangibirimize yardımcı olucanız dimi 3 tane birden belki yakında birileri daha çıkar dahada çoğalırız işallah. sanada anne olmak çok yakışır hem çalışmıyosunda. sanada lazım bi bebiş bence

Canımm olsun güzel telaşlar bunlar darısı bizlere artıkk:31... Bazen öyle bir çocuk isteği geliyor ki hemen yarın doğurasım var o derece:52: Ama adamı ikna edemedim malesef yazın keyfini çıkar diyo... Tatil yap diyo :) Öyle olunca bazen sadece ben istiyormuşum gibi düşünüyorum... Kısmet artık:17:...Speedy de öyle galiba benim gibi yazdıklarından anlaşıldığı üzere heves bi geliyo bi gidiyo...Neyse bekleyelim bakalım daha tatil filan yaprız..Denize gireriz... Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin... Senin gibi çok tatlı olur tahminim:40:Annenin iyileşmesine de çok çok sevindimm... Bundan daha güzel bi hediye olamazdı sanırım... Şimdiden başlasın hazırlıklara annane olmak kolay değil :9:
Ben hep aynı canım ya iş güç yoğunluk...

hiç problem değil ben 3ünüzede isim çıkartırım valla ooo yeterki heycan olsun bana:32:
benim bebek işide kader,kısmet,alınyazısı,inşallah, maşallah yani :8:

bu arada akşam yemeği işinden yırttım benimkini aradım hastaymışım gibi tamam yapma dedi, bilse burda fink atıom, çok çakalım:51:

kız Allah seni naapmasın :9: Akşama kadar ewdeydin bi yemek koyamadınmı ocağa.. Bende anneme gitcem. Hatta çıkıyom şimdi. Belki bu gece ordada kalabilirz belli olmaz. öptüm hepinizi.

Canımm olsun güzel telaşlar bunlar darısı bizlere artıkk:31... Bazen öyle bir çocuk isteği geliyor ki hemen yarın doğurasım var o derece:52: Ama adamı ikna edemedim malesef yazın keyfini çıkar diyo... Tatil yap diyo :) Öyle olunca bazen sadece ben istiyormuşum gibi düşünüyorum... Kısmet artık:17:...Speedy de öyle galiba benim gibi yazdıklarından anlaşıldığı üzere heves bi geliyo bi gidiyo...Neyse bekleyelim bakalım daha tatil filan yaprız..Denize gireriz... Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin... Senin gibi çok tatlı olur tahminim:40:Annenin iyileşmesine de çok çok sevindimm... Bundan daha güzel bi hediye olamazdı sanırım... Şimdiden başlasın hazırlıklara annane olmak kolay değil :9:
Ben hep aynı canım ya iş güç yoğunluk...

canım her kadın adet sonrası bi dönem sanırım yumurtlama zamanına geliyor bu isteği yoğun yaşıyor yani çok normal :1::1:
bizde çocuk istiyoruz ikimzde yani birimiz diğerine gaz verse hemen başlarız ama daha çocuk için erken gibi geliyor eşinin de dediği gibi önümüz yaz deniz kum keyfini çıkartmak lazım :1::1:

mlsvt senin eşin yemek işiyle uğraşıyordu sanırsam yemek beğendirmek zor olur eşine :1: benmki alakası olmasa da mutlaka söylicek bi laf bulur kendine şurasını şöyle yap içine bunu koysan daha güzel olurdu vs.vs sayr sayar :ssz:

Merhaba arkadaşlar, öyle gizliden gizliden okumiim önce kendimi tanitiyim istedim:1:

Ben de Ekim geliniyim, bebek düşünmekle düşünmemek arasında gidip geliyordum ki aklıma aynı dönem evlendiğim arkadaslar geldi. Sohbetinize katılmak, aynı dönem evlenen arkadaşların fikirlerini görmek istedim. Kısmetse biz de sene sonuna doğru düşünüyoruz (bazen hemen mi diyoruz :)) ama vermem gereken kilolarım var, bi de kontrolden geçmek istiyorum.

Çok sık yazamayabilirim, yoğun çalışıyorum ama çok keyifli sohbetiniz maşallah:nazar: Ben de katılabilirim arada beni de kabul ederseniz :3:

o zman hoşgeldin aramıza:21:
her zman bekleriz muhabbetlere.
bizede şu 3 lü özendirdi bebek işini yoksa istemiyorduk biz:37:
eğer düşünüyorsanız canım mutlaka kontrolden geç ihmal etme:34:

kız Allah seni naapmasın :9: Akşama kadar ewdeydin bi yemek koyamadınmı ocağa.. Bende anneme gitcem. Hatta çıkıyom şimdi. Belki bu gece ordada kalabilirz belli olmaz. öptüm hepinizi.

napıyım yoruldum bugün, temzlik yaptım ya onuda olay yaptım:1:
git git annene sen bebişine annende sana baksın.öpük bizde:54:

mlsvt senin eşin yemek işiyle uğraşıyordu sanırsam yemek beğendirmek zor olur eşine :1: benmki alakası olmasa da mutlaka söylicek bi laf bulur kendine şurasını şöyle yap içine bunu koysan daha güzel olurdu vs.vs sayr sayar :ssz:

evet tatlım doğru bildin, elbet laf ediyorda orda daha çok ustaların başında yemek içinde olduğu için eve gelince çok ayırt ediyo, hep onların dışında farklı birşeyler istiyor beni zorlayan kısmıda o.bide üzerine hafif şeyler yap diyince kalıyorum öyle.
nys
ama bu akşamlık menü pizza :1: bizim diyet işi de bu kadar.

Son düzenleme:
aaaaa süpeer taşınmış konumuuuuuuz, ay çok iyi oldu ya ne güzel isim değiştirmeyede gerek yok, mazimizide yanımızda getirdik :15::15::16::16:

teşekkürler kazen, eğer okuyorsan.

Kızlar doktorumu aradım bana proluton iğne olmamı söyledi hemde bugün acil olmam gerekiyormuş,düşük tehlikesi olabilir bu lekeleri görmemiz hoş değil dedi olmaması gerek dedi biz önlemimizi alalım bu iğneyi ol dedi,eşimi aradım akşama gelip alıcak beni,dinlenmem gerekiyormuş off sorunsuz olsa şaşardım:31:

jeloo geçmiş olsun, aklına kötü şeyler getirme inşallah dinlendiğinde geçecektir.

mlsvt şimdide senin evine bakmaya gidiyorum :16:

o zman hoşgeldin aramıza:21:
her zman bekleriz muhabbetlere.
bizede şu 3 lü özendirdi bebek işini yoksa istemiyorduk biz:37:
eğer düşünüyorsanız canım mutlaka kontrolden geç ihmal etme:34:

Hoşbuldumm teşekkür ederim :46:

Bende de yoğun bi anne baskısı var, artık şöle yumuk yumuk torun sevmek istiyorum daha fazla zaman geçmeden yapın falan diyo. Bazen hakveriyorum bazen olmuyo işte. Aslında yaşım da küçük değil 29 yani, o yüzden kontroller falan halledelim de bakalım kısmet :6:

Ama yakın arkadaşım doğum yaptı Ocak'ta, şimdiki aklım olsaydı önceden yapardım diyor, zaten bütün hamileler aynı şeyi söylüyor. Çok güzel bi duygu olsa gerek:49:

canım her kadın adet sonrası bi dönem sanırım yumurtlama zamanına geliyor bu isteği yoğun yaşıyor yani çok normal :1::1:
bizde çocuk istiyoruz ikimzde yani birimiz diğerine gaz verse hemen başlarız ama daha çocuk için erken gibi geliyor eşinin de dediği gibi önümüz yaz deniz kum keyfini çıkartmak lazım :1::1:

Ben başka bi yerden buraya gelin geldim e burası yazlık yer... O yüzden aşkım da diyor bi yaz bari geçir rahatla diye... Herkes buraya tatile geliyor sen hiç keyfine varamadan hemen çocuk iste diyo...Beni düşünüyor adamcağız... Koca sözü dinlemek lazım neyse az daha bekleyelim... Annem de acele etmeyin diyo, kayınvalidem de gençliğinizi yaşayın diyo... Ama herkes öyle deyince ben de ters tepki yapacak hemen yapacam bi tane... Ay bana da iyilik yaramıyo var ya önceden millet olmuyo mu diye sorup sorup kızdırırmış benim etrafımdaki herkes de çok anlayışlı biraz fazla ama lütfen yani:52::52:Ama Allah öyle yoğun bi istek bi sevgi vermiş ki hayırlısı...

Ben başka bi yerden buraya gelin geldim e burası yazlık yer... O yüzden aşkım da diyor bi yaz bari geçir rahatla diye... Herkes buraya tatile geliyor sen hiç keyfine varamadan hemen çocuk iste diyo...Beni düşünüyor adamcağız... Koca sözü dinlemek lazım neyse az daha bekleyelim... Annem de acele etmeyin diyo, kayınvalidem de gençliğinizi yaşayın diyo... Ama herkes öyle deyince ben de ters tepki yapacak hemen yapacam bi tane... Ay bana da iyilik yaramıyo var ya önceden millet olmuyo mu diye sorup sorup kızdırırmış benim etrafımdaki herkes de çok anlayışlı biraz fazla ama lütfen yani:52::52:Ama Allah öyle yoğun bi istek bi sevgi vermiş ki hayırlısı...

aynen canım evlendikten sonra balayına gidiliyor ama onun yeri ayrı bu sene gideceğimiz tatil ayrı :1::1:
benimde annem istemez ama ne biliyim onlarda bizim gibi elbette istemiyorum dese de istemem yan cebime koy der :34::34: herşeyin gerçekten zamanı var.
mutlaka annelik mükemmel duygudur ama öncesini güzelce yaşamak tadmak lazım :54:

mLsVt evin çokk güzeeel, yorumlarımıda yaptım zaten, rabbim mutluluk içinde yaşamanızı nasip etsin.

mLsVt parkelerinin açık renk olmasıda çok güzel, evinin kapıları, banyon özelliklede mutfağın çok güzel gerçekten. hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın inşallah.

kızlar bu arada ben bir tencere yaprak sarması sardım buzluğuma attım. eşimin arkadaşlarıda şehir dışına çıkıyormuş, haftaya gelirlerse inşallah bir yemeğimi hazırladım. veya onlardan önce başkalarıda gelebilir tabi.

topiğimizi taşıdık isimsiz ziyaretçilerden kurtulduk ama bu seferde hep tanımadığım nickler görmeye başladım aşağıdaa :9::9:

Kızlarr bi süre sonra sayfa değiştirmek için tıklayınca giriş yapmadınız diye uyarı veriyor, ama giriş yaptım? Kusura bakmayın acemiyim ben :17:

mLsVt parkelerinin açık renk olmasıda çok güzel, evinin kapıları, banyon özelliklede mutfağın çok güzel gerçekten. hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın inşallah.

kızlar bu arada ben bir tencere yaprak sarması sardım buzluğuma attım. eşimin arkadaşlarıda şehir dışına çıkıyormuş, haftaya gelirlerse inşallah bir yemeğimi hazırladım. veya onlardan önce başkalarıda gelebilir tabi.

ah canım sarma senin de mi hobin oldu demek:9:

ayrıca kızlaaar landfloves bana gelirken tazecik koparlmış haşlanmış dondurulmuş yaprak getirdi bian önce sarıcam inş.

geri geldim kızlar mali müşavir gelince çıkmak zorunda kaldım
mlsvt evin çok güzel canım mutluluklar tam sen fotoları yükledim dedim ben kapatmak zorunda kaldım ama çatladım:52:

landfloves konumuzun taşınmasına sevindim artık beni bulamazlar değil mi şimdi deneme yapıcam bakiim ben bulabiliyo mym :51:

wein hoş geldin aramıza

uurböceği seni de aramızda görmek güzel

aynen canım evlendikten sonra balayına gidiliyor ama onun yeri ayrı bu sene gideceğimiz tatil ayrı :1::1:
benimde annem istemez ama ne biliyim onlarda bizim gibi elbette istemiyorum dese de istemem yan cebime koy der :34::34: herşeyin gerçekten zamanı var.
mutlaka annelik mükemmel duygudur ama öncesini güzelce yaşamak tadmak lazım :54:

İstemesinler bakalım yapıp da salıvercem al annanesi al dedesi diye...:52::52: Bizimkiler genç daha ondan mı acaba..:9: Hayırlısı canım ya şu yazı bi çıkaralım deniz, kum, güneş... Hem dediğin gibi bu ilk yaz tatilimiz olacak... Bizim "evlatlıklardan"? rahat zaman kalırsa ilk yalnız yazımız olacak... Her yere beraber geziyoruz da... Evlendik evleneli bi pazar yalnız bi yere gidemedik malesef... Sözde çok anlayışlılar gezin oğlum hanımla gez oğlum toz oğlum ama ne zaman bi plan yapacak olsak önceden plan yapılmış oluyo bünye alışmadı tuhaf geliyo onlar olmayınca biyere gitmek... İnsanlar söylüyor yine ama adam mı monoton ben mi evlatlık alındım bilmiyorum...
Biz bi de Eylül'de evlendik tadına varamadım yaw... Bütün kış üşüdük zaten... Bütün çeyizlikler duruyo var ya anca kullanmaya başladık...:27: Şu yazı bi yaşayalım en iyisi... Bazen sırf bağımsızlık için kendi cumhuriyetimi kurasım geliyo ama... Neyse...

Back