iyiyim canım sağol bugün sabahtan beri başım ağrıyo onun dışında sağlıklı bi hamilelik geçiriyorum çok şükür. Annemde iyi artık, ağır filan kaldıramıyo ama bi sorun yok. torun bakmaya hazırlanıyosen nasılsın görüşmeyeli şekerim ??
ewet yardımcı oluceksiniz bizeanam hangibirimize yardımcı olucanız dimi 3 tane birden belki yakında birileri daha çıkar dahada çoğalırız işallah. sanada anne olmak çok yakışır hem çalışmıyosunda. sanada lazım bi bebiş bence
hiç problem değil ben 3ünüzede isim çıkartırım valla ooo yeterki heycan olsun bana
benim bebek işide kader,kısmet,alınyazısı,inşallah, maşallah yani
bu arada akşam yemeği işinden yırttım benimkini aradım hastaymışım gibi tamam yapma dedi, bilse burda fink atıom, çok çakalım
Canımm olsun güzel telaşlar bunlar darısı bizlere artıkk:31... Bazen öyle bir çocuk isteği geliyor ki hemen yarın doğurasım var o dereceAma adamı ikna edemedim malesef yazın keyfini çıkar diyo... Tatil yap diyo :) Öyle olunca bazen sadece ben istiyormuşum gibi düşünüyorum... Kısmet artık ...Speedy de öyle galiba benim gibi yazdıklarından anlaşıldığı üzere heves bi geliyo bi gidiyo...Neyse bekleyelim bakalım daha tatil filan yaprız..Denize gireriz... Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin... Senin gibi çok tatlı olur tahminim Annenin iyileşmesine de çok çok sevindimm... Bundan daha güzel bi hediye olamazdı sanırım... Şimdiden başlasın hazırlıklara annane olmak kolay değil
Ben hep aynı canım ya iş güç yoğunluk...
Merhaba arkadaşlar, öyle gizliden gizliden okumiim önce kendimi tanitiyim istedim
Ben de Ekim geliniyim, bebek düşünmekle düşünmemek arasında gidip geliyordum ki aklıma aynı dönem evlendiğim arkadaslar geldi. Sohbetinize katılmak, aynı dönem evlenen arkadaşların fikirlerini görmek istedim. Kısmetse biz de sene sonuna doğru düşünüyoruz (bazen hemen mi diyoruz :)) ama vermem gereken kilolarım var, bi de kontrolden geçmek istiyorum.
Çok sık yazamayabilirim, yoğun çalışıyorum ama çok keyifli sohbetiniz maşallahBen de katılabilirim arada beni de kabul ederseniz
kız Allah seni naapmasınAkşama kadar ewdeydin bi yemek koyamadınmı ocağa.. Bende anneme gitcem. Hatta çıkıyom şimdi. Belki bu gece ordada kalabilirz belli olmaz. öptüm hepinizi.
mlsvt senin eşin yemek işiyle uğraşıyordu sanırsam yemek beğendirmek zor olur eşinebenmki alakası olmasa da mutlaka söylicek bi laf bulur kendine şurasını şöyle yap içine bunu koysan daha güzel olurdu vs.vs sayr sayar
Kızlar doktorumu aradım bana proluton iğne olmamı söyledi hemde bugün acil olmam gerekiyormuş,düşük tehlikesi olabilir bu lekeleri görmemiz hoş değil dedi olmaması gerek dedi biz önlemimizi alalım bu iğneyi ol dedi,eşimi aradım akşama gelip alıcak beni,dinlenmem gerekiyormuş off sorunsuz olsa şaşardım
o zman hoşgeldin aramıza
her zman bekleriz muhabbetlere.
bizede şu 3 lü özendirdi bebek işini yoksa istemiyorduk biz
eğer düşünüyorsanız canım mutlaka kontrolden geç ihmal etme
canım her kadın adet sonrası bi dönem sanırım yumurtlama zamanına geliyor bu isteği yoğun yaşıyor yani çok normal
bizde çocuk istiyoruz ikimzde yani birimiz diğerine gaz verse hemen başlarız ama daha çocuk için erken gibi geliyor eşinin de dediği gibi önümüz yaz deniz kum keyfini çıkartmak lazım
Ben başka bi yerden buraya gelin geldim e burası yazlık yer... O yüzden aşkım da diyor bi yaz bari geçir rahatla diye... Herkes buraya tatile geliyor sen hiç keyfine varamadan hemen çocuk iste diyo...Beni düşünüyor adamcağız... Koca sözü dinlemek lazım neyse az daha bekleyelim... Annem de acele etmeyin diyo, kayınvalidem de gençliğinizi yaşayın diyo... Ama herkes öyle deyince ben de ters tepki yapacak hemen yapacam bi tane... Ay bana da iyilik yaramıyo var ya önceden millet olmuyo mu diye sorup sorup kızdırırmış benim etrafımdaki herkes de çok anlayışlı biraz fazla ama lütfen yaniAma Allah öyle yoğun bi istek bi sevgi vermiş ki hayırlısı...
mLsVt evin çokk güzeeel, yorumlarımıda yaptım zaten, rabbim mutluluk içinde yaşamanızı nasip etsin.
mLsVt parkelerinin açık renk olmasıda çok güzel, evinin kapıları, banyon özelliklede mutfağın çok güzel gerçekten. hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın inşallah.
kızlar bu arada ben bir tencere yaprak sarması sardım buzluğuma attım. eşimin arkadaşlarıda şehir dışına çıkıyormuş, haftaya gelirlerse inşallah bir yemeğimi hazırladım. veya onlardan önce başkalarıda gelebilir tabi.
aynen canım evlendikten sonra balayına gidiliyor ama onun yeri ayrı bu sene gideceğimiz tatil ayrı
benimde annem istemez ama ne biliyim onlarda bizim gibi elbette istemiyorum dese de istemem yan cebime koy derherşeyin gerçekten zamanı var.
mutlaka annelik mükemmel duygudur ama öncesini güzelce yaşamak tadmak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?