Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neler aldiiin??
günlük su bardaklarımı, günlük çay bardaklarımı ve günlük çay tabaklarımı aldım
kendime kotondan elbise aldım
escata nın yeni parfümünü denediimm
bi de cips ve beb büskivisi aldım
selamlar hatunlarr...
dugun icin fotografci ariyorum... 1-2 kisiye e-mail attim fiyat teklifi almak icin. bakalim ne dicekler...
günlük su bardaklarımı, günlük çay bardaklarımı ve günlük çay tabaklarımı aldım
kendime kotondan elbise aldım
escata nın yeni parfümünü denediimm
bi de cips ve beb büskivisi aldım
selam canım:79: fotoğraf için düğün hikaye çekimi mi düşünüyosun yoksa sadece dış mekan çekimi mi?
ay bilmiyorum ki zyv'cim...
sanirim 2si de olsa fena olmaz... kinayi da belki isteyebilirim... piyasayi hic bilmiyorum ki.. :2:
Canım hikaye çekimi benim aklıma daha çok yatıyor, o günüm kare kare ölümsüzleştirilsin istiyorum, bu konuda görüştüğüm , fiyat aldığım birkaç kişi var, istersen özelden detaylı bilgi veririm sana da, ben de henüz netleştirmedim ama gün boyu çekim ağır basıyor şuan için
ayrıca gün boyu çekim yapacağımda vereceğim parayla sadece dış çekim için vereceğim para arasında ortalama 300 lira oynuyor, ben de ne yapsam bilemedim, kızlaarr sizlerin de fikirlerinizi alalımmm
ya dugun sabahi bastan sona cekmesinden yanayim zaten! ama disarda da guzel bir mekan bulup ceksek mi? bilemedim?
nisanlim askerden gelse de konussak keske
Canım ist.da öyle güzel mekanlar var ki kesinlikle dış çekim yaptırmalısın, zaten gün boyu çekimde kuaför sonrası mutlaka dış çekim yapacaksınızdır , nasıl olacakki başka türlü
kafam karisti ama simdi...
hikaye fotografciligi adi altinda odeme yapinca, disarda da cektirebiliyoruz degil mi resim?
sabahtan gelicek eve... benimle kuafore gelecek... giyim+kusam... sac+makyaj...
kuafor cikisi diyelim sahile gitmek istedim, bizimle gelecek degil mi?
sonra aksam dugune de gelecek? dugun bitimine dek devam edecek...
bu mudur hikaye fotografciligi?
evet canım budur sabah kuaförde başlayacak çekimler, daha sonra belirlenen mekan veya mekanlarda (sahil, köşk vs. gibi ) gelin-damat pozları çekilecek, sonra kız alma ve sonra düğün bitimine dek devam eden çekim.
harika!!
muhakkak sahilde olmali yaa...
en guzel sahil bebek'te var... bebek'e kadar oyle bir gunde nasil gidicez ki ama? :26:
kimi fotoğrafçılar düğünü katmayabiliyorlar yani düğün başlama anına kadar çekim yapıyorlar veya sadece düğünün ilk anlarında yanınızda olup sonra çekimi sonlandırabiliyorlar, bunu detaylarda görüşmen lazım,
ben de birden fazla mekanda çekim yapmak istiyorum hem sahil hem de köşkte istiyorum, bakalım ama işte tam karar veremedim :26: gün boyu çekim mi yoksa sadece dış mekan çekimmi yapsam bilemedim
valla bize kalacak olan tek ani; o resimler olucak! o nedenle kaliteli birini bulmali ayrica gonlumuzce istedigimiz seyi yaptirmali!!
selam kızlaarrr napıyosunz yine geldim ben
Biraz fotoğrafçıdan konuştuk canım ya, kimse kalmadı bi ben varım,