• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Sorma canım 3 tl ye bir buluzlar aldık süpper. Hele bebek kıyafetleri çooook güzel insanın doğurası geliyor:27: Daha önce kına albümü falan ekledim ama simdi erorr veriyor yapamadım öleee

benim de önceden yükleniyodu şimdi eğer paintte boyutunu küçültmessem error veriyo lütfen dene merak ediyoruz

En çok albüm ve fotoğraf benim profilimde var heralde. Nasılsa özel albüm sadece arkadaşlar görüyo. Herkes koysaya albümüne fotolar.

En çok albüm ve fotoğraf benim profilimde var heralde. Nasılsa özel albüm sadece arkadaşlar görüyo. Herkes koysaya albümüne fotolar.

benim de çoktu bilirsiniz ev düğün nişan kına söz hepsi vardı sildim bi kaç tane kaldı
bşy sorucam yukarda albüm yazan yeri tıklıyınca herkesin albümü görünüyo galiba bilginiz var mı kızlar

Günaydın kızlar bugün bir tuhafım çalışmak isteğimde yok ,sabah sabah bizim abla burada bi bağırındı aklım çıktı çok korktum,gittim ben çıkışdım ne bağırıyosun git başka yere diye sinirlendim,hala korku var içimde hiç böyle olmazdım huzursuz başladım güne hadi hayırlısı :34:

benim de çoktu bilirsiniz ev düğün nişan kına söz hepsi vardı sildim bi kaç tane kaldı
bşy sorucam yukarda albüm yazan yeri tıklıyınca herkesin albümü görünüyo galiba bilginiz var mı kızlar

canım orda çıkanlar albüm ayarlarından özel albüm yapmıyolar herkese açık yapıyolar o yüzden görebiliyoruz. ama özel albüm olunca sadece listede ekli arkadaşlar görüyo.

canım orda çıkanlar albüm ayarlarından özel albüm yapmıyolar herkese açık yapıyolar o yüzden görebiliyoruz. ama özel albüm olunca sadece listede ekli arkadaşlar görüyo.

ben hep özel albüm işretliyorum zaten ama benimki orda görünüyo

Merhaba kızlar;
bende fotoları çektim evimin ama makineyi hep evde unutuyorm iş yerine getirip pc ye yüklemem lazım :30:

merhaba kızlaaaar, benim puzzle'ım var ne zamandır yemek masasındaydı gidip gelip yapıyordum, gece uykum kaçtığında hemen koşup saatlerce puzzle yapıyordum, işte bu sabah bitirdiiiiiim.. bi tane daha var, onada başlarım belki yakında..

canım o albüm kısmına baktığında listendeki kişilerin albümlerini, kendi albümlerini ve özel yapmamış olanların albümlerini görebiliyorsun. yani orda senin gördüklerinle herkesin gördüğü aynı değil.

bide ne dicektiiiim, unuttum :26:

balayımızdan foto koydum albüme gerçi facesi olanlar görmüştür orda bi dolu var

Öylemii ne güzel,çekimler güzel ve eğlenceli geçmişti,normal bende pek bakmıyorum gerçi benim saç rengim hep değişkendi şimdi sabit hatta diplerim çıktı boyatamıyorum biraz daha bekliycem :1:

jelo ben senin düğün resimlerini görmüştüm, evini ilk defa görüyorum, mutfağın çok güzelmiş, ama odalarının resimleri yoook, onlarıda çekersin dimi?

balayımızdan foto koydum albüme gerçi facesi olanlar görmüştür orda bi dolu var

deniz ve siz harika gözüküyorsunuz 3 hafta geçse de gitsem artık tatile denize doysam :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Öylemii ne güzel,çekimler güzel ve eğlenceli geçmişti,normal bende pek bakmıyorum gerçi benim saç rengim hep değişkendi şimdi sabit hatta diplerim çıktı boyatamıyorum biraz daha bekliycem :1:

evet caım bizde koç müzesinde çekim yapmıştık :3: hamilelikte saç boyamak yasak diye biliyorum :34:

jelo ben senin düğün resimlerini görmüştüm, evini ilk defa görüyorum, mutfağın çok güzelmiş, ama odalarının resimleri yoook, onlarıda çekersin dimi?

Canım bunlar inanki amatörce öylesine çektiğim resimler :1: bir ara vaktim olunca düzgün bir şekilde çeker eklerim,mutfağımdan çok memnunum teşekkür ederim:34:

Back