Sorma canım 3 tl ye bir buluzlar aldık süpper. Hele bebek kıyafetleri çooook güzel insanın doğurası geliyorDaha önce kına albümü falan ekledim ama simdi erorr veriyor yapamadım öleee
En çok albüm ve fotoğraf benim profilimde var heralde. Nasılsa özel albüm sadece arkadaşlar görüyo. Herkes koysaya albümüne fotolar.
En çok albüm ve fotoğraf benim profilimde var heralde. Nasılsa özel albüm sadece arkadaşlar görüyo. Herkes koysaya albümüne fotolar.
benim de çoktu bilirsiniz ev düğün nişan kına söz hepsi vardı sildim bi kaç tane kaldı
bşy sorucam yukarda albüm yazan yeri tıklıyınca herkesin albümü görünüyo galiba bilginiz var mı kızlar
canım orda çıkanlar albüm ayarlarından özel albüm yapmıyolar herkese açık yapıyolar o yüzden görebiliyoruz. ama özel albüm olunca sadece listede ekli arkadaşlar görüyo.
Benim telde bir kaç tane vardı ekledim bakabilirsiniz ama öylesine çekilmiş resimler,sonra çekerim eklerim
siz düğün çekimine minyatürke mi geldiniz ?
bu arada seni ilk defa görüyorum heeeeeeeeeeeehiç aklıma bile gelmez albüme bakmak
Evet çekimlerde ordaydık,güzeldii ,hehe alemsin speedyresmimi koymuştum baya önce özel albüm olunca sıkıntı olmuyor
benim de çoktu bilirsiniz ev düğün nişan kına söz hepsi vardı sildim bi kaç tane kaldı
bşy sorucam yukarda albüm yazan yeri tıklıyınca herkesin albümü görünüyo galiba bilginiz var mı kızlar
orası benim evimin dibiçok yakın bize.
ne biliyim hiç bakmam resmi var mı yok mu diyekaçırmışım
Öylemii ne güzel,çekimler güzel ve eğlenceli geçmişti,normal bende pek bakmıyorum gerçi benim saç rengim hep değişkendi şimdi sabit hatta diplerim çıktı boyatamıyorum biraz daha bekliycem
balayımızdan foto koydum albüme gerçi facesi olanlar görmüştür orda bi dolu var
Öylemii ne güzel,çekimler güzel ve eğlenceli geçmişti,normal bende pek bakmıyorum gerçi benim saç rengim hep değişkendi şimdi sabit hatta diplerim çıktı boyatamıyorum biraz daha bekliycem
jelo ben senin düğün resimlerini görmüştüm, evini ilk defa görüyorum, mutfağın çok güzelmiş, ama odalarının resimleri yoook, onlarıda çekersin dimi?
balayımızdan foto koydum albüme gerçi facesi olanlar görmüştür orda bi dolu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?