2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

slm kızlarrr
landfloves ve miracle ne güzel buluşmuşsunuz.güzel bi gün geçirmişsiniz.ben de bu aralar kendimi yanlız hissediyodum iyce yalnız hissettim
ahhh gurbet

speedoş seninle kutlamayı konuşmuştuk sen yıldönümünü ben de eşimin doğu gününü kutlucaktım.

dün eşimin doğum günüydü.2-3 haftadır hazırlık yapıyodum.ama o okuldan benden önce eve geliyodu.sürpriz yapmak çok zordu benim için.neyse internetten iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun yazılı 30 balon sipariş ettim.bi de kalem yaptırdım hem kalemde hem de ahşap kutusunda adı soyadı yazıyodu.bi de kavanoz hazırladım nazar boncuk stickerlı.içinde bonibon,badem şekeri,100 farklı dilde doğum günün kutlu olsun yazan mavi kalpler,türkçe olanı en üste büyük kırmızı kalbe yazdım.bi de doğduğu güne ait ilginç bilgileri çizgi karekterleriyle renkli kitapcık oluşturdum(doğduğu gün gazetenin ilk sayfası,dolar kaç liraydı,ekmek şu kadardı falan filan).hepsini bi kutuya koydum.balonları da bi gün öncesi arkadaşlarla şişirdik.bi de pasta.hepsini taksiciyle okuluna gönderdim.başka imkanım yoktu
bi sevindi ne ara yaptın bunları dedi.hele kitaptaki bilgilere şok olduçok kötü kavga etmiştik öncesinde.sevgili günlerimize geri döndük
akşamda düğün müziklerimizle dans ettik.başbaşa kutladık.

kızlar günaydınn!
erkenciyim bugün yine temizlik yapıcam yatmıyım dedim.
Hanzade cim tek sen varsın sana özel günaydın
tek ikimiz uyanmışız herhalde.

günaydın canım çalışmaya başlamadan bi bakiim dedim keşke ben de evde olsam hergün temizliğimi rahat rahat yapabilsem canm
kolay gelsin sana

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr..
Landfloves ve miracle gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum size çook özendim maşallah muhabbetiniz hep böyle güzel bol olsun. ne kadar çok isterdim bende yanınızda olmayı.. herşey harika görünüyo kızlar..

angelneşe güzel sürpriz yapmışsın tatlım eşin ne güzel sevinmiştir.

Bugün çok fena başım ağrıyo sabah baş ağrısıyla uyandım. tek taraflı sağ taraf ağrıyo sadece ve gözlerime vuruyo ağrısı ilaçda içemiyorum. bakalım akşama kadar nasıl dayancam.

vallahi harika olmuş heee.
dediğin gibi eve senden önce gelince herşey bozulabiliyor ama iyi kurtarmışşsn iyiki doğmuş iyiki seni bulmuş :123:

günaydın herkese uzun zamandır misafir gelmiyordu eve dün saat 11'de tavuk gögsü,kuru patlıcan dolması, yöresel börek aşı çorba yaptım tavuklarımızı kremaya koyduk
akşama anne ve babalar bizde yemeğe

dün çok yoğundum işe geldiğimde de resmen çökmüş şekildeydim. işlerime başlamadan önce fikir almak istedim

eşimin hediyelerinin hepsini tamamladım bi tek şekerleme çikolata falan kaldı
1 gömlek 1 karavat 1 kutu içinde büyük bir poşette diğer gömlek kravat yine aynı şekilde
ayrıca büyük trendyol kutusuna aspirin,bebek ayakkabııs ve şekerlemelerimi koymayı düşündüm toplam 3 poşet olacak yani..

sizce salı günü yemeğe gideceğimiz yerde mi hediyelerimi vermeliyim.. yoksa eve götürüp hepsini akşamdan mı vermeliyim..

bi diğer alternatifte ; gömlekleri önceden vermek diğerlerini salı günü vermekte olabilir :123:

LCW dün bebek ayakkabımızı da aldık minicik pembe önden bantlı ( neden pembe aldığımı sormayın bilmiyorum )

benide beğendinmi

günaydın kızlar bugün perşembe hafta sonuna az kaldı çok neşeliyim alllah bozmasın

dün ders çalışırken uyuya kalmışım sabahta baya dinç uyandım

kızlar dün eve gidip hemen uyumayı planlıyodum kociş geç gelecek o gelene kadar uyurum diye düşünmüştüm ama anahtarımı almamışım sinir oldum anneme gittim yemeğimi yedim misafiri geldiği için orda da uyuyamadım 12 gibi evime gidebildim banyo yaptım ancak yattım uyumak bana haram galiba anlayamıyorum

Günaydınnnnnn
dün baya sohbet olmuş ün öğlen arkadaşımla buluşup yeşilköy sosyete pazarına gittik, çok seviyorum pazara gitmeyi :) bi sürü şey aldık kendimize. Sonrada kayınvalideme gittim akşamda eşim oraya geldi hürremi seyrettik. Güya rejimdeydik eşimle bi dünya dondurma yedik neyse bugün 1 saat twist yapıp günah çıkartırım ya çekmiştim evimin resimlerini ama yükleyemiyorum albümüme...

gerçekten sen hiç erken uyuyamıyosun yaa. Hamilelik benide uykucu yaptı ama erken uyuyamıyorum yinede. Dizi filan izlerken saat geç oluyo. 23:30 en erken uyuma saatim. Sanki şöyle 9 gibi uyusam sabah süper bi şekilde kalkıcak gibiyim. şimdide çok başım ağrıyo izin istemekte istemyiorum hamileliğin ilerleyen dönemlerinde çok isticem çünkü.

uzantısından dolayı yükleyemiyo olabilirsin paintte uzantısını değiştir istersen ben öyle yapıyorum yüklemek için

günaydın canım. ohh ne güzel pazar gezmişsiniz benimde gezmem lazım havalar düzeldi. yengem çok güzel ew eşyaları almış pazardan çok ucuza bende bi bakıcam. Niye yükleyemiyosunki acaba?? Daha önce hiç yüklemişmiydin ??

Sorma canım 3 tl ye bir buluzlar aldık süpper. Hele bebek kıyafetleri çooook güzel insanın doğurası geliyor Daha önce kına albümü falan ekledim ama simdi erorr veriyor yapamadım öleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…