- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
dediklerinde çok ciddi çünkü ben şurayı çekme burayı çekme derken bu resimleri çekti her an landfloves kapınızı çalabilir maşallah profesyonel fotoğrafçı gibi arkadaşım
artık bende seni bekliyorum en yakın zamandaaaaa.bahane istemem
speedoş seninle kutlamayı konuşmuştuk sen yıldönümünü ben de eşimin doğu gününü kutlucaktım.
dün eşimin doğum günüydü.2-3 haftadır hazırlık yapıyodum.ama o okuldan benden önce eve geliyodu.sürpriz yapmak çok zordu benim için.neyse internetten iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun yazılı 30 balon sipariş ettim.bi de kalem yaptırdım hem kalemde hem de ahşap kutusunda adı soyadı yazıyodu.bi de kavanoz hazırladım nazar boncuk stickerlı.içinde bonibon,badem şekeri,100 farklı dilde doğum günün kutlu olsun yazan mavi kalpler,türkçe olanı en üste büyük kırmızı kalbe yazdım.bi de doğduğu güne ait ilginç bilgileri çizgi karekterleriyle renkli kitapcık oluşturdum(doğduğu gün gazetenin ilk sayfası,dolar kaç liraydı,ekmek şu kadardı falan filan).hepsini bi kutuya koydum.balonları da bi gün öncesi arkadaşlarla şişirdik.bi de pasta.hepsini taksiciyle okuluna gönderdim.başka imkanım yoktu
bi sevindi ne ara yaptın bunları dedi.hele kitaptaki bilgilere şok olduçok kötü kavga etmiştik öncesinde.sevgili günlerimize geri döndük
akşamda düğün müziklerimizle dans ettik.başbaşa kutladık.
çok teşekkür ederim canım hepimizin evleri öyle çok şükür rabbim kendi evi olmayanlara kendi evlerini alabilmeyi nasip etsin.bizde landfolvesin facebook undan hepinizin resimlerine baktık.hepiniz harikasınız maşallah.valla burası antalya herkesin mutlaka geldiği bir şehir geldiğiniz zaman mutlaka bekler aynı fincan takımıyla kahvenizi ikram ederim inş
kızlar dün eve gidip hemen uyumayı planlıyodum kociş geç gelecek o gelene kadar uyurum diye düşünmüştüm ama anahtarımı almamışım sinir oldum anneme gittim yemeğimi yedim misafiri geldiği için orda da uyuyamadım 12 gibi evime gidebildim banyo yaptım ancak yattım uyumak bana haram galiba anlayamıyorum
Günaydınnnnnn
dün baya sohbet olmuş ün öğlen arkadaşımla buluşup yeşilköy sosyete pazarına gittik, çok seviyorum pazara gitmeyi :) bi sürü şey aldık kendimize. Sonrada kayınvalideme gittim akşamda eşim oraya geldi hürremi seyrettik. Güya rejimdeydik eşimle bi dünya dondurma yedikneyse bugün 1 saat twist yapıp günah çıkartırım ya çekmiştim evimin resimlerini ama yükleyemiyorum albümüme...
Günaydınnnnnn
dün baya sohbet olmuş ün öğlen arkadaşımla buluşup yeşilköy sosyete pazarına gittik, çok seviyorum pazara gitmeyi :) bi sürü şey aldık kendimize. Sonrada kayınvalideme gittim akşamda eşim oraya geldi hürremi seyrettik. Güya rejimdeydik eşimle bi dünya dondurma yedikneyse bugün 1 saat twist yapıp günah çıkartırım ya çekmiştim evimin resimlerini ama yükleyemiyorum albümüme...
uzantısından dolayı yükleyemiyo olabilirsin paintte uzantısını değiştir istersen ben öyle yapıyorum yüklemek için
günaydın canım. ohh ne güzel pazar gezmişsiniz benimde gezmem lazım havalar düzeldi. yengem çok güzel ew eşyaları almış pazardan çok ucuza bende bi bakıcam. Niye yükleyemiyosunki acaba?? Daha önce hiç yüklemişmiydin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?