Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resimlerin devamı albümde (ben landfloves :) )
bende buralardayım kaçaım birazdan kardeşimin mezuniyet töreni var :) süslenip gideceğiz
Miracle canım evin çok hoş çok güzel misler gibi tertemiz maşallh allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin sizlere ayrıca kahve fincan takımına bende bayıldım keşke bende olabilseydim yanınızda kıskandımmm siziii
kızlaaaar landflovesle resimlerimizi albüme koydum zannedersem daha çok resim çekecek treepotunu da almış gelmiş çayımızı içelim çekimlere başlayacağız galiba
resimde gördüğünüz benim küçük oturma odam devamı az sonraa
miracle evinde yaptığın mamalarda çok güzel canım Allah güle güle oturmak nasip etsin
Miracle canım evin çok hoş çok güzel misler gibi tertemiz maşallh allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin sizlere ayrıca kahve fincan takımına bende bayıldım keşke bende olabilseydim yanınızda kıskandımmm siziii
az önce aradım hatunları keyifleri yerinde:)
ben de bugün mide bulantısı yaşamıyorum diye ayaklandım, onlarla konuşurken bi anda başım dönmeye başladı öyle kapattım yoksa hiç kapatasım yoktu
bende buralardayım kaçaım birazdan kardeşimin mezuniyet töreni var :) süslenip gideceğiz
kızlaaar landfloves gitti öyle güzel bi gündü ki umarım birgün hepimiz tanışma fırsatı buluruz.landfloves öyle güzel bir gün geçirdim ki sayende çok çok teşekkür ederim
heheheee evimdeyim ben şimdi, anneler babalar gelecek bizde toplanıp dışarda yemeğe çıkacağız, işim yok bende onları beklerken bi bakayım size dedim herkesler gitmiş tabiii..
ayy ocwmayscimin sesini duyduk, oda katıldı muhabbetimize çok sevindik çok şaşırdık arayınca
zahteeer nerelerdesin yahu? arasıra gel böyle olmaz.
canım benim bende sayende çok güzel bir gün geçirdim, yoksa evde oturacaktım kös kös
ani karar verdik gittim falan ama maşallah hamarat gelinimiz döktürmüş, herşey çok güzeldi ellerine sağlık. kahve fincanlarına bende bayıldım, babam kahve tiryakisidir benim ona babalar günü için hediye almayı isterdim. ama araştıracağım belki antalyada da uygun fiyata bulabilirsem alırım.
kızlar evinin fotolarını koymayanların böyle evine gidip çekip koyuyorum haberiniz olsun