• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Maşallah kızlar çok güzel çıkmışsınız,bizim yerimizede keyif yapın malum biz yapamıyoruz:1:
Şimdi çaylar kekler muhabbet gırla gider sizde afiyet olsunn:1:

az önce aradım hatunları keyifleri yerinde:)
ben de bugün mide bulantısı yaşamıyorum diye ayaklandım, onlarla konuşurken bi anda başım dönmeye başladı öyle kapattım yoksa hiç kapatasım yoktu:16:

kızlaaar landfloves gitti :( öyle güzel bi gündü ki umarım birgün hepimiz tanışma fırsatı buluruz.landfloves öyle güzel bir gün geçirdim ki sayende çok çok teşekkür ederim

Miracle canım evin çok hoş çok güzel misler gibi tertemiz maşallh allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin sizlere ayrıca kahve fincan takımına bende bayıldım keşke bende olabilseydim yanınızda kıskandımmm siziii :51:

Son düzenleme:
Miracle canım evin çok hoş çok güzel misler gibi tertemiz maşallh allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin sizlere ayrıca kahve fincan takımına bende bayıldım keşke bende olabilseydim yanınızda kıskandımmm siziii :51:

çok teşekkür ederim canım hepimizin evleri öyle çok şükür rabbim kendi evi olmayanlara kendi evlerini alabilmeyi nasip etsin.bizde landfolvesin facebook undan hepinizin resimlerine baktık.hepiniz harikasınız maşallah.valla burası antalya herkesin mutlaka geldiği bir şehir geldiğiniz zaman mutlaka bekler aynı fincan takımıyla kahvenizi ikram ederim inş

kızlaaaar landflovesle resimlerimizi albüme koydum zannedersem daha çok resim çekecek treepotunu da almış gelmiş çayımızı içelim çekimlere başlayacağız galiba

resimde gördüğünüz benim küçük oturma odam devamı az sonraa

miracle evinde yaptığın mamalarda çok güzel canım Allah güle güle oturmak nasip etsin

bizde buluşabiliriz canım istersen bende izmirdeyim

heheheee evimdeyim ben şimdi, anneler babalar gelecek bizde toplanıp dışarda yemeğe çıkacağız, işim yok bende onları beklerken bi bakayım size dedim :3::3: herkesler gitmiş tabiii..

az önce aradım hatunları keyifleri yerinde:)
ben de bugün mide bulantısı yaşamıyorum diye ayaklandım, onlarla konuşurken bi anda başım dönmeye başladı öyle kapattım yoksa hiç kapatasım yoktu:16:

ayy ocwmayscimin sesini duyduk, oda katıldı muhabbetimize çok sevindik çok şaşırdık arayınca :32:

bende buralardayım kaçaım birazdan kardeşimin mezuniyet töreni var :) süslenip gideceğiz

zahteeer nerelerdesin yahu? arasıra gel böyle olmaz.

kızlaaar landfloves gitti :( öyle güzel bi gündü ki umarım birgün hepimiz tanışma fırsatı buluruz.landfloves öyle güzel bir gün geçirdim ki sayende çok çok teşekkür ederim

canım benim bende sayende çok güzel bir gün geçirdim, yoksa evde oturacaktım kös kös :9::9:
ani karar verdik gittim falan ama maşallah hamarat gelinimiz döktürmüş, herşey çok güzeldi ellerine sağlık. kahve fincanlarına bende bayıldım, babam kahve tiryakisidir benim ona babalar günü için hediye almayı isterdim. ama araştıracağım belki antalyada da uygun fiyata bulabilirsem alırım.

heheheee evimdeyim ben şimdi, anneler babalar gelecek bizde toplanıp dışarda yemeğe çıkacağız, işim yok bende onları beklerken bi bakayım size dedim :3::3: herkesler gitmiş tabiii..

ayy ocwmayscimin sesini duyduk, oda katıldı muhabbetimize çok sevindik çok şaşırdık arayınca :32:

zahteeer nerelerdesin yahu? arasıra gel böyle olmaz.

canım benim bende sayende çok güzel bir gün geçirdim, yoksa evde oturacaktım kös kös :9::9:
ani karar verdik gittim falan ama maşallah hamarat gelinimiz döktürmüş, herşey çok güzeldi ellerine sağlık. kahve fincanlarına bende bayıldım, babam kahve tiryakisidir benim ona babalar günü için hediye almayı isterdim. ama araştıracağım belki antalyada da uygun fiyata bulabilirsem alırım.

çok güzel oldu yakında tekrarlayacağız inş.afiyet bal şifa olsun inş. canım .kahve fincanlarından buluruz inş. bende bi araştırayım bakalım

kızlar evinin fotolarını koymayanların böyle evine gidip çekip koyuyorum haberiniz olsun :20: :37: :10:

dediklerinde çok ciddi çünkü ben şurayı çekme burayı çekme derken bu resimleri çekti her an landfloves kapınızı çalabilir maşallah profesyonel fotoğrafçı gibi arkadaşım

Back