• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

mayıs ile eylül arasında şuanda 4 ay var arkadaşlar.
bu gerçekten kısa bi süre değil 4 ayım kaldığında nelerim hazir diye düşünüyorum.
Tüm çeyizim bitmişti,kıyafetlerim hazırdı.mobilyalarımız bitmişti.

Ev ve diğer herşey son 1 veya 2 ay kala olmalı kendinizi strese sokmayın boşuna. :20::20:
sizi çok iyi anlıyorum herşey bitsin diyorsunuz ama düşünsenize son 3 ayınızı boş boş geçirdiğinizi zamanında olması en iyisi..

Son düzenleme:
selam kızlaaaarrrrrr
ben de canım anneciğimin kendi elleriyle yaptığını sericem
onları bi güzel sardırdı 1 sene önce
kumaşını falan ben seçmiştim renk renk çok da güzel oldu
kötü olsa da kullanırdım, onca emek vermiş kıyar mıyım hiç :16::16:

Açıkcası ben sevmiyorum dantelli dantelli,
onun için de geçittirmicem, hatta 5 sene önce arkadaşım çeyiz hazırlığı yaparken ben de gaza gelmiş mutfak takımı örmüştüm perdesine kadar çok ta güzeller ama onları bile geçittirmicem çünkü kullanmam biliyorum hepsi sandıkta beklicek, şuanda onları yaptıracak paraya bile ihtiyacım,
o yüzden el emeği göz nuru diyip saklıcam, ilerde belki yine moda olur (benim için artık modası geçti) kızımın (Allah kısmet ederse) çeyizine anneannesinden el emekleri olaraktan

Önce evdeki çıkacak.
Sonra tadilat
sonra mobilya
sonra gelinlik..

bunlar son 2 ayda olur. çünkü başa dönersek 2 ayda ancak kiracı ev bulur onu da evsiz yurtsuz bırakmamak lazım..

son 2 ayda hepsi yetişebilir mi bunların? Sen yetiştirdin mi canım? Sadece hafta sonları yetiyor mu yani:S

zamanı gelince mi :S zamanı ne zaman ki ? Önce Eşyalar mı bakılmalı? Gelinlik- damatlıklık mı alınmalı? ev tadilat olcak onun için bişiler mi bakılmalı? Yoksa önce insanların evden cıkması mı beklenmeli? Hangi sırada olmalı ki:S

şimdiden kiracılara haber verilip tedbir almaları sağlanmalı
çünkü ha deyince ev bulunmuyo, 2 ay sonra onlar çıksın tadilat başlasın
evin ölçülerini biliyosun, mobilya hakkında şimdiden fikir edinebilirsin, mağazalara bak
bu arada kendi çeyizini tamamla
gelinlik ise enn son

buanbuan canım ben haziranda evleniyorum. son 1 ayım işte.
ortada gelinlik yok daha düşün işte 18 mayısta provaya gidiyorum üzerime göre dikecekler..
ve annemde bende full çalıştığım için yalnız haftasonları işlere bakıyoruz

buanbuan canım ben haziranda evleniyorum. son 1 ayım işte.
ortada gelinlik yok daha düşün işte 18 mayısta provaya gidiyorum üzerime göre dikecekler..
ve annemde bende full çalıştığım için yalnız haftasonları işlere bakıyoruz

canım o zaman sana allah kolaylık versin :) Stres ne durumda peki? Aslına bakarsan ben, ağustosa pek bişi bırakmak istemiyorum, Oruç tutup bide çalışınca zor olur koşturmak. Bide ben asabi ve telaşlıyım galiba, son günlere pek bişi bırakmamak , benim için ve cevrem için en uygunu :)

bende öyleyim ama iş benim işim olunca kuzu gibi olabiliyoreum ister istemez :82::82::82::82:
amin canım Allah yardım ediyor güç kuvvet veriyor :9:

13 günlük aradan sonra ben geldim kızlar nişanlımı son 3 ay için askere uğurladım son iznimizde bitti nasıl geçti anlamadım valla gelinliğimi abiyemi bindallımı eşyalarımızı aldık fotoları eklicem en kısa zamanda

13 günlük aradan sonra ben geldim kızlar nişanlımı son 3 ay için askere uğurladım son iznimizde bitti nasıl geçti anlamadım valla gelinliğimi abiyemi bindallımı eşyalarımızı aldık fotoları eklicem en kısa zamanda

hoşgeldin canımm, Allah tez vakitta kavuştursun inşallah, aldıkların hayırlı olsun , oh ne güzel aradan çıktı kafan rahatladı , ennn kısa zamanda foto bekliyoruz tatlımm :82:

Aaaa bu arada birgün arayla düğünlerimiz olacak, yeni farkettimm :68:

hayırlı olsun canım
aradan çıkmış ne güzel :78:

Hepiniz dizidesiniz di miiiii :66:

selamlar hatunlarr...

valla dizi depresyon diye ben kapattim...

dugun icin fotografci ariyorum... 1-2 kisiye e-mail attim fiyat teklifi almak icin. bakalim ne dicekler... :1:

ay ben dizide falan değilim :52:
daha yeni geldim alışveriş merkezindeydim :52:

Back