• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

biraz önce baktımda bu ay kalaydım hamile pöff çocuğum tam istediğimiz tarihlerde doğucakmıştı hemde kova burcu olucaktı dertlendim:31:
kaçırdık treni artık bi dahaki seneye atarım ben bu işi :9:

pingucim,jelocum,ocways ım sizin bebişler oğlak olucak dimi?

kızlar ortalığı toparladım,çamaşırları yerleştirdim,mutfakta bazı şeylerin yerini değiştirdim düzen olsun diye hep zorlanıyorum çünkü
hımm yemeğimide yaptım bulgur pilavıyla sebze sote kafama göre karıştırdım birşeyleri :1:
şimdide buzdolabımın içini siliyim diyorum bayadır boşladım yapmadım hiçbir iş birikmiş baya başlayınca anlıyor insan :14:

Mlsvt canım benim işlerini kolaylamışsın oh ne güzel üstüne birde yemeğini yapmışsın ne güzel buraya kadar herşey mükemmel:2: ama şimdi sen sebze sote özellikle bunu yaptım dersen biz hamileler olarak belkide pc'ye yapışmış dediklerini tekrar tekrar okuyor modunda olabilirizz:27::27::27::27:

kızlar ya twitterde ne gördüm bu esra ceyda kardeşler resmen +18 bir sayfada canlı yayındalar ayy çok iğrenç bunların anaları babalerı kahrından ölür yakında or....un bile adabı var ıykkkk iğrenç

bizimde eşimle daha en büyük atışmalarımız şu sigara yüzünden oluyor, eşimde içiyor bana bırak diyor e bende sende bırak olmaz öyle, sen bile içsen etkilenir olursa bebek diyorum öyle böyle kapanıyor konu unutulunca biz yeniden :31: ist döndüğümden beri azalttım baya bakalım stres yaptırıyor bana

sende güzel güzel yede bebiş oyhh tombiş olsun böyle bacakları dötü boğum boğum :emir_bebek::21:

İkinizde içiyorsanız daha kolay destek olursunuz birbirinize ,benim eşim içmezdi eskiden içermiş bırakmış ben içiyorum diye alırdı paketten günde bir iki sırf zarar olsunda sigaram azalsın bırakıyım diye,şimdi baskı yapmasına gerek kalmadı geçen hafta mecburen bıraktım:5: bebeğinin gelişimini engellenirmiş bilinçli bir anne adayı olarak doğru olanı yaptım,şu an hiç sıkıntım yok gayet sakinim sende dene ve hamile kalmadan önce bırakman daha kolay olur:34:

kahve neden içmiyorsun. :34:
bak benim çocuk yapmam 1 ay daha ilerledi o zaman :1::1:
benim kahveyi geçtim nargile ya böyle canım her hafta içmek istiyor deli gibi :16::16::16:

Doktor kafeinli ve gazlı içiceklerden bir süre uzak durmamı söyledi,pazar günü içtim ama küçük boyy:1:
Sen zaten mazaret arıyosun kahvede bir bahane daha oluşturdu:1::1:
Nargilemi oldu gebelikte söz konusu bile değil,bence sen seneye kadar bunların keyfini çıkar sonra olmuycak çünkü:34:

ohhh yarasın bebişine. ben bugün cevizimi getirmeyi unutmuşum akşam yerim artıkın. çayla kahveyle benim aram yoktur. çayı bi sabah kalvaltıda içerim kahve hiç içmem. sadece kışın arada sütlü nescafe ister canım o kadar.

Yarıyordur eminim pingum,akşama yiyebilirsin gün içinde ye bunlardan ben kendimi gayet dinç hissediyorum,
En iyisi aranın olmaması sabahları bir açık çay kahvaltı yanında yeterlidir zaten en iyisini yapıyosun:34:
bol sütlü olursa nescafe güzel olur gerçi içmiycem dedim artık içmem heraldee:1:

Doktor kafeinli ve gazlı içiceklerden bir süre uzak durmamı söyledi,pazar günü içtim ama küçük boyy:1:
Sen zaten mazaret arıyosun kahvede bir bahane daha oluşturdu:1::1:
Nargilemi oldu gebelikte söz konusu bile değil,bence sen seneye kadar bunların keyfini çıkar sonra olmuycak çünkü:34:

bahane arıyorum o kesin :32:
ama şimdi düşünüyorum da nargile içmeden geçirdiğim bi hafta yok balayına gittik eşimle ist. döndüğümüzde
hemen tophaneye gidelim dedik düşün artık sigara içmiyorum Allahtan.. :36:

biraz önce baktımda bu ay kalaydım hamile pöff çocuğum tam istediğimiz tarihlerde doğucakmıştı hemde kova burcu olucaktı dertlendim:31:

canım valla tahmini tarih ocak 9 internette ama sezeryan olursa yada bebiş erken gelirse biraz daha erkene gelicek. ama işallah 2013 yılı içerisinde doğar, bikaç gün için bi sene almasın çocuuum.. oğlak burcu olucak benimki nasıl burçtur?? hiç bilmem bi okuyayım bakalım..

Alemsin mlsvt burca göremi çocuk yapcan sen:1::1: iyi güldürdün benii :1:
Kova olmasında oğlak olsun yada yengeç olsun ne farkeder takılma sen bu burçlara takılma herkes burcunun özelliklerini taşımayabilir,ben burçlarada pek inanmıyorum:1::1:
Hiç bakmadım oğlakmı oluyor bizim bebişlerr:1:

bahane arıyorum o kesin :32:
ama şimdi düşünüyorum da nargile içmeden geçirdiğim bi hafta yok balayına gittik eşimle ist. döndüğümüzde
hemen tophaneye gidelim dedik düşün artık sigara içmiyorum Allahtan.. :36:

Sen iç bu sene seneyede iç ama bebiş düşününce zaten bırakırsın bir anda bişeycik olmaz,bencede iyiki sigara içmiyorsun :34:

Sen iç bu sene seneyede iç ama bebiş düşününce zaten bırakırsın bir anda bişeycik olmaz,bencede iyiki sigara içmiyorsun :34:

inşallah düşünürüm de bırakırım :34: benim içinde çok iyi olur.
haftasonu gece hamile arkadaşımla canlı müziğe gittik 2 tane sigara içti ama ağzıma geleni söyledim :14: dr izin veriyormuş günde maxımum 2 tane sigara :ssz:

inşallah düşünürüm de bırakırım :34: benim içinde çok iyi olur.
haftasonu gece hamile arkadaşımla canlı müziğe gittik 2 tane sigara içti ama ağzıma geleni söyledim :14: dr izin veriyormuş günde maxımum 2 tane sigara :ssz:

Düşününce bırakırsın canım merak etme için rahat etmez zaten:1:
Canlı müzikler oh oh evet doktor 2 veya 3 adet günde içimine izin veriyor,banada doktorum söyledi sıkıntı stres yapıcağına bu bebeğe iyi gelmez içebilirsin dedi ama ben kökten çözdüm her aldığım nefes ona zarar sigara içilen ortamlarda bulunmak zaten zararlı içmesende içmiş gibi oluyormuşsun,dikkat etmesi lazım artık bebişin sağlığı zevklerden önce geliyor:34:

Düşününce bırakırsın canım merak etme için rahat etmez zaten:1:
Canlı müzikler oh oh evet doktor 2 veya 3 adet günde içimine izin veriyor,banada doktorum söyledi sıkıntı stres yapıcağına bu bebeğe iyi gelmez içebilirsin dedi ama ben kökten çözdüm her aldığım nefes ona zarar sigara içilen ortamlarda bulunmak zaten zararlı içmesende içmiş gibi oluyormuşsun,dikkat etmesi lazım artık bebişin sağlığı zevklerden önce geliyor:34:

kesinlikle öyle gittik o gün içki de içemedi. :1::1:

selamlaarr biz geldik
az önce canım çiğ köfte çekti, afiyetle yedim
bütün riskleri göze alarak:37:

inş. dokunmaz mideme
bu arada ayın 4 üyle 10 u arasında rezervasyonumuz vardı, eşim iptal etmiş
temmuzun ortalarına doğru iyileşirsem gideriz diyo:26:
bu şekilde gitseydim bişey anlamazdım zaten

İçki zaten kesin yasakk:1: artık bu tarz sigara içilen içki içilen ortamlara girmese daha iyi olur,biz evde ne kadar şarap viski bira varsa kardeşime verdik likörleri bilee:1:
Hayat değişiyor sonuçta baştan temizlemek lazım bazı şeylerii:1:

sabah 5'e kadar eğlendik çok güzel geçti kendini çok iyi hissediyordu ama bişeyi yoktu içki içmedi işte bi sigara içti oda izin alıyor
eşi bana sordu içsin mi diye ? eşine kızıyor ona ne soruyorsun ona kalsı oksijen takar diye.. :1::1::1:
gülü seven dikenine katlanır misali canım bebek sahibi olmak isteniyor ise ona göre hayat değiştirmeli. nargileyi bırakamam falan diyorum ama o düşünceye sahip olduğum da eminim herşeyden vazgeçerim :16:

İçki zaten kesin yasakk:1: artık bu tarz sigara içilen içki içilen ortamlara girmese daha iyi olur,biz evde ne kadar şarap viski bira varsa kardeşime verdik likörleri bilee:1:
Hayat değişiyor sonuçta baştan temizlemek lazım bazı şeylerii:1:

Ay şekerim benim ne sağlıklı bi hayatım varmış meğerse :1: içki sigara eşimde bende ağzımıza koymayız. kahve içmem. hiç öyle zararlı alışkanlıklarım yok. nargile filanda içmem.

Akşama ıspanak yemeğim çorbam var dün dışarıda yemiştik bunları pazar akşamı yapmıştım dolaptaydılar bugün bunları yeriz,yanına salata isterdim hergün salata yiyen biri olarak ama bir süre salata yasak,patlıcan közlerim biberle birlikte salatasını yaparım bu daha güzel olur:34:

selamlaarr biz geldik
az önce canım çiğ köfte çekti, afiyetle yedim
bütün riskleri göze alarak:37:

inş. dokunmaz mideme
bu arada ayın 4 üyle 10 u arasında rezervasyonumuz vardı, eşim iptal etmiş
temmuzun ortalarına doğru iyileşirsem gideriz diyo:26:
bu şekilde gitseydim bişey anlamazdım zaten

Hoşgeldin iyi gibisin aman inşallah iyi gider böyle,çiğ köfte canın istemiş çok yemeseydin inşallah dokunmaz canım,
Sen biraz daha iyileş bir kendine gel gidersiniz hem sana hem eşine hemde bebişinize iyi gelir :34:

Ay şekerim benim ne sağlıklı bi hayatım varmış meğerse :1: içki sigara eşimde bende ağzımıza koymayız. kahve içmem. hiç öyle zararlı alışkanlıklarım yok. nargile filanda içmem.

Pingucum hayatın bazı zevkleri işte tattık bizde :1: Siz sütte içiyorsunuzdur kesin:1: şaka şaka gayet sağlıklı bir hayatınız varmiş ne güzel ,içki falan öyle çok abartı değildi tabiki kararında alkolik değildikk:27::27:

sabah 5'e kadar eğlendik çok güzel geçti kendini çok iyi hissediyordu ama bişeyi yoktu içki içmedi işte bi sigara içti oda izin alıyor
eşi bana sordu içsin mi diye ? eşine kızıyor ona ne soruyorsun ona kalsı oksijen takar diye.. :1::1::1:
gülü seven dikenine katlanır misali canım bebek sahibi olmak isteniyor ise ona göre hayat değiştirmeli. nargileyi bırakamam falan diyorum ama o düşünceye sahip olduğum da eminim herşeyden vazgeçerim :16:

Alemsiniz speedy ne güzel eğlenmişsiniz,elbette gülü seviyorsan mecbursun hayatından bazı zararlı şeyleri çıkarman gerekiyor,bırakırsın elbetteki bebek niyetine girdinmi herşey bırakılır vazgeçilir:34:

Back