- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarasın fındık fıstıklar enerji olsun bebişe kan can olsun canım benim
bebişinde enerjisi böyle olsun
kızlar ortalığı toparladım,çamaşırları yerleştirdim,mutfakta bazı şeylerin yerini değiştirdim düzen olsun diye hep zorlanıyorum çünkü
hımm yemeğimide yaptım bulgur pilavıyla sebze sote kafama göre karıştırdım birşeyleri
şimdide buzdolabımın içini siliyim diyorum bayadır boşladım yapmadım hiçbir iş birikmiş baya başlayınca anlıyor insan
bizimde eşimle daha en büyük atışmalarımız şu sigara yüzünden oluyor, eşimde içiyor bana bırak diyor e bende sende bırak olmaz öyle, sen bile içsen etkilenir olursa bebek diyorum öyle böyle kapanıyor konu unutulunca biz yeniden ist döndüğümden beri azalttım baya bakalım stres yaptırıyor bana
sende güzel güzel yede bebiş oyhh tombiş olsun böyle bacakları dötü boğum boğum
kahve neden içmiyorsun.
bak benim çocuk yapmam 1 ay daha ilerledi o zaman
benim kahveyi geçtim nargile ya böyle canım her hafta içmek istiyor deli gibi
ohhh yarasın bebişine. ben bugün cevizimi getirmeyi unutmuşum akşam yerim artıkın. çayla kahveyle benim aram yoktur. çayı bi sabah kalvaltıda içerim kahve hiç içmem. sadece kışın arada sütlü nescafe ister canım o kadar.
Doktor kafeinli ve gazlı içiceklerden bir süre uzak durmamı söyledi,pazar günü içtim ama küçük boyy
Sen zaten mazaret arıyosun kahvede bir bahane daha oluşturdu
Nargilemi oldu gebelikte söz konusu bile değil,bence sen seneye kadar bunların keyfini çıkar sonra olmuycak çünkü
biraz önce baktımda bu ay kalaydım hamile pöff çocuğum tam istediğimiz tarihlerde doğucakmıştı hemde kova burcu olucaktı dertlendim
kaçırdık treni artık bi dahaki seneye atarım ben bu işi
pingucim,jelocum,ocways ım sizin bebişler oğlak olucak dimi?
biraz önce baktımda bu ay kalaydım hamile pöff çocuğum tam istediğimiz tarihlerde doğucakmıştı hemde kova burcu olucaktı dertlendim
kaçırdık treni artık bi dahaki seneye atarım ben bu işi
pingucim,jelocum,ocways ım sizin bebişler oğlak olucak dimi?
bahane arıyorum o kesin
ama şimdi düşünüyorum da nargile içmeden geçirdiğim bi hafta yok balayına gittik eşimle ist. döndüğümüzde
hemen tophaneye gidelim dedik düşün artık sigara içmiyorum Allahtan..
Sen iç bu sene seneyede iç ama bebiş düşününce zaten bırakırsın bir anda bişeycik olmaz,bencede iyiki sigara içmiyorsun
inşallah düşünürüm de bırakırım benim içinde çok iyi olur.
haftasonu gece hamile arkadaşımla canlı müziğe gittik 2 tane sigara içti ama ağzıma geleni söyledim dr izin veriyormuş günde maxımum 2 tane sigara
Düşününce bırakırsın canım merak etme için rahat etmez zaten
Canlı müzikler oh oh evet doktor 2 veya 3 adet günde içimine izin veriyor,banada doktorum söyledi sıkıntı stres yapıcağına bu bebeğe iyi gelmez içebilirsin dedi ama ben kökten çözdüm her aldığım nefes ona zarar sigara içilen ortamlarda bulunmak zaten zararlı içmesende içmiş gibi oluyormuşsun,dikkat etmesi lazım artık bebişin sağlığı zevklerden önce geliyor
kesinlikle öyle gittik o gün içki de içemedi.
İçki zaten kesin yasakk artık bu tarz sigara içilen içki içilen ortamlara girmese daha iyi olur,biz evde ne kadar şarap viski bira varsa kardeşime verdik likörleri bilee
Hayat değişiyor sonuçta baştan temizlemek lazım bazı şeylerii
İçki zaten kesin yasakk artık bu tarz sigara içilen içki içilen ortamlara girmese daha iyi olur,biz evde ne kadar şarap viski bira varsa kardeşime verdik likörleri bilee
Hayat değişiyor sonuçta baştan temizlemek lazım bazı şeylerii
selamlaarr biz geldik
az önce canım çiğ köfte çekti, afiyetle yedim
bütün riskleri göze alarak
inş. dokunmaz mideme
bu arada ayın 4 üyle 10 u arasında rezervasyonumuz vardı, eşim iptal etmiş
temmuzun ortalarına doğru iyileşirsem gideriz diyo:26:
bu şekilde gitseydim bişey anlamazdım zaten
Ay şekerim benim ne sağlıklı bi hayatım varmış meğerse içki sigara eşimde bende ağzımıza koymayız. kahve içmem. hiç öyle zararlı alışkanlıklarım yok. nargile filanda içmem.
sabah 5'e kadar eğlendik çok güzel geçti kendini çok iyi hissediyordu ama bişeyi yoktu içki içmedi işte bi sigara içti oda izin alıyor
eşi bana sordu içsin mi diye ? eşine kızıyor ona ne soruyorsun ona kalsı oksijen takar diye..
gülü seven dikenine katlanır misali canım bebek sahibi olmak isteniyor ise ona göre hayat değiştirmeli. nargileyi bırakamam falan diyorum ama o düşünceye sahip olduğum da eminim herşeyden vazgeçerim