pazar pazar kimsecikler yok tabi topiğimizde:))
ben erken uyandım malum misafirlerim gelcek akşam, yemek yapmam gerek eşim uyanıncada o süpürür bende silerim. karnıyarık, pilav mercimek çorbası ve taze fasülye yapıcam. geceden börek sarmıştım bi de tatlı yaparım ama henüz ne yapacağımı bulamadım:) zaten bi gece kalıcaklar salı günüde kısmetse yola çıkacağız çok bişeyler doldurmak istemiyorum kalmasın..
bu arada dün d.günümdü ama eşim akşam işe gideceği için cumadan bişeyler yaptık. hani alışverişe gidecez ama eşimin keyfini bekliyorum diyodum ya halbuki o da rezervasyon yaptırmış onu bekliyomuş alışveriş diye çıkarız yaparız atarız arabaya sonra mekana gideriz diye :)) bende deli olmuştum kendi kendime adama bak ben hazırlandım onu bekliyorum diye :)) neyse çıktık işlerimizi hallettik ben eve gidip ne yemek yaparım diye sesli düşünürken o da ne evii bak nereye götürcem seni dedi:)) ki benim kocam plan yapma özürlüsüdür doğum günlerimde bile nerelere gidelim diye bana sorardı
beni harika bi yere götürdü çayyolunda
çok güzeldi... ortam süperdi, yemekler, kocamın romantikliği vs..
ordaki dakikalarım herşeye bedeldi ama yinede acaba ne aldı diye düşünmeden edemedim
zaten yanında bi poşet felan da yoktu
ama yinede belki cebinden minik bi kutu felan çıkarır diyede bi fikir yürüttüm kendimce
e napıyım beklentimi yükseltti bi kere
eve geldiğimizde saat 12 yi geçiyodu ben poşetleri mutfağa koydum o da odaya gitti beni bekliyo
bi yandanda ''bebişimizin yapım tarihi belki senin doğum günün olur , bundan güzel hediyemi olur '' felan diyo
ben karşılaşacağım manzaraya hazırlıklı bi şekilde odaya girdim ki yatağın üzerinde bi kutu. aşkım da kendince güzel bişeler söylüyo ama benim kulaklar duyarmı hiç tüm uzuvlarımla hediyeyi açmakla, acaba ne? o mu, bu mu yoksaa şunu mu aldı diye kafamda bi liste oluşturmakla meşgulüm:) sonunda yüzümde kocaman bi gülümseme hatta sevinç çığlıklarıyla aşkıma sarıldımm:)) bana tablet almış
hiç aklıma gelmemişti bu hediye:) gezerken bakardım ay aşkım bize şart şuna bak kafamı koyar uyurum ben bunun üzerinde, çok güzell derdim. e benim kocamda böyle şeylere meraklı olduğu için fazla zorlanmadan almış
çok çok mutlu oldum
canım aşkım benim ya. dünde evde hiçbişey yaptırmadı bana doğum günüm diye:) iki gündür keyif yapıyorum ama bugün ev batıyo rüyanın sonuna geldim
artık memlekete gidincede sizden ayrı kalmıcam