2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aydasu maşallah dün gece baya geç yattık ama sen sabahtan kalkmışsın ben 11'e doğru kalktım valla

Evet kuzum sabah erkenden kalktım ıkı saatlık uykuyla, esım geldı kahvaltı ettık o gece uyuyabılmıs uykusu yokmus ben bı ara ortadan kayboldum aaa bı bakmısım yataktayım 2 saat kadar uyudum da kendıme geldım. Sen alıskın olmayınca uyumusundur kuzum vucut ıstıyo, naptın saatı kurdun duymadın mı yoksa kurmadın mı

Ivet bebısım gecenın 3 lerınde

ya kıskandııııııımmmmmmmm

Nedennn , senle de msn de sabahlayalım dıcem ama olmaz sen hamılesın yat bakıyımm

aydasu,
bugün dünden daha kötüyüm aslında ama hamdolsun vücudum alışmaya başladı sanrım
şu yataktan kurtulabilsem daha ne isterim
çok özledim normal hayatımı ya

Doktoruna sordun mu ne kadar devam eder bu durum dıye canım, ılk uc ayı atlatınca vucut hamılelıge alısıyormus, ıns kısa zamanda rayna oturur canım

Isterseniz bi pazar günü buluşma işini bizim evde gerçekleştirelim kocam çalışıyo zaten kız kıza takılırız size börekler çörekler yaparım isterseniz yemek de yaparım

yaaa off buluşmayın buluşmayın bana nee

evet kızlar facedeydik, oooohhhh konuştuk sohbet ettik sabah saatlerine kadar, çatlayııınnnnnnn

istanbulda değilim kızlarla buluşamıyom evde netim yok facede sohbetlere katılamıyom pöffff dertlendim bakk

o zaman beni davet et biraz daha normale dönünce

inş. zaten bir buluşmayı bizim evde yapcaz Allah kısmet ederse

Isterseniz bi pazar günü buluşma işini bizim evde gerçekleştirelim kocam çalışıyo zaten kız kıza takılırız size börekler çörekler yaparım isterseniz yemek de yaparım

haziran ayını atlatınca bulantılarım geçecek diye tahmin ediyorum
temmuzda olursa hayır demem

evet kızlar facedeydik, oooohhhh konuştuk sohbet ettik sabah saatlerine kadar, çatlayııınnnnnnn

insan bi alo der bizi de çağırır ayol
gerçi ben çok erken yatıyom şu sıralar

demek facelerde fink atıyosunuz bizi uyutup geyik yapıyosunuz öyle olsun bakalım

yok valla o saatte aklıma bile gelmedi saat kurmak, hoş sabah eşim işe giderken uyandım da zaten, her sabah uyandırana kadar öper beni sonra gider işe, ama benim uykum ağırdır, uyanırım ama o daha kapıdan çıkmadan dalarım tekrar

ay aydasu görüyormusun ne kadar kıskandılar bizi, cık cık cıkkkk

neyse kızlar size doyum olmaz ama ben çıkayım pazara gitmem lazım, salı günü kaçırdım pazarı, evde meyve yok eşim çok istedi almam lazım. hadi bybyyy

güzeller ben bugün birazcık erken çıkıcam kaçabilirsem akşama misafirlerim gelicekya belli olmaz saat kaçta gelicekleri bi son kez evi toparlıyim. sonrada babam almaya gelicek beni annemlere gidicez orda kalcaz bu gece. Eşim benden önce gider en kızlarla otururken o da annemlerde durur

meyve ler burda tatsız tuzsuz orda ohhh mistir

geri geldim buraya işlerim bitti gibi işte.

hava çok fena yağmurlu akşam bide okey oynamaya gidicez akşam olsun artık çıkalım

selam fıstıklarrr
kahvaltımızı 2 buçukta yaptık eşimle bu aralar uykuya çok düşkünüm sürekli uyuyasım varr..
aydasu ve landfloves demek gece facelerdeydinizzz benim kocamda yoktu evde tüh bileydim damlardım hemencecik:)
benim evdede hiç bişey kalmadı ne sebze ne meyve birazdan eşimle alışverişe çıkıcaz da beyfendinin keyfinin gelmesini bekliyorum

Salı günü halılarımı yıkamaya vermiştim biraz önce geldiler. Mis gibi olmuşşşş. Yarında temizliğe kadın gelecek camlar koltuklar falan girişiriz sabahtan, halılarımıda sererim ohhh mis. İnşallah yarın yağmur yağmazz:18:

oooh ne güzel bende mutfak halımı yıkatmıştım ama tekrar kirlendi bile çoktan. camlarıda silmiştim ama yağmur yağdı yaaa
salondaki koltuklarım açık gri ve sanki kirlenmiş gibi geliyor bana, güzelce silip sonra ben onların üstüne aynı renkten polar almak istiyorum, aslında koltukların üstünü örtüyle örtmeyi hiç sevmem ama kirlenecekler diye korkuyorum yaaa.

güüünaaayyyddddııııınnn
diom ama kimse yok herkes uyuyo tabi :) bnde kocamı kahvaltı ettirdim gönderdim geri yaticaam

yoğun günlerin ardından nefes aldım nihayet son iki haftadır okulun 4gün süren avm deki sergisi..okulöncesi şenlik programımız...yıl sonu programımız...vee dün de teftişe gelen müfettişlerimiz okul bitecek 2 hafta kalmış müfettiş geldi olacak iş mi?

haftaya da y.lisans ödevlerimi verirsem kafam rahata erecek inş.

haftalardır bi öpücükle hemen uyku...özledim kocamı ama

günaydın kızlar hepinize !

bugün erkenciyim ve sonunda evimdeyim artık netimede kavuştum

dün döndük hayırlısıyla ama baya yorulmuştum dinlendim fln bugünde yatıcaktım ama düzenime geri dönmem gerek diye kalktım erken hemde duramadım buraya bakmadan, dün akşam hatta geçmişi okudum dayanamadım neler olmuş diye .

eee ne var ne yok bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…