aydasu maşallah dün gece baya geç yattık ama sen sabahtan kalkmışsınben 11'e doğru kalktım valla
ay benm eşimde herşeyi bana söyletir özden ya dayımla maç yapıcaklar geçen gün,ara bakalım maç kesin varmışmı diyo. dedim maçı sen yapcan niye ben arıyom bahane yapıyo benm kontörüm yok diyo. çağrı yapsa dayım arar onu zaten. oluyo arada öyle halleri canım aman Allah beterinden korusun.
facedemiydiniz gece yoksammm
ya kıskandııııııımmmmmmmm
Doktoruna sordun mu ne kadar devam eder bu durum dıye canım, ılk uc ayı atlatınca vucut hamılelıge alısıyormus, ıns kısa zamanda rayna oturur canımaydasu,
bugün dünden daha kötüyüm aslında ama hamdolsun vücudum alışmaya başladı sanrım
şu yataktan kurtulabilsem daha ne isterim
çok özledim normal hayatımı ya
Isterseniz bi pazar günü buluşma işini bizim evde gerçekleştirelim kocam çalışıyo zaten kız kıza takılırız size börekler çörekler yaparım isterseniz yemek de yaparım
evet kızlar facedeydik, oooohhhh konuştuk sohbet ettik sabah saatlerine kadar, çatlayııınnnnnnn
o zaman beni davet etbiraz daha normale dönünce
Isterseniz bi pazar günü buluşma işini bizim evde gerçekleştirelim kocam çalışıyo zaten kız kıza takılırız size börekler çörekler yaparım isterseniz yemek de yaparım
evet kızlar facedeydik, oooohhhh konuştuk sohbet ettik sabah saatlerine kadar, çatlayııınnnnnnn
Evet kuzum sabah erkenden kalktım ıkı saatlık uykuyla, esım geldı kahvaltı ettık o gece uyuyabılmıs uykusu yokmus ben bı ara ortadan kayboldum aaa bı bakmısım yataktayım2 saat kadar uyudum da kendıme geldım. Sen alıskın olmayınca uyumusundur kuzum vucut ıstıyo, naptın saatı kurdun duymadın mı yoksa kurmadın mı
ay aydasu görüyormusun ne kadar kıskandılar bizi, cık cık cıkkkk
neyse kızlar size doyum olmaz ama ben çıkayım pazara gitmem lazım, salı günü kaçırdım pazarı, evde meyve yok eşim çok istedi almam lazım. hadi bybyyy
geri geldim burayaişlerim bitti gibi işte.
hava çok fena yağmurlu akşam bide okey oynamaya gidicez akşam olsun artık çıkalım
zaten ne zaman fön cektirsem yağmur yağar burda yok yağmur ama henüz
Salı günü halılarımı yıkamaya vermiştim biraz önce geldiler. Mis gibi olmuşşşş. Yarında temizliğe kadın gelecek camlar koltuklar falan girişiriz sabahtan, halılarımıda sererim ohhh mis. İnşallah yarın yağmur yağmazz:18:
Salı günü halılarımı yıkamaya vermiştim biraz önce geldiler. Mis gibi olmuşşşş. Yarında temizliğe kadın gelecek camlar koltuklar falan girişiriz sabahtan, halılarımıda sererim ohhh mis. İnşallah yarın yağmur yağmazz:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?