kolay gelsin...
oooh ne güzel bende mutfak halımı yıkatmıştım ama tekrar kirlendi bile çoktan. camlarıda silmiştim ama yağmur yağdı yaaa
salondaki koltuklarım açık gri ve sanki kirlenmiş gibi geliyor bana, güzelce silip sonra ben onların üstüne aynı renkten polar almak istiyorum, aslında koltukların üstünü örtüyle örtmeyi hiç sevmem ama kirlenecekler diye korkuyorum yaaa.
Saol canım
İstanbulda harika bir hava var inşallah bi kaç gün böyle giderde camlarım kirlenmezbenim mutfak halımda beyazlı grili ne akla hizmet öyle aldıysam 2 günde leş oluyor. Evlendiğimden beri defalarca sildim ama yok başedilecek gibi değil en iyisi koyu renkili küçük bişey almak :)
günaydın kızlar hepinize !
bugün erkenciyim ve sonunda evimdeyim artık netimede kavuştum
dün döndük hayırlısıyla ama baya yorulmuştum dinlendim fln bugünde yatıcaktım ama düzenime geri dönmem gerek diye kalktım erken hemde duramadım buraya bakmadan, dün akşam hatta geçmişi okudum dayanamadım neler olmuş diye .
eee ne var ne yok bakalım?
merhaba kızlaar, çok ilginç kimse yok topikte :26::26:, hadi evde olanları anlarımda cumartesi çalışanlar nereye gitti?
bende bugün kalktığımdan beri temizlik yapıyorum, bütün evi temizledim heryer tertemiz ne güzel olduuuyarında eşimin işyerinin pikniği var oraya gideceğiz, kahvalı için poğaça yapıp götüreyim dedim, hamur mayaladım patates haşladım, biraz patatesli biraz peynirli yapacam. hamurumun mayalanmasını beklerken bi kızlara bakayım demiştim.
Benim temizlikte yarına kaldı bende bu arada kaş, manikür vs işlerimi hallettim. Offf canımda nasıl poğaça istedi hemde patatesliiiii ama ben diyetteyimhamur işlerine hasret kaldımmmmm ssz
mlsvt hoşgeldin, evine geçince internetim olmayacak demiştin ne iyi olmuş almış sonunda eşin. bak demekki ablasının sözünü dinlemiş. hayırlı olsun artık sık sık aramızda görürüz senide.
pazar pazar kimsecikler yok tabi topiğimizde:))
ben erken uyandım malum misafirlerim gelcek akşam, yemek yapmam gerek eşim uyanıncada o süpürür bende silerim. karnıyarık, pilav mercimek çorbası ve taze fasülye yapıcam. geceden börek sarmıştım bi de tatlı yaparım ama henüz ne yapacağımı bulamadım:) zaten bi gece kalıcaklar salı günüde kısmetse yola çıkacağız çok bişeyler doldurmak istemiyorum kalmasın..
bu arada dün d.günümdü ama eşim akşam işe gideceği için cumadan bişeyler yaptık. hani alışverişe gidecez ama eşimin keyfini bekliyorum diyodum ya halbuki o da rezervasyon yaptırmış onu bekliyomuş alışveriş diye çıkarız yaparız atarız arabaya sonra mekana gideriz diye :)) bende deli olmuştum kendi kendime adama bak ben hazırlandım onu bekliyorum diye :)) neyse çıktık işlerimizi hallettik ben eve gidip ne yemek yaparım diye sesli düşünürken o da ne evii bak nereye götürcem seni dedi:)) ki benim kocam plan yapma özürlüsüdür doğum günlerimde bile nerelere gidelim diye bana sorardıbeni harika bi yere götürdü çayyolunda çok güzeldi... ortam süperdi, yemekler, kocamın romantikliği vs.. ordaki dakikalarım herşeye bedeldi ama yinede acaba ne aldı diye düşünmeden edemedim zaten yanında bi poşet felan da yoktu ama yinede belki cebinden minik bi kutu felan çıkarır diyede bi fikir yürüttüm kendimce e napıyım beklentimi yükseltti bi kere eve geldiğimizde saat 12 yi geçiyodu ben poşetleri mutfağa koydum o da odaya gitti beni bekliyo bi yandanda ''bebişimizin yapım tarihi belki senin doğum günün olur , bundan güzel hediyemi olur '' felan diyo ben karşılaşacağım manzaraya hazırlıklı bi şekilde odaya girdim ki yatağın üzerinde bi kutu. aşkım da kendince güzel bişeler söylüyo ama benim kulaklar duyarmı hiç tüm uzuvlarımla hediyeyi açmakla, acaba ne? o mu, bu mu yoksaa şunu mu aldı diye kafamda bi liste oluşturmakla meşgulüm:) sonunda yüzümde kocaman bi gülümseme hatta sevinç çığlıklarıyla aşkıma sarıldımm:)) bana tablet almış hiç aklıma gelmemişti bu hediye:) gezerken bakardım ay aşkım bize şart şuna bak kafamı koyar uyurum ben bunun üzerinde, çok güzell derdim. e benim kocamda böyle şeylere meraklı olduğu için fazla zorlanmadan almış çok çok mutlu oldum canım aşkım benim ya. dünde evde hiçbişey yaptırmadı bana doğum günüm diye:) iki gündür keyif yapıyorum ama bugün ev batıyo rüyanın sonuna geldim artık memlekete gidincede sizden ayrı kalmıcam
ben erken uyandım malum misafirlerim gelcek akşam, yemek yapmam gerek eşim uyanıncada o süpürür bende silerim. karnıyarık, pilav mercimek çorbası ve taze fasülye yapıcam. geceden börek sarmıştım bi de tatlı yaparım ama henüz ne yapacağımı bulamadım:) zaten bi gece kalıcaklar salı günüde kısmetse yola çıkacağız çok bişeyler doldurmak istemiyorum kalmasın..
bu arada dün d.günümdü ama eşim akşam işe gideceği için cumadan bişeyler yaptık. hani alışverişe gidecez ama eşimin keyfini bekliyorum diyodum ya halbuki o da rezervasyon yaptırmış onu bekliyomuş alışveriş diye çıkarız yaparız atarız arabaya sonra mekana gideriz diye :)) bende deli olmuştum kendi kendime adama bak ben hazırlandım onu bekliyorum diye :)) neyse çıktık işlerimizi hallettik ben eve gidip ne yemek yaparım diye sesli düşünürken o da ne evii bak nereye götürcem seni dedi:)) ki benim kocam plan yapma özürlüsüdür doğum günlerimde bile nerelere gidelim diye bana sorardıbeni harika bi yere götürdü çayyolunda çok güzeldi... ortam süperdi, yemekler, kocamın romantikliği vs.. ordaki dakikalarım herşeye bedeldi ama yinede acaba ne aldı diye düşünmeden edemedim zaten yanında bi poşet felan da yoktu ama yinede belki cebinden minik bi kutu felan çıkarır diyede bi fikir yürüttüm kendimce e napıyım beklentimi yükseltti bi kere eve geldiğimizde saat 12 yi geçiyodu ben poşetleri mutfağa koydum o da odaya gitti beni bekliyo bi yandanda ''bebişimizin yapım tarihi belki senin doğum günün olur , bundan güzel hediyemi olur '' felan diyo ben karşılaşacağım manzaraya hazırlıklı bi şekilde odaya girdim ki yatağın üzerinde bi kutu. aşkım da kendince güzel bişeler söylüyo ama benim kulaklar duyarmı hiç tüm uzuvlarımla hediyeyi açmakla, acaba ne? o mu, bu mu yoksaa şunu mu aldı diye kafamda bi liste oluşturmakla meşgulüm:) sonunda yüzümde kocaman bi gülümseme hatta sevinç çığlıklarıyla aşkıma sarıldımm:)) bana tablet almış hiç aklıma gelmemişti bu hediye:) gezerken bakardım ay aşkım bize şart şuna bak kafamı koyar uyurum ben bunun üzerinde, çok güzell derdim. e benim kocamda böyle şeylere meraklı olduğu için fazla zorlanmadan almış çok çok mutlu oldum canım aşkım benim ya. dünde evde hiçbişey yaptırmadı bana doğum günüm diye:) iki gündür keyif yapıyorum ama bugün ev batıyo rüyanın sonuna geldim artık memlekete gidincede sizden ayrı kalmıcam
günaydııın
kötü başladım güne
sanırım hastahane yolu bugün gözüktü
bi haftadır ugramıyodum hemşireler özlemiştir zaten
günaydııın
kötü başladım güne
sanırım hastahane yolu bugün gözüktü
bi haftadır ugramıyodum hemşireler özlemiştir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?