canım benim randevum 21 haziranda
Evet bir hafta geçti regl çok tuhaf ilk defa adet olmadım hep gününde şaşma olmazdı,
İkiz düşünemiyorum zaten halimiz ne olurr
Gögsümün altı işte annemde dedi süt bezleri onlar diye dün baktı şiştiler bide tuhaf görünüyorlar gözümee
Sağlıklı olsunda onun için hertürlü acıya razıyım ben
selamlar herkesee
Bende bişey yazayım o zaman, ben çoğu zaman selam veriyorum günaydın diyorum bişey soruyorum hanzade ve jelo dışında doğru düzgün cvp verende yok. Hamişlere hayırlı olsun diyorum teşekkür bile yok. e böyle olunca bende çoğu zaman okuyup çıkıyorum bazende yazıyorum ama önemli değil, gözden kaçmıştır diyip geçiyorum
o zamana ihtiyacım olmaz heralde tatile gidicem diye 15 gün öncesinde yaptırmak gerekiyo onun için gittim senin gitmene 1 ay var o kadar çabuk çıkmaz ki 2-3 aya arayla gidiyorum ama yazın ortasında 1 kere güneş görmeyen bölgeler için giderim bacaklarım bi daha kışa kadar işlem görmeyecek kasım aralık gibi anca giderim çıkmaz zaten
ben de fazla şişme yok acı var sadece
onları acıyınca mutlu oluyorum, minnoşum karnını doyurucak ne güzel:)))
aşkolsun ya bütün tebriklere tek tek cevap verdim
bildiğim bişey oldugunda da cevap veriyorum muhakkak
ben nerdeyse günün her dk sı burdayım pc açık oldugundan, her zaman başında değilim tabiki
benim bile bazen gözden kaçırdıgım şeyler oluyor
sordugum bazı sorulara hiç cevap almadığım zamanlar oluyor,
ama biliyorum ki arkadaşlarım çalışıyo vakit bulamıyorlar ya da bilmiyor olabilirler diye düşünüyorum
yani hiç bana cevap verilmiyo diye düşünmeye gerek yok
bu darılmalara da ayrıca darılıyorum yani
ebrucum yanlış anlamazsan sana bişeyler söylemek istiyorum. İnternete girme şansın var sanırım ve arada sıradad bize uğradığında sadece kendinlei lgili bişey sorup hop hemen gidiyosun. Oysaki hepimiz düğünden önceden beri beraberiz. Ne bizimle sohbet ediyosun nebizim sorunlarımızla ilgili konuşuyosun. Bak yeni hamileler var ne onları tebrik edip bi geçmişi okuyosun. Bilmiyorum kızlarda bana katılırmı ama biz herzaman her derdimizi konuşup paylaşıp çözüm aramaya alıştık. Sende önce bi sohbet et biraz konuşup bişeyler paylaş bizimle. Arada sırada gelip kızlar bişey sorucam deyipte sonra hemen çıkıp gitme derim ben. Böyle olduğu sürece pek fazla yardım alıcanı sanmıyorum.
ayy kızlar maşallah aramız iyi diyordum ama eşim yine sinir etti beni
bazen diyorum şunla evleneceğime sunger bob le evlenseydim
altı üstü babasını arayıp özden 5 te cıkacak diyecek devlet meselesi yaptı kendi aranızda halledin diyor
merhabaaa kızlaaaar, bugün pazara gideceğim, geçen hafta gitmemiştim evde bişey kalmadı. sonra foto mak.min cenazesini alacam servisten.
nasılsınız bu aradaaa?
ağzına sağlık pingucuğuuuumm
aydasu maşallah dün gece baya geç yattık ama sen sabahtan kalkmışsınben 11'e doğru kalktım valla
ocwmays ben isim verip herkese küstüm kimse cvp vermiyo demedimki ayrıntılı yazdım bazen banada cvp gelmiyo o zaman yazasım gelmiyo ama gözden kaçıyordur diye doluya koymuyorum diye yazdım.
ayy kızlar maşallah aramız iyi diyordum ama eşim yine sinir etti beni
bazen diyorum şunla evleneceğime sunger bob le evlenseydim
altı üstü babasını arayıp özden 5 te cıkacak diyecek devlet meselesi yaptı kendi aranızda halledin diyor
AYdasu canım ben daha özele gitmedim. 1 kez doktora gititm o da devlet hastanesi. Normal kan tahlili yaptırdım ama çok incelemedi tahlil sonuçlarımı. Direk folik asit ve vitamin verdi herkese veriyo yani. P.tesi yada salıda özel bi doktora gidicem. ama bizim işler karışık. özele gittiğim doktorun muayenehanesi var burda sadece ve doğumu komşu ilçede bi hastanede yaptırıyo ve o hastanede sigorta kaşılamıyo doğumu. çok pahalı. ben tedaviyi kontrolleri hem devlet hem özel devam edicem. doğumu devletde yapıcam. Ama ilk çıktığım doktoru beğenmedim işte belki 2. gidişimde diğer doktora gidebilirim.
ÇOK GÜZEL olmuş canım ikisi de dünyanın en mutlu insanı olmuştur bide ilk torun sanırım.
Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallahçok güzel olmuş ama fb kısmın beğenmedim ben gs eşim bjk allahtan benim babam da GS
evet canım küs olunca insanın beyni sulanıyor sankimorali bozuluyor. küsmeyi ve dargın olmayı sevmiyorum
Diğer doktora gitsen daha iyi olur, seninle ilgili olması çok önemli bu durumda sonuçta bilgi almak istiyorsun ama doktorun kendiside sormandan bazı şeyleri söylemeli
Benim gittiğim doktor çok aydınlatıcıydı daha bebek yapmayı düşünüyoruz dedik,hemen kendini tanıttı bizi tanımak istedi günlük yaşamımızı sordu evde yaşamımız yediklerimiz içtiklerimiz bunun gibi baya muhabbet etti bizimle,muaynede beni rahatlatmak için konuştu hep iletişimdeydi espriliydi hep gülümsedi biz eşimle hayran kaldık kendisine daha hamile değildim ama çok ilgilendi,yarın için randevu aldım aynı doktordan genel bir kontrol olmak iyi olucak,
aydasu maşallah dün gece baya geç yattık ama sen sabahtan kalkmışsınben 11'e doğru kalktım valla
neyse canım daha önce buna benzer şeyler söyleyenler oldu da onlara binaen söyledim
önemsenencek bişey değil inş.
sizin ilişkinizin tarzı bu
ya kıskandııııııımmmmmmmm
bebeğim hemen bizde sabahlıyoruz seninle hatta bize gel derhal
ben gelemem de sen gelsen hiç fena olmaz valla
şu tatsız ve renksiz hayatıma neşe katarsın gül cemalinle
facedemiydiniz gece yoksammm
ya kıskandııııııımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?