• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

2013 ortalarında hamile kalabilsek güzel olur ama aslında kış bebeği istemiyorum çünkü kışın doğan bebekler çok hasta oluyolar bağışıklıkları daha zayıf oluyo 2014 ilkbaharı doğsa süper olur ama geç mi olur acaba??
amma plan yaptım sanki isteyince oluyo

ben aralık doğumluyum kış bebeğiyim yani, ama çok şükür ki dirençliyimdir çok fazla hasta olmam. benimde kış bebeğim olsun, yazada emeklemeye falan başlar işte, soğuğa gitti, yere bastı derdin olmaz:ssz:

ocakta hamile kalırsak eylül olabiliiiir, titiz temiz bir kızımız olur o zaman :3::3: başak burcu olur dimi eylül :16::16:
biz önce yay burcu için martta deneme yapmak istiyoruz, nasrettin hocanın torunlarıyız ne de olsa, ya tutarsa hesabıııı :32::32:

allahım burca göre hamile mi kalacaksın ahahaha :D bende ocakta hamile kalıp eylül isterdim öle bir ihtimal olsa :D

ilaç ismi vermek yasak sanırım pri... diye başlıyor t ile bitiyor:D
adetten 3 gün önce kullanmaya başla çat diye kesiyor fakat bir dahaki ay baya bir kıvrak oluyorsun :26:

bu siteyi anlamıyorum her türlü markadan bahsediliyo reklam olmuyo mu o da ama bzı şeyler kısıtlanıyo çok saçma değil mi

hormonlarınla oynanıyor canım tabiki zararlı o ay gdo olacaksın artık :1:

gelecek ay sancılı bir adet gecireceksin o kadar ben 3 yaz falan kullandım öle çok acı değil ama zararlı tabi

allahım burca göre hamile mi kalacaksın ahahaha :D bende ocakta hamile kalıp eylül isterdim öle bir ihtimal olsa :D

dedim ya ilk denemeyi o şekilde yapmak istiyoruz ya tutarsa hesabııı, hahahaaaaa :52::52:

neyse tatilim için katlanacam artık.

bu arada hareketli profil fotona bayılıyorum her gördüğümde gülüyorum. bende böyle bişey yapayım.

kısss jelooooooo senin için geldim.tebrik ederim canım bebek geliyomuş:49::49::49:çok sevindim

Çok teşekkür ederim evet geliyor geliyor bebek geliyorr inşallah:1:

jeloo tebrikler hayatım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

Teşekkür ederim canım amin inşallah:34:

merak etme canım gaza gelmem kocam da ben de düşünmüyoruz 2013 sonuna doğru başlıcaz çalışmalara inş.kazaya kurban gitmezsem tabi
hem daha gezip tozmak istiyoruz biliyosunuz kocamın işi yüzünden çok vakit geçiremiyoruz biraz doyalım birbirimize hem de maddi olarak daha toparlanmamız lazım beraber planlarız çocuk meselesini inş.istediğimiz gibi olur

dedim ya ilk denemeyi o şekilde yapmak istiyoruz ya tutarsa hesabııı, hahahaaaaa :52::52:

neyse tatilim için katlanacam artık.

bu arada hareketli profil fotona bayılıyorum her gördüğümde gülüyorum. bende böyle bişey yapayım.

bir arkadaşım 2 yıl oldu evleneli çevresinde bir kaç çift varmış bebek deneyip olmayan bu iki akıllıda onlardan etkilenmiş acaba bizimde mi olmaz deyip korunmasız denemişler sonuç ikizlere hamile ::1::1:

benim anne tarafımda var bebeği olmayan aslında bir gidip test yaptırsak çıkar mı bu yoksa denemek mi gerekiyor

bir arkadaşım 2 yıl oldu evleneli çevresinde bir kaç çift varmış bebek deneyip olmayan bu iki akıllıda onlardan etkilenmiş acaba bizimde mi olmaz deyip korunmasız denemişler sonuç ikizlere hamile ::1::1:

benim anne tarafımda var bebeği olmayan aslında bir gidip test yaptırsak çıkar mı bu yoksa denemek mi gerekiyor

canım bence olumsuz düşünme.. bak benim annemde de myom var abim hemen olmuş ama benim için 3 sene uğraşmış olmamışım..:34:
yani annem böyle oldu diye bende böyle olabilirim ama olumsuz düşünmek istemiyorum. bence sende öyle düşün. dr git için rahatlıcak ise test yaptır.

başak burcuyum gece yataktan kalkıp eşya katlarım yada ayakkabı düzeltirim pis olsun ama dağınık olmasın benim felsefem :1:

temizi titizi çok temiz titiz oluyor ama pis olanı da fena

benim teyzemde başak burcu temiz oluyor diye hamileliğini ayarladı hatta sezeryan olduğu içinde istediği güne getirdi falan :34: bir kızı var daha 8 yaşında ilk zamanlar acayip düzenliydi şimdi odası çöplük sanki :16: umrunda değili..

jelommm tebrikler canım. gerçi biz biliyoduk ama artık kesinleşti:)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..
bu arada kandiliniz mübarek olsun canlarr. bu gece banada dua ediverin şu atanma işinde:50:
hafta sonu kaynımla eltim geliyolarmış bize. adanadalarmış dönerken bize uğrayıp 2 gece kalacaklar eşim izin alabilirse hep beraber dönecez. 2 günlük yemek listesi yapmam gerek yoksa ne yapacam diye düşünür dururum. ha bide cteside doğum günüm :( artık sevgili eltimle hepberaber kutlarız....:37:

canım bence olumsuz düşünme.. bak benim annemde de myom var abim hemen olmuş ama benim için 3 sene uğraşmış olmamışım..:34:
yani annem böyle oldu diye bende böyle olabilirim ama olumsuz düşünmek istemiyorum. bence sende öyle düşün. dr git için rahatlıcak ise test yaptır.

aslında merak ettiğin şu ;
şimdi daha korunmasız denemeden gidip test yaptırılıyor mu yada bunun bir testi var mı doktor bize denemeden bilemeyiz falan filan dermi
yaş 28 8 aylık evliyim ama liselilerin benden çok bilgisi vardır:37:

Son düzenleme:
Hayırlı kandiller herkese kızlar :) Yine bebiş muhabbetleri açılmış. Bu gün alışverişe çıktım. Bir bebek mağazasına girdim. Ne kadar güzel ciciler var onlara göre içim gitti :emir_bebek:

jelommm tebrikler canım. gerçi biz biliyoduk ama artık kesinleşti:)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş..
bu arada kandiliniz mübarek olsun canlarr. bu gece banada dua ediverin şu atanma işinde:50:
hafta sonu kaynımla eltim geliyolarmış bize. adanadalarmış dönerken bize uğrayıp 2 gece kalacaklar eşim izin alabilirse hep beraber dönecez. 2 günlük yemek listesi yapmam gerek yoksa ne yapacam diye düşünür dururum. ha bide cteside doğum günüm :( artık sevgili eltimle hepberaber kutlarız....:37:

Kötü denk gelmiş hem doğum günü hem misafir neyse herşeyde hayır vardır belki daha güzel geçer senin için sofişim

Teşekkür ederim tatlım,evet biliyordunuz ama kesinleşti şimdi iyice:1:Amin inşallah canım.
Seninde kandilin mubarek olsun ben dua ederim senin için herkes için:34:
Ooo misafirler var ne güzel sen bugünden başla ne pişiriceğini kararlaştır eksik bişey varsa alırsın,
Cumartesi kutlama var :52: hadi bakalım yanlız olmuyacaksınız ama güzel olur:34:

çok güzel taze fasulye çıkmış ben bile yapabildim bence bir menüne ekle canım karpuz da var artık

Son düzenleme:
şimdi daha korunmasız denemeden gidip test yaptırılıyor mu yada bunun bir testi var doktor bize denemeden bilemeyiz falan filan dermi
yaş 28 8 aylık evliyim ama liselilerin benden çok bilgisi vardı:37:

tatlım benm bildiğim kadaryıla hormon testleri ,kist olup olmadığı vb.gibi testler yaptırabilirsin genel bi muayene oluyo yani hamilelik öncesi.onlarda bi problem yoksa 1yıl deneyin olmazsa yine gelin yumurtalık takibi tüpler rahim gibi derinnn bi inceleme altına giriyosun tabi bi yandan eşinin sperm kalitesi saysı hızı falan filan .. denemden kimse bilemez diyo doktorlar genelde,oyüzden hep 1yıl olmaması normal gözüyle bakılıyo.

şimdi daha korunmasız denemeden gidip test yaptırılıyor mu yada bunun bir testi var mı doktor bize denemeden bilemeyiz falan filan dermi
yaş 28 8 aylık evliyim ama liselilerin benden çok bilgisi vardı:37:

şimdiki gençlik uçmuş canım :34::34:
yaşın daha geç falan değil bence ideal yaş işte :10: gerçi sen istediğin için şimdi her geçen gün kayıp geliyordur sana...
ben mesela evlendim dr gittim smear testi yumurtalık testi aldılar. smear kanser içindi, yumurtalıklarım annemden kalan genel hastalık içindi.
ama bence dr gidebilirsin 8 aydır denediğini söylersin onlar ovulasyon testi yapar yumurtlama günününn yüksek olduğu zamanı söyler daha bilinçli yönlendirir :34:

tatlım benm bildiğim kadaryıla hormon testleri ,kist olup olmadığı vb.gibi testler yaptırabilirsin genel bi muayene oluyo yani hamilelik öncesi.onlarda bi problem yoksa 1yıl deneyin olmazsa yine gelin yumurtalık takibi tüpler rahim gibi derinnn bi inceleme altına giriyosun tabi bi yandan eşinin sperm kalitesi saysı hızı falan filan .. denemden kimse bilemez diyo doktorlar genelde,oyüzden hep 1yıl olmaması normal gözüyle bakılıyo.

hımm o zaman korunmaya devam bu tesler için 1 iş günümü harcamam lazım oda şimdilik zor

Back