canım burdayım şimdi bi bakiim dedim ama fırsatım yok geçmişi okuyamıyorum umarım herkes iyidir
yoğunsun sanırım kolay gelsin tatlım
herkes iyi hamdolsun, speedtoşun morali bozuk azcık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım burdayım şimdi bi bakiim dedim ama fırsatım yok geçmişi okuyamıyorum umarım herkes iyidir
kızlar nasılsınız ne var ne yok?
umarım herkes iyidir. ben erzincandayım şu an ve hayırlısıyla cuma günü dönüyoruz 1 hafta kalmış olucaz yani.
gezmek farklı yerleri görmek iyi geldi.daha önce hiç görmemiştik buraları.
vede son haberim sonunda eşime vınn aldırdım burdan evime döndüğümde artık aranızdayım kesintisiz allahın izniyle
sofişcim herşey harika görünüyo ellerine sağlık.. Benimde cuma akşamı arkadaşlarım gelicek ama bu kadar çok çeşit yapamam çünkü bütün gün işteyim. browni kurabiye, milföyden çiçek börek, susamlı kurabiye yapmayı düşünüyorum. zaten akşam yemekten sonra geliyolar yeter heralde dimi. bide belki kek yaparım ufak muffinlerden.. börek harici hepsini yarın akşamdan hazırlarım,işyerinden 1 saat erken çıkıp böreğide onlar gelmeden sıcak sıcak yaparım.
aaa erzindanda mısın sen benim görümcemde erzincanda nasıl güzel mi?
eve net bağlatman süper olmuş canım.
ay netim yoktuuu gün boyuuuu. bu aralar sürekli gidiyor müşteri hizmetleriyle papaz oldum kaç gündür.
komşularım iyiler ama sürekli gidip geliceğimi sanmıyorum hepsinin en az 2 çocuğu var en azından tanışmış oldum koca apartmanda yalnız olmadığımı hissettim 6 çeşit ben yaptım 5 çeşitte onlardan geldi yaptıklarımı çok beğendiler bi tanesinin çocuğu browni kurabiyeye bayıldı tarifini aldı kısırım ,böreğim bitti diğerlerindende bi kaç tane kaldı eşime bile ayıramadımçok mutlu oldum ama
işte yaptıklarımın fotoları aceleyle çektim elim ayağıma dolandıydı idare edin artık :)
Hoşgeldin nerelerdesinn
ay netim yoktuuu gün boyuuuu. bu aralar sürekli gidiyor müşteri hizmetleriyle papaz oldum kaç gündür.
komşularım iyiler ama sürekli gidip geliceğimi sanmıyorum hepsinin en az 2 çocuğu var en azından tanışmış oldum koca apartmanda yalnız olmadığımı hissettim 6 çeşit ben yaptım 5 çeşitte onlardan geldi yaptıklarımı çok beğendiler bi tanesinin çocuğu browni kurabiyeye bayıldı tarifini aldı kısırım ,böreğim bitti diğerlerindende bi kaç tane kaldı eşime bile ayıramadımçok mutlu oldum ama
işte yaptıklarımın fotoları aceleyle çektim elim ayağıma dolandıydı idare edin artık :)
Sofiişş kız çok güzel hepsi ama kısır favoriimmm olsa da yessek valla canım çekti
mslvt tatlım hadi gözün aydın aldırmışın sonunda neti bekliyoruz seni aramıza yeniden.buarada erzincan nasıl güzel bi yer mi benm de kayınpederim erzincalı