• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Bugün iş çıkışı arkadaşımla buluşucaz gezip dolaşıp yemek yicezzz çok iyi olcak ya nezamandır görüşemiyoduk :16:

ay netim yoktuuu gün boyuuuu. bu aralar sürekli gidiyor müşteri hizmetleriyle papaz oldum kaç gündür.:47:
komşularım iyiler ama sürekli gidip geliceğimi sanmıyorum hepsinin en az 2 çocuğu var:52: en azından tanışmış oldum koca apartmanda yalnız olmadığımı hissettim :9: 6 çeşit ben yaptım 5 çeşitte onlardan geldi :9: yaptıklarımı çok beğendiler bi tanesinin çocuğu browni kurabiyeye bayıldı tarifini aldı:34: kısırım ,böreğim bitti diğerlerindende bi kaç tane kaldı eşime bile ayıramadım:1:çok mutlu oldum ama
işte yaptıklarımın fotoları aceleyle çektim elim ayağıma dolandıydı idare edin artık :)

Eklentiler

• $DSCF1254.jpg
    $DSCF1254.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $DSCF1255.jpg
    $DSCF1255.jpg
    95,3 KB · Görüntüleme: 15
  • $DSCF1256.jpg
    $DSCF1256.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 20
kızlar nasılsınız ne var ne yok?
umarım herkes iyidir. ben erzincandayım şu an ve hayırlısıyla cuma günü dönüyoruz 1 hafta kalmış olucaz yani.
gezmek farklı yerleri görmek iyi geldi.daha önce hiç görmemiştik buraları.
vede son haberim sonunda eşime vınn aldırdım burdan :1: evime döndüğümde artık aranızdayım kesintisiz allahın izniyle:1:

poğaçalarım biraz yanık gözüküyo ama o göründüğü kadar değil inanın :) fırınımın sağ arka köşesi yakıyo sürekli kontrol edip çevirmem gerekiyor unutmuşum:17:

Sofiişş kız çok güzel hepsi ama kısır favoriimmm olsa da yessek valla canım çekti :56:
mslvt tatlım hadi gözün aydın aldırmışın sonunda neti bekliyoruz seni aramıza yeniden.buarada erzincan nasıl güzel bi yer mi benm de kayınpederim erzincalı

kızlar nasılsınız ne var ne yok?
umarım herkes iyidir. ben erzincandayım şu an ve hayırlısıyla cuma günü dönüyoruz 1 hafta kalmış olucaz yani.
gezmek farklı yerleri görmek iyi geldi.daha önce hiç görmemiştik buraları.
vede son haberim sonunda eşime vınn aldırdım burdan :1: evime döndüğümde artık aranızdayım kesintisiz allahın izniyle:1:

aaa erzindanda mısın sen benim görümcemde erzincanda nasıl güzel mi?
eve net bağlatman süper olmuş canım. :46::46:

sofişcim herşey harika görünüyo ellerine sağlık.. Benimde cuma akşamı arkadaşlarım gelicek ama bu kadar çok çeşit yapamam çünkü bütün gün işteyim. browni kurabiye, milföyden çiçek börek, susamlı kurabiye yapmayı düşünüyorum. zaten akşam yemekten sonra geliyolar yeter heralde dimi. bide belki kek yaparım ufak muffinlerden.. börek harici hepsini yarın akşamdan hazırlarım,işyerinden 1 saat erken çıkıp böreğide onlar gelmeden sıcak sıcak yaparım.

sofişcim herşey harika görünüyo ellerine sağlık.. Benimde cuma akşamı arkadaşlarım gelicek ama bu kadar çok çeşit yapamam çünkü bütün gün işteyim. browni kurabiye, milföyden çiçek börek, susamlı kurabiye yapmayı düşünüyorum. zaten akşam yemekten sonra geliyolar yeter heralde dimi. bide belki kek yaparım ufak muffinlerden.. börek harici hepsini yarın akşamdan hazırlarım,işyerinden 1 saat erken çıkıp böreğide onlar gelmeden sıcak sıcak yaparım.

teşekkürler tatlım
bence yeterli, çünkü yemekten sonra geliyorlarmış zaten 3 çeşit ideal bi de arkadaşlarınmış yabancı değil. zamanın olursa bi de kek atarsın fırına zamanına bağlı ama olmazsada yeterli bence canım:34:

katılamıyorum size içim gidiyo h.sonu misafirlerim vardı kalabalıktık herşeyi rahat yetiştirdim süper geçti saydığım bütün yemekleri hazırladım hepsi beğenildi yendi
bu haftasonu c.tesi yine misafirim gelecek anadolu yakasında oturdukları için yatılı gelecekler birlikte balayımızı yaptığımız çift hatırlarsanız bahsetmiştim pazar günü görümcemin 40 ını okutucaz yemeği var hem ona katılmak istiyolar yoğun ve yorucu olacak yani benim için

h.sonu o kadar şey hazırladım foto çekmek yine herşey bitince aklıma geldi hep unutuyorum ama bu hafta sonu kalabalık olmayacak 2 kişi gelecek sadece çekerim sofrayı paylaşırım sizinle

aaa erzindanda mısın sen benim görümcemde erzincanda nasıl güzel mi?
eve net bağlatman süper olmuş canım. :46::46:

evet tatlım güzel yerler ilk defa gördüğümüzde biraz garipsedik oda benim görümcemin habire söylenmesinden sevmedim sevemedim diyip duruyordu ama gayet güzel yerler. havalar biraz bozdu burda dolandık ama genelde evde keyif yapmakla geçti zaman :1:

evimdede gitmeye sabırsızlanıyorum. bahsetmiştim eşim inat almıyor net diye, görümcem söylendi ne demek alıcaksın olmaz öyle söylendi sayesinde alınmış oldu sağolsun :21::1:

ay netim yoktuuu gün boyuuuu. bu aralar sürekli gidiyor müşteri hizmetleriyle papaz oldum kaç gündür.:47:
komşularım iyiler ama sürekli gidip geliceğimi sanmıyorum hepsinin en az 2 çocuğu var:52: en azından tanışmış oldum koca apartmanda yalnız olmadığımı hissettim :9: 6 çeşit ben yaptım 5 çeşitte onlardan geldi :9: yaptıklarımı çok beğendiler bi tanesinin çocuğu browni kurabiyeye bayıldı tarifini aldı:34: kısırım ,böreğim bitti diğerlerindende bi kaç tane kaldı eşime bile ayıramadım:1:çok mutlu oldum ama
işte yaptıklarımın fotoları aceleyle çektim elim ayağıma dolandıydı idare edin artık :)

Sofisim ellerine sağlık hepsi leziz görünüyor,ama en çokda kısır nasıl yakışmış o tabağa öylee:56: güzel geçmesine sevindim :34:

Selamlar...
Gecmısı okudum bır selam vereyım dedım alıntıları yarına yaparım anca...
Yenı grdım eve carsıya markete derken cok yoruldum sımdı de yemek yapmam lazım opuyorum hepınızı, Allah a emanet olun...

Hoşgeldin nerelerdesinn:3:

Canım haftaya sınavım var. Ders çalışıyorum.

Canım şahane gözüküyorlar.

Bu arada eşim bu gün yok. Arkadaşıyla bilgisayar bakacaklar, yemek yiyecekler. Benide çağırdı ama ders çalışmam lazım. Biraz ara verdim. Markete gittim. Yarında lazere gideceğim yarın için yemek yaptım. Şimdide size bir bakayım dedim. Kaç gündür evden çıkmıyorum. Dışarısı çok sıcak. Artık yaz gelmiş.Hamişlerimiz nasıl bu arada :)

Sofiişş kız çok güzel hepsi ama kısır favoriimmm olsa da yessek valla canım çekti :56:
mslvt tatlım hadi gözün aydın aldırmışın sonunda neti bekliyoruz seni aramıza yeniden.buarada erzincan nasıl güzel bi yer mi benm de kayınpederim erzincalı

gayet güzel yer canım herşey var geniş bir çarşısı var sonra evler depremden dolayı en fazla 4 katlı ama daha şirin daha düzenli şehri.
sonraaa hımm şelaler varmış havalardan dolayı bi gidemedik oraya içimizde kaldı.
birde bilet bulamıştık biz erzurum havaalanından geçtik buraya tek otobüsteyken biraz garipsedim o kadar oda bilmediğin yerler doğaldır diye düşündük :1:

Son düzenleme:
ben yavaş yavaş çıkmaya hazırlanıyorum kızlar lazer randevum var bugün yarın umarım daha fazla vakit ayırabilirim size hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

sofiş yemekler harika görünüyooo
mide bulantılarımdan bugün eser yok Allahım bozmasın
az önce ilk defa canm bişey çekti o da zeytinyaglı yaprak sarması
annem de yapmak uzun sürer diye koşa koşa bimden almış bi güzel yedim
Allahıma hamdolsun ya bir daha bulanmaya başlamaz inş midem

Back