• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlar selam sonucu öğrendim beta hcg *547mlU/mL yanii 5,3 çıkmış gebelik olabilirmişte olmayabilirmiştee:1::1:
Biliyordum zaten yarın regli günüm olursam bebiş yok demekki yüksek çıkmamış sonuçta beklemedeyizzz:34:

kusura bakma biraz açık yazıcam
jelo son adet tarihinden sadece 3 buçuk hafta geçmiş
2 hafta süresince yumurta büyüme evresinde oluyor
beklenen adet tarihinden 13 gün önce yumurtlama gerçekleşiyor
bu durumda senin bebeğin varsa sadece bir buçuk haftalık sayılıyor
sata göre 4 haftalık hamile olsan da bebeğin asıl oluşum gününden 2 hafta bile geçmemiş
yani sen 50 nin üzerinde bir deger beklememelisin zaten
bir de geç döllenme vs olduysa bu deger çok normal

ben hamile oldugunu düşünüyorum
takdir Allah'dan
başka bir markanın idrar testini yaparsan daha emin bir sonuç elde edebilirsin

günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun inş.;
jelocum bencede hamişssin allh hayırlsını versin tabi ama benm içimden geçen bu :34:

kusura bakma biraz açık yazıcam
jelo son adet tarihinden sadece 3 buçuk hafta geçmiş
2 hafta süresince yumurta büyüme evresinde oluyor
beklenen adet tarihinden 13 gün önce yumurtlama gerçekleşiyor
bu durumda senin bebeğin varsa sadece bir buçuk haftalık sayılıyor
sata göre 4 haftalık hamile olsan da bebeğin asıl oluşum gününden 2 hafta bile geçmemiş
yani sen 50 nin üzerinde bir deger beklememelisin zaten
bir de geç döllenme vs olduysa bu deger çok normal

ben hamile oldugunu düşünüyorum
takdir Allah'dan
başka bir markanın idrar testini yaparsan daha emin bir sonuç elde edebilirsin

ocwmays çok teşekkür ederim canım çok güzel ve açıklayıcı anlatmışsın:46:
Bakalım bekleyip görücez 19'unda regli olmam gerekirdi hala olmadım bugün yarın bekliyorum reglimi olucam gibi çünkü bakalım kısmet Rabbim ne yazdysa o,stres falanda yapmadımki regli geciksin hep gününde olurdum ilginç bir durumm:25:
İdrar testi içinde bu hafta beklerim cumartesi idrar testini yaparım, gene çift çizgi çıkarsa gidip kanda baktırmayı düşünüyorum yada öbür haftayı beklerim :34:

günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun inş.;
jelocum bencede hamişssin allh hayırlsını versin tabi ama benm içimden geçen bu :34:

Günaydın chitlenbikcim iyi haftalar olsun bu hafta hepimiz için güzel geçsin havalar düzelsin:3:
Bakalım canım bilemiyorum beklemedeyiz ben kendimi hiç öyle hissetmiyorum ama kısmet tabiki regli olmazsam bu hafta çıkar kokusu:1::1:

Evet 19'u regli tarihimdi cumartesi bekledim gelmedi bir tuhaflık var,dünde bekledim gelmedi bugünde henüz bişey yok,bugüne kadar hep zamanında olmuştur belki birgün öne birgün geriye çok nadir olurdu :34:

daha 1 gün geçmiş bugünde gelmezse artık hamile olduğun kesinleşir herhalde. bence sen başka dr git :ssz: :1:

daha 1 gün geçmiş bugünde gelmezse artık hamile olduğun kesinleşir herhalde. bence sen başka dr git :ssz: :1:

Gecikme yaşamazdım cumartesi pedimi taktım öyle temizlik yaptım o kadar eminimki gelicek yok gelmedi:1: bakalım canım belirtiler var karnımda ama gelmiyoo,doktoruma henüz bilgi vermedim daha ortada bişey yok eşim telaş yaptı sadece:ssz: dün x-ray'lerden geçirmedi benii:1:
Cumartesiye kadar beklerim regli olmazsam gidip tekrar bir kan testi yaptırırım sonuca güre doktora görünürüm bakalım beklemedeyizz:34:

Gecikme yaşamazdım cumartesi pedimi taktım öyle temizlik yaptım o kadar eminimki gelicek yok gelmedi:1: bakalım canım belirtiler var karnımda ama gelmiyoo,doktoruma henüz bilgi vermedim daha ortada bişey yok eşim telaş yaptı sadece:ssz: dün x-ray'lerden geçirmedi benii:1:
Cumartesiye kadar beklerim regli olmazsam gidip tekrar bir kan testi yaptırırım sonuca güre doktora görünürüm bakalım beklemedeyizz:34:

anladım canım bakalım bekleyelim o zaman :34::34:

Günaydın chitlenbikcim iyi haftalar olsun bu hafta hepimiz için güzel geçsin havalar düzelsin:3:
Bakalım canım bilemiyorum beklemedeyiz ben kendimi hiç öyle hissetmiyorum ama kısmet tabiki regli olmazsam bu hafta çıkar kokusu:1::1:

jeloş meloş,
ben de hamile olduguma hiç ama hiç ihtimal vermiyodum reglim 6 gün geçmesine ragmen
çünkü reglin bütün belirtilerini yaşıyodum o sıralar
ama hamileliğin ilk haftalarındaki belirtilerle regl belirtileri çok benziyomuş zaten

neyse ben ısrarla hamilesin diyorum regl olursan senden daha çok üzülürüm heralde

günaydın kızlar çalışanlara kolay gelsin bende ders çalışıyorum malum sınava az kaldı öptüm hepinizi görüşürüz

jeloş meloş,
ben de hamile olduguma hiç ama hiç ihtimal vermiyodum reglim 6 gün geçmesine ragmen
çünkü reglin bütün belirtilerini yaşıyodum o sıralar
ama hamileliğin ilk haftalarındaki belirtilerle regl belirtileri çok benziyomuş zaten

neyse ben ısrarla hamilesin diyorum regl olursan senden daha çok üzülürüm heralde

Evet okudum regli belirtilerini yaşıyormuşsun bendede var ha oldum ha olucam diyorum habire tuvaletteyim:1:
İnşallah ocwmays'cim senin dediğin olurr:1: Senin dediğin olursa şok olurum heralde:53::52: Olmazsamda sağlık olsun Allah'tan derimm,dimi benden daha çok üzülürsün ama sen üzülme bebişin için kısmet canım daha çalışırız olur inşallah:34:

günaydın kızlarr...
Jelocum merakla forumu açtım hemen sabah :1: Bhcg değeri eğer bebek varsa sürekli artış gösterir. yani yarın tekrar tahlil yaptırsan artış varsa eğer bebiş vardır. Ama sen beklemeyi tercih ediyosun sabırlısın ben hayatta bekleyemezdim 2 gün sonra hemen bi test daha yapardım. Hayırlısı olsun işallah canım.

günaydın kızlarr...
Jelocum merakla forumu açtım hemen sabah :1: Bhcg değeri eğer bebek varsa sürekli artış gösterir. yani yarın tekrar tahlil yaptırsan artış varsa eğer bebiş vardır. Ama sen beklemeyi tercih ediyosun sabırlısın ben hayatta bekleyemezdim 2 gün sonra hemen bi test daha yapardım. Hayırlısı olsun işallah canım.

Günaydın canım,dimi merak ediyor insan:1: evet artış gösterirmiş,ama yarın yaptırsam ya düşük çıkarsa boşuna heveslenmiş olmasın eşim,zaten çok emin kesin hamilesin diyor:1: cumartesiye kadar bekliycem dimi normalde hiçbir kadın beklemez forumdada okudum hergün kan testi yaptırıyorlarmış değer artmışmı diye,gerçi bende erken yaptırdım testi reglimin bir hafta falan geçmesi gerekiyomuş bende buna uymak istiyorum boşuna heveslenmeyelim diye,inşallah.:34:

günaydın canım,dimi merak ediyor insan:1: Evet artış gösterirmiş,ama yarın yaptırsam ya düşük çıkarsa boşuna heveslenmiş olmasın eşim,zaten çok emin kesin hamilesin diyor:1: Cumartesiye kadar bekliycem dimi normalde hiçbir kadın beklemez forumdada okudum hergün kan testi yaptırıyorlarmış değer artmışmı diye,gerçi bende erken yaptırdım testi reglimin bir hafta falan geçmesi gerekiyomuş bende buna uymak istiyorum boşuna heveslenmeyelim diye,inşallah.:34:

arada bı topiğede giriyorum okumuştum yazdıklarınızı ben bile heyecan yaptım işlerimi bitirdim bakayım dedim hamilemi :16::16:
Hayırlısı olur inşş :16::16::16:

Back