• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

tavuk soteyi yemek gibi algılamayın pilavın yanına olucak farklı koyu bşy belki kanat ızgara yapabilirim onun yerine ana yemek bezelye olacak z.yağlı barbunyayı ortaya çıkaracaktım ama belki menüden çıkarırım hani bezelye sevmezlerse yerler diye düşündüm

ben tavuk soteyi ana yemek sandım
o zaman dediğin mantıklı tabikim
ellerine kollarına saglık şimdiden

ben şuan herşeyi yiyemiyorum annem de ne yapacağını şaşırdı aklımıza yemek gelmiyo hiçbişey canım çekmiyo
sen barbunya deyince aklıma geldi
barbunya yiyebilirim sanırım
söyleyeym de yapsın canım anneciğim

hanzade menü çok güzel canım. bezelye yerine taze fasulyede yapabilirsin. Barbunya zaten meze gibi olduğu için fazlalık değil hepsi gayat iyi bence ellerine sağlık.

hanzade menü çok güzel canım. bezelye yerine taze fasulyede yapabilirsin. Barbunya zaten meze gibi olduğu için fazlalık değil hepsi gayat iyi bence ellerine sağlık.

dolapta bezelyem var bitsin artık 1 tane de barbuya kalmış aradan çıksınlar yeni çıkıyo artık yaz geldi:1: onun için galiba hepsini bitirmeye çalışıyorum

ama bu akşam güzel bi temizlik yapmam lazım 1 haftadır bşy yapmıyorum eve girdiğimiz yok ki geç saatlere kadar akşamdan temizliğimi yaparsam yarında işten çıktığım gibi gider yemekleri yaparım

ama bu akşam güzel bi temizlik yapmam lazım 1 haftadır bşy yapmıyorum eve girdiğimiz yok ki geç saatlere kadar akşamdan temizliğimi yaparsam yarında işten çıktığım gibi gider yemekleri yaparım

Arada olur böyle gezme tozmadan eve vakit kalmaz bişey olmaz,bu akşam güzelce temizlersin ama çokda yorma kendini bugün temizlik biter yarında yemekler hazır olursun misafirlere şimdiden kolay gelsin hanzade:34:

Bende yarın çalışmıcam annem gelcek akşam babamda gelirse güveçte etli mantar sote pilav çorba yapmayı düşünüyorum tatlı olarkta profiterol yapmayı düşünüyorm.

Kızlar selam sonucu öğrendim beta hcg *547mlU/mL yanii 5,3 çıkmış gebelik olabilirmişte olmayabilirmiştee:1::1:
Biliyordum zaten yarın regli günüm olursam bebiş yok demekki yüksek çıkmamış sonuçta beklemedeyizzz:34:

Kızlar selam sonucu öğrendim beta hcg *547mlU/mL yanii 5,3 çıkmış gebelik olabilirmişte olmayabilirmiştee:1::1:
Biliyordum zaten yarın regli günüm olursam bebiş yok demekki yüksek çıkmamış sonuçta beklemedeyizzz:34:

inşallah olur ya canım hayırlısı olsun

:72: 19 mayıs atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun...:72:
:72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72:

Son düzenleme:

canım hayırlısı nasıl ise öyle olsun kendi dr aradın mı ilaçlar belki böyle yapmışta olabilir :34::34:

canım hayırlısı nasıl ise öyle olsun kendi dr aradın mı ilaçlar belki böyle yapmışta olabilir :34::34:

Hayırlısı olsun tabiki,bugün regl olmam lazım bekliyorum,yani olabilirde ama aramıycam doktoru eşim biraz beklentide,o var diye sanıyo benim içim rahat zaten normalde rahatım ,şimdi o strese giricek boşuna dünden beri dedim ama var var diyorr :1: ah bu erkekler anlamıyorlar,kardeşim kahvaltıya geldi masayı hazırlıyorum görüşürüz.:1:

Hayırlısı olsun tabiki,bugün regl olmam lazım bekliyorum,yani olabilirde ama aramıycam doktoru eşim biraz beklentide,o var diye sanıyo benim içim rahat zaten normalde rahatım ,şimdi o strese giricek boşuna dünden beri dedim ama var var diyorr :1: ah bu erkekler anlamıyorlar,kardeşim kahvaltıya geldi masayı hazırlıyorum görüşürüz.:1:

öptüm görüşürüz canım :54::54: afiyet olsun.

Back