inşallah olur ya canım hayırlısı olsun
jelo sen nasıl istiosan öle olsun canım inşallah
19 mayıs atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun...
Kızlar selam sonucu öğrendim beta hcg *547mlU/mL yanii 5,3 çıkmış gebelik olabilirmişte olmayabilirmiştee
Biliyordum zaten yarın regli günüm olursam bebiş yok demekki yüksek çıkmamış sonuçta beklemedeyizzz
ocwmays çok teşekkür ederim canım çok güzel ve açıklayıcı anlatmışsınkusura bakma biraz açık yazıcam
jelo son adet tarihinden sadece 3 buçuk hafta geçmiş
2 hafta süresince yumurta büyüme evresinde oluyor
beklenen adet tarihinden 13 gün önce yumurtlama gerçekleşiyor
bu durumda senin bebeğin varsa sadece bir buçuk haftalık sayılıyor
sata göre 4 haftalık hamile olsan da bebeğin asıl oluşum gününden 2 hafta bile geçmemiş
yani sen 50 nin üzerinde bir deger beklememelisin zaten
bir de geç döllenme vs olduysa bu deger çok normal
ben hamile oldugunu düşünüyorum
takdir Allah'dan
başka bir markanın idrar testini yaparsan daha emin bir sonuç elde edebilirsin
günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun inş.;
jelocum bencede hamişssin allh hayırlsını versin tabi ama benm içimden geçen bu
Günaydın chitlenbikcim iyi haftalar olsun bu hafta hepimiz için güzel geçsin havalar düzelsin
Bakalım canım bilemiyorum beklemedeyiz ben kendimi hiç öyle hissetmiyorum ama kısmet tabiki regli olmazsam bu hafta çıkar kokusu
normalde haftasonu hastalanman gerekmiyor muydu ?
Evet 19'u regli tarihimdi cumartesi bekledim gelmedi bir tuhaflık var,dünde bekledim gelmedi bugünde henüz bişey yok,bugüne kadar hep zamanında olmuştur belki birgün öne birgün geriye çok nadir olurdu
daha 1 gün geçmiş bugünde gelmezse artık hamile olduğun kesinleşir herhalde. bence sen başka dr git
Gecikme yaşamazdım cumartesi pedimi taktım öyle temizlik yaptım o kadar eminimki gelicek yok gelmedibakalım canım belirtiler var karnımda ama gelmiyoo,doktoruma henüz bilgi vermedim daha ortada bişey yok eşim telaş yaptı sadece dün x-ray'lerden geçirmedi benii
Cumartesiye kadar beklerim regli olmazsam gidip tekrar bir kan testi yaptırırım sonuca güre doktora görünürüm bakalım beklemedeyizz
anladım canım bakalım bekleyelim o zaman
Günaydın chitlenbikcim iyi haftalar olsun bu hafta hepimiz için güzel geçsin havalar düzelsin
Bakalım canım bilemiyorum beklemedeyiz ben kendimi hiç öyle hissetmiyorum ama kısmet tabiki regli olmazsam bu hafta çıkar kokusu
jeloş meloş,
ben de hamile olduguma hiç ama hiç ihtimal vermiyodum reglim 6 gün geçmesine ragmen
çünkü reglin bütün belirtilerini yaşıyodum o sıralar
ama hamileliğin ilk haftalarındaki belirtilerle regl belirtileri çok benziyomuş zaten
neyse ben ısrarla hamilesin diyorum regl olursan senden daha çok üzülürüm heralde
günaydın kızlar çalışanlara kolay gelsin bende ders çalışıyorum malum sınava az kaldı öptüm hepinizi görüşürüz
günaydın kızlarr...
Jelocum merakla forumu açtım hemen sabahBhcg değeri eğer bebek varsa sürekli artış gösterir. yani yarın tekrar tahlil yaptırsan artış varsa eğer bebiş vardır. Ama sen beklemeyi tercih ediyosun sabırlısın ben hayatta bekleyemezdim 2 gün sonra hemen bi test daha yapardım. Hayırlısı olsun işallah canım.
günaydın canım,dimi merak ediyor insanEvet artış gösterirmiş,ama yarın yaptırsam ya düşük çıkarsa boşuna heveslenmiş olmasın eşim,zaten çok emin kesin hamilesin diyor Cumartesiye kadar bekliycem dimi normalde hiçbir kadın beklemez forumdada okudum hergün kan testi yaptırıyorlarmış değer artmışmı diye,gerçi bende erken yaptırdım testi reglimin bir hafta falan geçmesi gerekiyomuş bende buna uymak istiyorum boşuna heveslenmeyelim diye,inşallah.
arada bı topiğede giriyorum okumuştum yazdıklarınızı ben bile heyecan yaptım işlerimi bitirdim bakayım dedim hamilemi
Hayırlısı olur inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?