2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Sendede olmuş havalar herşeyimizi etkiliyor zaten benimde günüm şaşmaz 26 günde 1 olurum mutlaka bakalım 19'unu bekliyorum,aynen ped taktım olmuşum gibi
Gününde olmak istiyorum yani olmam lazım ilaç kullandım hamile olmamam lazım

çok güldüm buna jeloo alemsin

Napıyım şevki kırıldımı bilmem ama ben hastalanıcaktım ama yaa sızmışım zatenn

kocama hala ne alıcam bulamadım.
geçen ütü yaparkan bundan sonra hep beyaz gömlek alıcam falan diyordu
acaba öyle bişey mi yapsam

geçmiş çok birikmiş hepsini okumak bayağı zaman alacak..
galiba dün jelonun doğum günüymüş. canım sevdiklerinle birlikte nice yıllara inşallah

hoşgeldin canım. baban nasıl oldu iyimi ?

hoşbuldum canım. babamı bi güzel kontrolden geçirdik bi kaç sorunu çıktı 2 hafta sonra ameliyat olacak ama basit bişey şükür ki...
bebişle sen nasılsın tatlım? zorluyor mu seni?
ahsende hastalanmış az önce geçmişte okudum, çok üzüldüm şimdi iyidir inşallah...

babam iyi şükür kızlar ama yıllardır sıgara içiyor e doğal olarak bi takım sorunlar çıktı mesanesinde ve prostat felan onlardan ameliyat olması gerekiyor. ay sonu gün aldık. bunların dışında bi sıkıntısı yok o günde tansiyonu çıkmıştı zaten tansiyon ilaçlarınıda değiştik. ameliyatına gideceğim yine. belki eşimde yıllık iznini o zamana kullanır bakalım...

kocama hala ne alıcam bulamadım.
geçen ütü yaparkan bundan sonra hep beyaz gömlek alıcam falan diyordu
acaba öyle bişey mi yapsam

Spedy bak bu olabilir en azından istediği bişey olur güzelce paketlersin süper olur

kızlar uyudum uyucam pc başında çok fena mayıştımm

Chitlenbik kalk çıkış saatine geliyoruz uyumaa

merhabalar kızlarrrr:3
:
ben döndüm evime, kocama kavuştum

Hoşgeldin sofis babanın iyi olmasına sevindik en azından çok büyük sorunlar çıkmamış gibi,seninde için rahatlamıştır

geçmiş çok birikmiş hepsini okumak bayağı zaman alacak..
galiba dün jelonun doğum günüymüş. canım sevdiklerinle birlikte nice yıllara inşallah

Çok teşekkür ederim sofis bir yıl daha büyüdüm

günaydın güzel hatunlar....nihayet bugün cuma...yarın da çalışıyorum ama yine de cumayı seviyorum yarın yarım gün ya onun için önemsemiyorum bugünden bitiriyorum kafamda herşeyi...kızlar yanıma acil yardımcı arıyorum inş.bulabilirim...bugün 2 kişi gelecek görüşmeye bakalım...akşam neler yaptınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…