• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın güzel hatunlar....nihayet bugün cuma...yarın da çalışıyorum ama yine de cumayı seviyorum yarın yarım gün ya onun için önemsemiyorum bugünden bitiriyorum kafamda herşeyi...kızlar yanıma acil yardımcı arıyorum inş.bulabilirim...bugün 2 kişi gelecek görüşmeye bakalım...akşam neler yaptınız???

günaydın canım inş hemen bulursunuz sende rahat edersin.
dün kayınvalidemdeydim yemeğe oraya gittik akşamda yürüyerek eve geçtik :34:

günaydınlar
dün yemek hazırlayıp bulaşıkları yerleştirdim buakşamki yemeği pişrdim ütü yapıcaktım baktım saat 10buçuk olmuş yapamadım saat nasıl çabuk geçiyo anlamıyorum yaa 9buçukta sofradan kalkıyoruz anck akşam hiç bişeye vakit kalmıyo :47:
işlerimi bugünden bitirip yarın işe gelmemeyi düşünüyorum anck öyle bitirebilirm evdeki işlerii

Dün biraz temizlik yaparım diyodum ama çok yorgundum hiç bşy yapmadım bugün yaparım inş.yarın misafirim gelebilir ne yapsam diye düşünüyorum

Günaydın kızlar hayırlı cuma'lar olsun :34:
Ben regli belirtilerini hala yaşıyorum olsam rahatlıycam yaa:1: dün akşam test yaptım çift çizgi çıktııı:9: tabi ben önemsemedim çift çizgiyi kesin hamile değilim diyordumki eşim gördü testi yaa:25: hemen panik hastaneye gidiyoruz dedi saat 9 diyorum yok hastane labaratuarı açıktır,neyse kalktık gittik kan verdim bugün 11 gibi sonucunu öğrenicem telefon açıp,ama ben hamile değilim regli olucam eminim yani test yanlış söylüyor :34:

Ben regli belirtilerini hala yaşıyorum olsam rahatlıycam yaa:1: dün akşam test yaptım çift çizgi çıktııı:9: tabi ben önemsemedim çift çizgiyi kesin hamile değilim diyordumki eşim gördü testi yaa:25: hemen panik hastaneye gidiyoruz dedi saat 9 diyorum yok hastane labaratuarı açıktır,neyse kalktık gittik kan verdim bugün 11 gibi sonucunu öğrenicem telefon açıp,ama ben hamile değilim regli olucam eminim yani test yanlış söylüyor :34:

NE KADAR RAHAT VE EMİNSİN ÇİFT ÇİZGİ İŞTE BELKİ DE :emir_bebek: GELİYO :49: OLABİLİRSİN...

herkes hamile kalıyo yavaş yavaş ben korkmaya başladım sıra bana da gelecek diye kendimden şüpheleniyorum daha dikkatli olmamız lazım

günaydın güzel hatunlar....nihayet bugün cuma...yarın da çalışıyorum ama yine de cumayı seviyorum yarın yarım gün ya onun için önemsemiyorum bugünden bitiriyorum kafamda herşeyi...kızlar yanıma acil yardımcı arıyorum inş.bulabilirim...bugün 2 kişi gelecek görüşmeye bakalım...akşam neler yaptınız???

Günaydın hanzade inşallah düzgün birini bulursunuz seninde işlerin hafifler,bizim sekreter çıkalı 2 ay oluyor artık çok sıkıldım bende telefona bakmaktan heleki alacaklı arayınca direk ben çıkınca şok oluyor insan:1: hala görüşmeler devam ediyor bakalım birini seçicekler içlerinden ıvır zıvırları yapmaktan çok daraldım bende hayırlı olsun bakalım:34:

NE KADAR RAHAT VE EMİNSİN ÇİFT ÇİZGİ İŞTE BELKİ DE :emir_bebek: GELİYO :49: OLABİLİRSİN...

Çok rahatımdır,çift çizgiyi gördüğüm halde bile alla alla nasıl çıkarki test yanlış diyorum:1: Kendimi kandırıyorum bir nevii ama olmaması lazım benim düşünceme hesaplamama göre regli tarihim yarın :1:

jelo sana inanmıyorum test çift çizgi çıkmış ve sen bukadar rahatsın yavrucummm hamilesiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn :49::49::49::49:

Kızlar yaptığım test bu 1.5 dakika içinde çıktı bu ikinci çizgi,ama regli olucam ben hissediyorum:1:

$IMG_0751.jpg

jelooooo günaydın demek için açtım senin testi gördüm.. bebeğim hamilesin canım benimm hayırlı olsun.. Bu testlerde negatif çıkınca yanılma payı oluyomuş ama pozitifde olmuyomş diye okumuştum.. Nasıl rahatsın böyle yaa .. İşler öyle planlandığı gibi gitmiyoki tatlım hatırlarsan eşin dikkatsiz dawranmıştı buay yazmıştın buraya. işte o zaman oluvermiş demekki.. :1:

Çok rahatım dimi :1: ama niye çift çıktı biz iki kere falan yapmıştık yumurtlama zamanıda değildi nasıl oluyorki,yok yok olmazz chitlenbik:1:

Diyomu ciddenmi ama testlerde yanılma payı var,bence ben bu yanılma payı sınıfına giriyorum:1: kan testinede inanmayabilirim:27:

çok garantici biri olduğun için önceden sevinmemek için kan sonucunu bekliyosun ama boşuna canımcım şimdiden sevin sonuç pozitifff apaçık belli :64:

hamilesin işte test ancak olumsuz gösterdiğinde yanılabilir ben de öyle biliyorum...
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

jelooooo günaydın demek için açtım senin testi gördüm.. bebeğim hamilesin canım benimm hayırlı olsun.. Bu testlerde negatif çıkınca yanılma payı oluyomuş ama pozitifde olmuyomş diye okumuştum.. Nasıl rahatsın böyle yaa .. İşler öyle planlandığı gibi gitmiyoki tatlım hatırlarsan eşin dikkatsiz dawranmıştı buay yazmıştın buraya. işte o zaman oluvermiş demekki.. :1:

Günaydın pingucum, hamilemiyimmmmmmmmmmm:53::53: Testlerden çok iyi anlamam hani yanılma payı var derlerdi o açıdan belki banada vurmuştur,ama regli olucam gibi dünde pembe akıntım oldu gene regli oldum sandım,ama sancımda var belirtiler var yani anlamadım gitti pingu,planlandığı gibi gitmiyo dimi,eşimi vurucam dünden beri böbürleniyor bak tuttu gördünmü oldu işte ben mal mal bakıyorum suratına yarın kan testi negatif çıksında vururum suratına diyorum:1:

çok garantici biri olduğun için önceden sevinmemek için kan sonucunu bekliyosun ama boşuna canımcım şimdiden sevin sonuç pozitifff apaçık belli :64:

Evet garanticiyim canım ne biliyim belki yanlış çıkmıştır yada ben fitil falan kullandım belki bunlar tetiklemiştir diye bak şimdi kafam allak bullak olduu:30::30::30:
Bakalım 11 gibi ararsanız sonucunuzu öğrenirsiniz dediler

Evet garanticiyim canım ne biliyim belki yanlış çıkmıştır yada ben fitil falan kullandım belki bunlar tetiklemiştir diye bak şimdi kafam allak bullak olduu:30::30::30:
Bakalım 11 gibi ararsanız sonucunuzu öğrenirsiniz dediler

bebişş geliyo canım tutmuş sizin kaçamak :1: bu fikre alıştır kendini de telefonda şok olma :1:

Back