- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
günaydın güzel hatunlar....nihayet bugün cuma...yarın da çalışıyorum ama yine de cumayı seviyorum yarın yarım gün ya onun için önemsemiyorum bugünden bitiriyorum kafamda herşeyi...kızlar yanıma acil yardımcı arıyorum inş.bulabilirim...bugün 2 kişi gelecek görüşmeye bakalım...akşam neler yaptınız???
Günaydın kızlar hayırlı cuma'lar olsun
Ben regli belirtilerini hala yaşıyorum olsam rahatlıycam yaadün akşam test yaptım çift çizgi çıktııı tabi ben önemsemedim çift çizgiyi kesin hamile değilim diyordumki eşim gördü testi yaa hemen panik hastaneye gidiyoruz dedi saat 9 diyorum yok hastane labaratuarı açıktır,neyse kalktık gittik kan verdim bugün 11 gibi sonucunu öğrenicem telefon açıp,ama ben hamile değilim regli olucam eminim yani test yanlış söylüyor
günaydın güzel hatunlar....nihayet bugün cuma...yarın da çalışıyorum ama yine de cumayı seviyorum yarın yarım gün ya onun için önemsemiyorum bugünden bitiriyorum kafamda herşeyi...kızlar yanıma acil yardımcı arıyorum inş.bulabilirim...bugün 2 kişi gelecek görüşmeye bakalım...akşam neler yaptınız???
NE KADAR RAHAT VE EMİNSİN ÇİFT ÇİZGİ İŞTE BELKİ DEGELİYO OLABİLİRSİN...
Günaydın kızlar hayırlı cuma'lar olsun
Ben regli belirtilerini hala yaşıyorum olsam rahatlıycam yaadün akşam test yaptım çift çizgi çıktııı tabi ben önemsemedim çift çizgiyi kesin hamile değilim diyordumki eşim gördü testi yaa hemen panik hastaneye gidiyoruz dedi saat 9 diyorum yok hastane labaratuarı açıktır,neyse kalktık gittik kan verdim bugün 11 gibi sonucunu öğrenicem telefon açıp,ama ben hamile değilim regli olucam eminim yani test yanlış söylüyor
Kızlar yaptığım test bu 1.5 dakika içinde çıktı bu ikinci çizgi,ama regli olucam ben hissediyorum
Eki Görüntüle 420835
herkes hamile kalıyo yavaş yavaş ben korkmaya başladım sıra bana da gelecek diye kendimden şüpheleniyorum daha dikkatli olmamız lazım
jelo sana inanmıyorum test çift çizgi çıkmış ve sen bukadar rahatsın yavrucummm hamilesiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
yaa bak hala ne diyo yaa ben burdayım diyo bebişsen şimdi kan testine de inanmazsın
Çok rahatım dimiama niye çift çıktı biz iki kere falan yapmıştık yumurtlama zamanıda değildi nasıl oluyorki,yok yok olmazz chitlenbik
Diyomu ciddenmi ama testlerde yanılma payı var,bence ben bu yanılma payı sınıfına giriyorumkan testinede inanmayabilirim
jelooooo günaydın demek için açtım senin testi gördüm.. bebeğim hamilesin canım benimm hayırlı olsun.. Bu testlerde negatif çıkınca yanılma payı oluyomuş ama pozitifde olmuyomş diye okumuştum.. Nasıl rahatsın böyle yaa .. İşler öyle planlandığı gibi gitmiyoki tatlım hatırlarsan eşin dikkatsiz dawranmıştı buay yazmıştın buraya. işte o zaman oluvermiş demekki..
çok garantici biri olduğun için önceden sevinmemek için kan sonucunu bekliyosun ama boşuna canımcım şimdiden sevin sonuç pozitifff apaçık belli
Evet garanticiyim canım ne biliyim belki yanlış çıkmıştır yada ben fitil falan kullandım belki bunlar tetiklemiştir diye bak şimdi kafam allak bullak olduu
Bakalım 11 gibi ararsanız sonucunuzu öğrenirsiniz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?