2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Geçmiş olsun canım, bende de 2 gündür bi uyku hali var, kendimi halsiz hissediyorum..Havalardan sanırım, birden ısınıp yine serinleyince bünyeyi yordu..

jeolo ;

her yaşın ayrı bir güzelliği var bu yaşın baksana senin için çok özel önce kardeşin sonra bebek musmutlu bir yaş geçir

Dogum gunün kutlu olsun cnm nice mutlu yıllara esinle beraber insallah. Ahseniz gecmis olsun cnm neysemi atlatmissin

Kızlar teşekkür ederim doğum günüm çok güzel geçti,dün erken çıktığım için yazamadım cevap çok saolunn

hasta olan kızlar geçmiş olsun. Bende çok halsizim. dün annemler geldi bize balık yapıp yedik hep beraber. Azıcık ewi toparlayım dedim onlar gelmeden hemen nefes nefese kalıyorum halsizleşiyorum. Sağlık ocağından annemi aramışlar dün benim hamile olduğumu tespit etmişler kayıt yaptırmam gerekmiş. öğleden sonra oraya gidicez annemle beraber.

Jelocum anlatsana nasıl geçti doğumgünün ??

Geçmiş olsun speedy neyin var üşüttünmüü

Pingucum dikkat et sen kendine gerçi evde iş olunca dinlenmek ne kelime dimi,olsun sen yinede yavaş yavaş yap iki canlısın

Güzeldi doğum günüm daha doğrusu kardeşimin gelmesi unutturdu bana doğum günümü bir yemekler yapmış annem tıka basa yedirdi herkese,birde arada meyveli pasta yapmış annecim kıyamam,akşam eşimde gelirken pasta almış babamda almış habersiz 3 pasta kestim çok güzeldi
Cumarteside kardeşimin gelişine akşam dışarıda kutlama yapıcaz

Kızlar pazartesi günü ben kendimi regli oldum sandım ped taktım Ama böyle açık renkti sonra gelmedi bir daha,birkaç gündürde kasıklarım ağrıyor regli belirtilerini yaşıyorum dün havaalanındada oldu sancım hah dedim geliyor sonra gitti,bugünde bir tuhaf hissediyorum kendimi günüm 19'unda aslında ama,dün eşim doğum günüm diye niyetlendi bendeki cevap hastalanıcam ben dedim öyle hissediyordum ama tık yokk

hamilesindir belki canım

ilaçlardAN Olmasın canım

benimde bu sefer öyle oldu, havalardan da olabilir( bende herşeyi havalara bağlıyorum hee ) benim günüm şaşmıyor 28 bilemedin 29 kesin.. Bu sefer aynı senin dediğin gibi 4 gün önceki belirtiden öyle sandım ped kullandım ama arada olmadı bişey ben yine günüde oldum..

çok güldüm buna jeloo alemsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…