• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın hepinize dün 5 te çıktım gittim eve dinlenmeden geçmeyecek bi hastalık diye
20:30da müşterilerin aramasına uyandım. sonra da yatmak istemedim kuzey güneyi izledik 11 falandı eşimde bende yeniden yattık erkenden :34:
sabah dinç bir şekilde ama hasta olarak uyandım :18::18:

Geçmiş olsun canım, bende de 2 gündür bi uyku hali var, kendimi halsiz hissediyorum..Havalardan sanırım, birden ısınıp yine serinleyince bünyeyi yordu..

jeolo ;

her yaşın ayrı bir güzelliği var bu yaşın baksana senin için çok özel önce kardeşin sonra bebek musmutlu bir yaş geçir :36::36:

Dogum gunün kutlu olsun cnm nice mutlu yıllara esinle beraber insallah. Ahseniz gecmis olsun cnm neysemi atlatmissin

o kadar çok mu demek arası, arabayla gelecez ben belki aileleri bırakıp senin yanına gelebilirim diye düşünmüştüm ama uzakmış. o zaman kısmet başka zamana inşallah.

northstar bende yazdıklarını okuyunca çok üzülmüştüm açıkçası aklıma eşinin çıkıp çıkıp arkadaşlarının yanına falan gittiği gelmişti ama çalışmaya gidiyormuş demekki. jeoloji müh.si olan arkadaşlarım var, hiçbiri kendi mesleğiyle ilgili iş bulamadı başka başka işler yapıyorlar mutsuz bir şekilde. bence eşin mesleğiyle ilgili bir işte çalışıyor şükretmelisin, adamcağız bıktım çalışmaktan demezken sen sıkılıyprsun. sabret canım bence inşallah en yakın zamanda düzeninizi oturtursunuz.

jeloocum doğum günün kutlu olsun, tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu yaşlar geçirmeni dilerim.

Kızlar teşekkür ederim doğum günüm çok güzel geçti,dün erken çıktığım için yazamadım cevap çok saolunn:16:

hasta olan kızlar geçmiş olsun. Bende çok halsizim. dün annemler geldi bize balık yapıp yedik hep beraber. Azıcık ewi toparlayım dedim onlar gelmeden hemen nefes nefese kalıyorum halsizleşiyorum. Sağlık ocağından annemi aramışlar dün benim hamile olduğumu tespit etmişler kayıt yaptırmam gerekmiş. öğleden sonra oraya gidicez annemle beraber.

Jelocum anlatsana nasıl geçti doğumgünün ??

günaydın hepinize dün 5 te çıktım gittim eve dinlenmeden geçmeyecek bi hastalık diye
20:30da müşterilerin aramasına uyandım. sonra da yatmak istemedim kuzey güneyi izledik 11 falandı eşimde bende yeniden yattık erkenden :34:
sabah dinç bir şekilde ama hasta olarak uyandım :18::18:

Geçmiş olsun speedy neyin var üşüttünmüü

hasta olan kızlar geçmiş olsun. Bende çok halsizim. dün annemler geldi bize balık yapıp yedik hep beraber. Azıcık ewi toparlayım dedim onlar gelmeden hemen nefes nefese kalıyorum halsizleşiyorum. Sağlık ocağından annemi aramışlar dün benim hamile olduğumu tespit etmişler kayıt yaptırmam gerekmiş. öğleden sonra oraya gidicez annemle beraber.

Jelocum anlatsana nasıl geçti doğumgünün ??

Pingucum dikkat et sen kendine gerçi evde iş olunca dinlenmek ne kelime dimi,olsun sen yinede yavaş yavaş yap iki canlısın :1:

Güzeldi doğum günüm daha doğrusu kardeşimin gelmesi unutturdu bana doğum günümü:1: bir yemekler yapmış annem tıka basa yedirdi herkese,birde arada meyveli pasta yapmış annecim kıyamam,akşam eşimde gelirken pasta almış babamda almış habersiz 3 pasta kestim:1::1: çok güzeldi:16:
Cumarteside kardeşimin gelişine akşam dışarıda kutlama yapıcaz:16:

Kızlar pazartesi günü ben kendimi regli oldum sandım ped taktım:1: Ama böyle açık renkti sonra gelmedi bir daha,birkaç gündürde kasıklarım ağrıyor regli belirtilerini yaşıyorum dün havaalanındada oldu sancım hah dedim geliyor sonra gitti,bugünde bir tuhaf hissediyorum kendimi günüm 19'unda aslında ama,dün eşim doğum günüm diye niyetlendi bendeki cevap hastalanıcam ben dedim öyle hissediyordum ama tık yokk :25::25::25:

Kızlar pazartesi günü ben kendimi regli oldum sandım ped taktım:1: Ama böyle açık renkti sonra gelmedi bir daha,birkaç gündürde kasıklarım ağrıyor regli belirtilerini yaşıyorum dün havaalanındada oldu sancım hah dedim geliyor sonra gitti,bugünde bir tuhaf hissediyorum kendimi günüm 19'unda aslında ama,dün eşim doğum günüm diye niyetlendi bendeki cevap hastalanıcam ben dedim öyle hissediyordum ama tık yokk :25::25::25:

hamilesindir belki canım

Hiç öyle hissetmiyorum ama sanki önceden yaşamışım:1: bilmiyorum speedym belki dokunsalar ağlarım yani bu ruh hali içindeyim:5:
Reglime 2 gün var daha bakalım bekliycem karnımda bişey oturuyor gibi şişti zaten kesin regli olucam ama bu sefer süründürecek gibii:1::1:

ilaçlardAN Olmasın canım

benimde bu sefer öyle oldu, havalardan da olabilir( bende herşeyi havalara bağlıyorum hee:9: ) benim günüm şaşmıyor 28 bilemedin 29 kesin.. Bu sefer aynı senin dediğin gibi 4 gün önceki belirtiden öyle sandım ped kullandım ama arada olmadı bişey ben yine günüde oldum..

çok güldüm buna jeloo alemsin

Back