Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba 2 gündür sizi takip ediyorum bende 1 hafta 3 günlük gelinim sizler tecrübelisiniz bişey soracaktım ben kahvaltıya misafir çağırmak istiyorum sizce nasıl bir menü hazırlamalıyım:44::44::44:
Günaydınlaaarrr...
Ahsencimm biraz daha iyi olmana çok sevindim canım benim çok şükür. Rahatsız etmemek için aramıyoduk seni, seslerin bile rahatsız ettiğini söylemişti anneciğin. işallah bidaha böyle rahatsız olmazsın güzelim çok çok geçmiş olsun.
,
Herkese kocaman günaydınnnnnn
Ahsen'e geçmiş olsun bu dönemide atlatıcak inşallah hamileliğinin keyfini sürmeye başlıycak
:
günaydın güzeller,
ahsencim çok geçmiş olsun inş.artık bebişinle olmanın keyfini sürersin sağlıklı sıhatli bi şekilde.
hayırlı olsun canım akşamdan börek hazırlayıp dolaba koyabilirsin sabah hemen fırına atarsın pişer taze taze yersiniz sosis sote yapıyorum ben kahvaltıya çok beğeniliyo ayrıca klasikleşmiş patates kızartmasına da kimse hayır diyemez
ahsencim nasılsın iyileştin mi kuzum....
sağolun kızlar geçecek tamamıyla inş günden güne daha iyiyim
geçmişi okudum merak etmişsiniz hepiniz Allah razı olsun
hanzadeciğim aramak istemişsin Allah razı olsun çok teşekkür ederim, o kadar mutlu oldum ki düşünmene
baş dönmelerm şiddetli oldugundan ışık ve gürültü çok çok etki ediyodu
uyku bandıyla duruyodum hep, yanımda da kısık sesle konuşuyodu herkes
hamilelikten korkmayın benim başka rahatsızlığım oldugu için böyle oldu ama iyileştim
kızlar hamilelik süper bişey
dün tekrar ultrasona girdik çok çıkarttıgım için bebişkomuz zarar görmüş mü diye inceledi doktor
daha 18 mm yani düşünün 1 cm bile değil
ama biz onu inceleye inceleye bitiremedik:d
geleceği günü bekliyoruz sabırla Allah herkese versin
Hanzedecim teşekkür ederim
Teşekkür ederim speedy, vallahi en güzel hediye kardeşim en çok bu yüzden mutluyum, 30'uda devirdim sonunda
Saol tatlım benim,Amin amin bir yaşı daha geride bıraktım bakalım önümüzdeki yaşlar ne getiricek, evet en güzel hediye daha ne isterimki kardeşim sağsalim gelsin yanıma sarılalım işte doğum günümün en anlamlı hediyesi budur
Kızlar sizi seviyorumm yaff
Canım hayırlı olsun bebişin. Minicik daha Allah kucağına alacağın günleride göstersin hayırlısıyla. Bende eşimi bekliyorum neredeyse gelir yemeklerimi hazırladım. Kızlar aranızda rüya tabirinden anlayan var mı ?
sağol datlum Allah size de versin inş
ben anlarım rüya tabirinden çoğu kez
ama bazen yorumlayamadığım da oluyor
günaydın herkesee
hanzade hayırdır niye efkarlandın bakim
iş güç ne olsun yanıma birini almayı düşünüyolar ama erkek olacakmış bütün gün dip dibe zaten tek bayanım die sıkılyodum yıllardır