• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar merhaba 2 gündür sizi takip ediyorum bende 1 hafta 3 günlük gelinim:17::17::17: sizler tecrübelisiniz bişey soracaktım ben kahvaltıya misafir çağırmak istiyorum sizce nasıl bir menü hazırlamalıyım:44::44::44:

kızlar merhaba 2 gündür sizi takip ediyorum bende 1 hafta 3 günlük gelinim:17::17::17: sizler tecrübelisiniz bişey soracaktım ben kahvaltıya misafir çağırmak istiyorum sizce nasıl bir menü hazırlamalıyım:44::44::44:

hayırlı olsun canım akşamdan börek hazırlayıp dolaba koyabilirsin sabah hemen fırına atarsın pişer taze taze yersiniz sosis sote yapıyorum ben kahvaltıya çok beğeniliyo ayrıca klasikleşmiş patates kızartmasına da kimse hayır diyemez

Günaydınlaaarrr...

Ahsencimm biraz daha iyi olmana çok sevindim canım benim çok şükür. Rahatsız etmemek için aramıyoduk seni, seslerin bile rahatsız ettiğini söylemişti anneciğin. işallah bidaha böyle rahatsız olmazsın güzelim çok çok geçmiş olsun.

,

Herkese kocaman günaydınnnnnn:52:
Ahsen'e geçmiş olsun bu dönemide atlatıcak inşallah hamileliğinin keyfini sürmeye başlıycak:34:
:

günaydın güzeller,
ahsencim çok geçmiş olsun inş.artık bebişinle olmanın keyfini sürersin sağlıklı sıhatli bi şekilde.
:nazar:

sağolun kızlar geçecek tamamıyla inş günden güne daha iyiyim

geçmişi okudum merak etmişsiniz hepiniz Allah razı olsun

hanzadeciğim aramak istemişsin Allah razı olsun çok teşekkür ederim, o kadar mutlu oldum ki düşünmene

baş dönmelerm şiddetli oldugundan ışık ve gürültü çok çok etki ediyodu
uyku bandıyla duruyodum hep, yanımda da kısık sesle konuşuyodu herkes

hamilelikten korkmayın benim başka rahatsızlığım oldugu için böyle oldu ama iyileştim
kızlar hamilelik süper bişey
dün tekrar ultrasona girdik çok çıkarttıgım için bebişkomuz zarar görmüş mü diye inceledi doktor
daha 18 mm yani düşünün 1 cm bile değil
ama biz onu inceleye inceleye bitiremedik:d
geleceği günü bekliyoruz sabırla Allah herkese versin

hayırlı olsun canım akşamdan börek hazırlayıp dolaba koyabilirsin sabah hemen fırına atarsın pişer taze taze yersiniz sosis sote yapıyorum ben kahvaltıya çok beğeniliyo ayrıca klasikleşmiş patates kızartmasına da kimse hayır diyemez

saolunn allah razı olsun sosis değilde daha farklı bişey olsun istiyorum internetten araştırmam lazım çok teşekür ederim bu arada:16::16::16:

aydasu seni çok aramak istedim üzüldüğün için
ancak senin haberini almamla fenalaşmam peşpeşe geldi hiç arayamadım
sen nasılsın?

Kızlar selam gecmısı okuyamadım ozledım sızlerı bı ucundan bakayım dedım, sabahtan berı mutfak temızlıgı yapıyorum, buzdolabını temızledım, çilek recelı yaptım, bezelye aldım geldım onları ayıklayıp attım buzluga, gecen gun de kurabıye pogaca borek yapmıstım kalanları paketledım onları da buzluga gonderdım. Bu sene bol bol kıs hazırlıgı yapıcam ınsallah...

Ahsencım canım benım ıyı olmana cok sevındım aklımız hep sendeydı...
Kuzuma bak sen ya demek 1 cm bıle degıl, annesı sevgısıyle buyutecek onu ınsallah...

Yarın gecmısı okurum kım neler yapmıs bakalım gıdeyım daha yemek yapacam...

Speddy
Canım sen demıstın galıba oyle hatırlıyorum yesıl bıber alıp kısın yemeklere kullanmak ıcın buzluga atıcam dıye, ben de bugun bı kılo aldım bıber ama bı sorayım cıgden doğrayıp da koyuyon, cıkarınca cozundurmeden mı kullanyorsun dıye?

Sımdılık optum kızlar

Son düzenleme:
Kızlar selam gecmısı okuyamadım ozledım sızlerı bı ucundan bakayım dedım, sabahtan berı mutfak temızlıgı yapıyorum, buzdolabını temızledım, çilek recelı yaptım, bezelye aldım geldım onları ayıklayıp attım buzluga, gecen gun de kurabıye pogaca borek yapmıstım kalanları paketledım onları da buzluga gonderdım. Bu sene bol bol kıs hazırlıgı yapıcam ınsallah...

Ahsencım canım benım ıyı olmana cok sevındım aklımız hep sendeydı...
Kuzuma bak sen ya demek 1 cm bıle degıl, annesı sevgısıyle buyutecek onu ınsallah...

Yarın gecmısı okurum kım neler yapmıs bakalım gıdeyım daha yemek yapacam...

Speddy
Canım sen demıstın galıba oyle hatırlıyorum yesıl bıber alıp kısın yemeklere kullanmak ıcın buzluga atıcam dıye, ben de bugun bı kılo aldım bıber ama bı sorayım cıgden doğrayıp da koyuyon, cıkarınca cozundurmeden mı kullanyorsun dıye?

Sımdılık optum kızlar

sağolun kızlar geçecek tamamıyla inş günden güne daha iyiyim

geçmişi okudum merak etmişsiniz hepiniz Allah razı olsun

hanzadeciğim aramak istemişsin Allah razı olsun çok teşekkür ederim, o kadar mutlu oldum ki düşünmene

baş dönmelerm şiddetli oldugundan ışık ve gürültü çok çok etki ediyodu
uyku bandıyla duruyodum hep, yanımda da kısık sesle konuşuyodu herkes

hamilelikten korkmayın benim başka rahatsızlığım oldugu için böyle oldu ama iyileştim
kızlar hamilelik süper bişey
dün tekrar ultrasona girdik çok çıkarttıgım için bebişkomuz zarar görmüş mü diye inceledi doktor
daha 18 mm yani düşünün 1 cm bile değil
ama biz onu inceleye inceleye bitiremedik:d
geleceği günü bekliyoruz sabırla Allah herkese versin

Canım hayırlı olsun bebişin. Minicik daha Allah kucağına alacağın günleride göstersin hayırlısıyla. Bende eşimi bekliyorum neredeyse gelir yemeklerimi hazırladım. Kızlar aranızda rüya tabirinden anlayan var mı ?

Hanzedecim teşekkür ederim:34:

Teşekkür ederim speedy, vallahi en güzel hediye kardeşim en çok bu yüzden mutluyum, 30'uda devirdim sonunda :1::1:

Saol tatlım benim,Amin amin bir yaşı daha geride bıraktım bakalım önümüzdeki yaşlar ne getiricek, evet en güzel hediye daha ne isterimki kardeşim sağsalim gelsin yanıma sarılalım işte doğum günümün en anlamlı hediyesi budur:1::1:

Kızlar sizi seviyorumm yaff :1::1:

Doğum günün kutlu olsun canım :) Biraz geç oldu ama :16:

Kimse yok bende kendi kendime yazayım bari :) Kızlar yarın bizim tanışma yıldönümümüz. Şahane bir masa hazırlayacağım. Onun sevdiği elbisemi giyeceğim de bir sorunum var hala hediye alamadım :26: Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum.

Canım hayırlı olsun bebişin. Minicik daha Allah kucağına alacağın günleride göstersin hayırlısıyla. Bende eşimi bekliyorum neredeyse gelir yemeklerimi hazırladım. Kızlar aranızda rüya tabirinden anlayan var mı ?

sağol datlum Allah size de versin inş
ben anlarım rüya tabirinden çoğu kez
ama bazen yorumlayamadığım da oluyor

hepinize günaydın yeni bir gün daha başladı ooffff....puuffff.....:ssz: çok efkarlandım....

günaydın hepinize dün 5 te çıktım gittim eve dinlenmeden geçmeyecek bi hastalık diye
20:30da müşterilerin aramasına uyandım. sonra da yatmak istemedim kuzey güneyi izledik 11 falandı eşimde bende yeniden yattık erkenden :34:
sabah dinç bir şekilde ama hasta olarak uyandım :18::18:

Back