• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Doğum günün kutlu olsun jeloo

Hanzedecim teşekkür ederim:34:

nİCE mutlu yıllara canım ; :9::9: en güzel hediye akşama kardeşin olacak sanırım :9:

Teşekkür ederim speedy, vallahi en güzel hediye kardeşim en çok bu yüzden mutluyum, 30'uda devirdim sonunda :1::1:

jelocumm mutlu yıllar tatlım. Yeni yaşınve bundan sonraki yıllar sana hep mutluluk sağlık ve huzur getirsin işallah. En güzel hediyeyi alıyosun bugün ne kadar güzel. Gözünaydın.

Saol tatlım benim,Amin amin bir yaşı daha geride bıraktım bakalım önümüzdeki yaşlar ne getiricek, evet en güzel hediye daha ne isterimki kardeşim sağsalim gelsin yanıma sarılalım işte doğum günümün en anlamlı hediyesi budur:1::1:

Kızlar sizi seviyorumm yaff :1::1:

jeolo ;

her yaşın ayrı bir güzelliği var bu yaşın baksana senin için çok özel önce kardeşin sonra bebek musmutlu bir yaş geçir :36::36:

Dogum gunün kutlu olsun cnm nice mutlu yıllara esinle beraber insallah. Ahseniz gecmis olsun cnm neysemi atlatmissin

canım kaç km bilmiyorum ama komşu ilçeler değil. manisanın bi tarafından turgutlu diğer tarafında burası var. internette 120 km yazıyo. imkanınız olursa beklerim canım pazar günü babannemlerde mevlüt var, mevlüt pilavı ikram ederim size :1: ewimede götürürüm.

o kadar çok mu demek arası, arabayla gelecez ben belki aileleri bırakıp senin yanına gelebilirim diye düşünmüştüm ama uzakmış. o zaman kısmet başka zamana inşallah.

Yok canım o10 gün sürede hic görüşmedik.sonra beni kayınvalidem aradı şöyleydi böyleydi gezmiyor çalışıyor falan filan diye bende dondüm. Esim jeoloji mühendisi.araziden çağırıyorlar surekli araziye gidiyor adamları alıp bırakıyor falan. Üstü bası zaten toz toprak icinde geliyor.suphelenilecek bir durum bile yok yani.arkadaslariyla dışarı bile cikmiyormaslinda sadece asırı derecede cok çalışıyor iste bende yalniz kalıyorum..

northstar bende yazdıklarını okuyunca çok üzülmüştüm açıkçası aklıma eşinin çıkıp çıkıp arkadaşlarının yanına falan gittiği gelmişti ama çalışmaya gidiyormuş demekki. jeoloji müh.si olan arkadaşlarım var, hiçbiri kendi mesleğiyle ilgili iş bulamadı başka başka işler yapıyorlar mutsuz bir şekilde. bence eşin mesleğiyle ilgili bir işte çalışıyor şükretmelisin, adamcağız bıktım çalışmaktan demezken sen sıkılıyprsun. sabret canım bence inşallah en yakın zamanda düzeninizi oturtursunuz.

jeloocum doğum günün kutlu olsun, tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu yaşlar geçirmeni dilerim.

kızlar bugün üniden arkadaşlarımı yemeğe çağırdım ilk defa gelecekler, ne yemek yapsam bilemedim. bir an önce başlamam lazım, çünkü evimi temizleyip alışverişede gitmem lazım, meyve alacam, dün pazara gidememiştim çünkü.

bu arada dün burda sizle konuşurken iş görşümesine çağırdılar, gittim apar topar akşam 7 gibi döndüm. konuştuk falan iş güzel tam mesleğimle ilgili ama çalışma saatleri fazlaymış sabah 8, akşam 8 ve cmt tam gün çalışıyorlarmış, adam ararsa kabul etmeyeecem.

kızlar bugün üniden arkadaşlarımı yemeğe çağırdım ilk defa gelecekler, ne yemek yapsam bilemedim. bir an önce başlamam lazım, çünkü evimi temizleyip alışverişede gitmem lazım, meyve alacam, dün pazara gidememiştim çünkü.

bu arada dün burda sizle konuşurken iş görşümesine çağırdılar, gittim apar topar akşam 7 gibi döndüm. konuştuk falan iş güzel tam mesleğimle ilgili ama çalışma saatleri fazlaymış sabah 8, akşam 8 ve cmt tam gün çalışıyorlarmış, adam ararsa kabul etmeyeecem.

evde ne var ise onu yap bence canım :1::1: bide meyve yeterli olur olmadı çilekli tavk gögsü yap.

iş görüşmesi için de inş hayırlısı olur :34:

evde ne var ise onu yap bence canım :1::1: bide meyve yeterli olur olmadı çilekli tavk gögsü yap.

iş görüşmesi için de inş hayırlısı olur :34:

iptal oldu biri grip olmuş birinin başka işi çıkmış, haftaya gelecekler inşallah. bende bilgisayar başında kaldım :9::9:

kızlar buanbuan'ın hepinize çok selamı var, dün facede konuştuk, işyerindeki bilgisayarlarda kk'yı engelliyorlarmış kapanıyormuş, evdeki pcde yanmış. giremediğini söyledi. hamile varmı dedi, haberleri verdim çok sevindi.

kızlar sayfanın yanındaki reklamlar kaldırılmış, konu açmıştım onay vermediler ama bir çok kişi aynı şikayetlerde bulununca kaldırmışlar, ve bence doğrusunu da yapmışlar. iyice daralmıştı çünkü.

kızlar sayfanın yanındaki reklamlar kaldırılmış, konu açmıştım onay vermediler ama bir çok kişi aynı şikayetlerde bulununca kaldırmışlar, ve bence doğrusunu da yapmışlar. Iyice daralmıştı çünkü.

ben hiç tam sayfa açmadığım için o reklamları görmüyorum

Buakşam menünüz nedir kızlar?
ben dün sarma sarıp pişirdim daha tadına bakmadım inş.güzel olmuştur kocişte yardım etti sağolsun birlikte sardık :16: yanında bi çorba yapmayı düşünüyorm

Back