2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

inat işte inat laz inadı. valla ne isterim he birlikte senin bebişi beklemeyi

gidin gezin gelin ne güzel bizde kaş kalkan ya da adrasan taraflarına bi kaçamak yapalım diyoruz bakalım.

bende iyiyim canım evdeyim sıkıldım iş falan yapasım yok yemeğim hazır akşama da eşimin dayısına gideceğiz umreden geldiler onları ziyarete

başka da bi sıkıntı yok şu smear sonucum da temiz çıksa bir oh çekicem inş.

bende öğle arası ewe gittim. sabahtan çamaşırlarımı atmıştım makinaya öğlende astım, banyo lavabomu ovdum geldim. cuma gününden beri annemdeyiz,dünde nöbetçiydim hiçbi iş yapamadım kaç gündür. çamaşırlar birikmişti artık. temizliğe bi girişsem yawaş yawaş kaç günde bitiririm artık bilmem ew çok pis gibi geliyo.

Cumleten selamlar kızlar...
Sızlerı okuyorum fakat halıyle henuz tam kendıme gelebılmıs degılım, ılla kı negatıf bırsey yazarım da sızın de tadınızı kacırırım dıye yazmadım... yavas yavas toparlansamda aklıma gelınce kotu oluyorum, en olmadık bırseye aglıyorum, dun gece ferdı tayfurun sacma sapan bır fılmıne gecenın 4unde oturdum agladım gerısını sız dusunun artık...
Bı yerden baslamam gerekıyordu ben de o yuzden blogla basladım bı enerjı gelsın dedım, oyle ıste, fızıksel olarak hala bıtmedı bu yuzden gordukce moralım her seferınde yenıden bozuluyor bı an once bıtsın de Rabbım hemen hayırlı evlat versın dıyorum, ruyalarıma mıs kokulu bebekler gırıyor, aklımda gebelık hıc bu kadar erken yokken bır kere annelık duygusunu 1 haftalıgına bıle tadınca, karnımı ovarak gezınce, ona bısey olmasın dıye yuksek bı yere uzanmayınca, yanı Rabbım o duyguyu hemen ınsana verınce galıba ne kadar guzel bır duygu oldugunu anladım...

canım mukemmel gorunuyor yemekler, ben tam bır engınar delısıyım ama burda yok, memlekete gıdınce kayınvaldem yaptı da yedık sağolsun. Bunun aynısını netten gormustum cok canım cektı konserve vardır belkı ama esım karsı konserveye bu adamın saglık hassasıyetı oldurcek bazen benı
Haşhaşlı olan herseye ozel bır ılgım var ona da bayıldım, ver hashası kasık kasık yıyım o kadar...

Naptın yaptın mı ıclı koftenı kuzum, ben de denıycem ama henuz cesaret edemedım annemın bır tarıfı var garantılı hıc dagılma yapmıyor, bekarken de esım ne zaman bıze gelse yapardı annem esıme esım bayılır cunku babam da takılır anneme hıh zaten oglun gelınce sen hep ona yap dıye

canım ya bırınden daha duymustum pembe olan acıtmıyor dıye ben de yapmak ıstıyorum carsıya cıkınca bakayım bı marka marka farkeder mı acaba

günaydın kılar dün 20 lik dişimi çektirdim bugün yamuk bir şekilde masamda oturuyorum
Cok gecmıs olsun canım, agrı mı yapıyordu cektırdın, sımdı nasılsın

Hanzade ellerıne saglık, cok guzel gorunuyor, hergun patlıcan yıyeblırım sanırım

harıka gozukuyor canım cesaretımı toplarsam ben de yaparım ama cok zor gozukuyor, senın resmı gorunce evlendıgımızden berı ılk kez gıttım butun tavuk aldım beklıyor bakalım dolapta

arada boyle yapmak lazım canım, degısıklık ıyı oluyor, bız de yapıyoruz boyle, bımden hamburger koftesı ve ekmegı alıyorum esım mc donaldstakı gıbı bıg mac ıstıyor aynen oylr yapıyorum bı de yanına patates kızartıyorum arada lazım napalım

canım cok gecmıs olsun, sonucları bıze de yaz olur mu, cıdden cok zor kadın olmak ınsan her gıttıgınde ıcı urperıyor, bununla gecmıs olsun ılaclarını ıhmal etme, hepımızın rutın olarak yaptırması gerekır testlerı. Dualarım senınle canım benım...

aydasu bloğunu güncellemiş buraya da uğrar inş.
bu arada ahseni özledik artık di'mi kızlar

Geldım canım, olumsuz anımda yazmaktansa moralım varken yazayım dıyorum sızı de uzmemek ıcın...

canım kanaman gectı mı o gunden sonra hala gelıyor mu, sız korunuyordunuz demı ama bak ona ragmen ıcınız kıpır kıpır olmus, ıcten ıce sız de ıstıyonuz bence hayırlı zamanda gelsın ınsallah, sımdı nasılsın ıyısın demı

tatlım merhaba
babacıgına cok gecmıs olsun Allah beterınden saklasın, ınsallah net baglatırsınız da burda olursun hep...

ohhh ama süper yerleri söylüyorsun sende inşallah canım ya gidin keyif yapın kafa dağıtmak iyidir.
takma kafaya canım testide sıkıntı yapma çıkar Allah ın izniyle.
bende geçen sefer hayatımda ilk defa gününde hastalandım umudu kesmiştim ama moral oldu belkide olur bebiş ama sanmıyorum pcos um ben

hamarat hamiş şuna bak Maşallah

Son düzenleme:
hamarat hamiş şuna bak Maşallah

yok be canım hamaratlıktan değil mecburiyetten

Aydasu canımm olurmu öyle moralinizi bozmayayım diye girmedi filan moralimizde bozucaksın, gün gelicek sevinicezde... İyi günde kötü günde birliteyiz (ewlilik yemini gibi oldu ) bloğununda işallah daha sık güncellersin artıkın. ben uzun zamandır yemek ve değişik şeyler deneyemiyorum yaa

Teklıfını kabul edıyorum pıngucum
Ne bıleyım negatıf enerjı yaymak ıstemıyorum sıze de, Ahsenı de arayamıyorum sesını duyunca aglama krızını gırer onu da uzerım dıye korkuyorum, ınsallah gelır artık o da ıyı bır sekılde...

Elımde bırıkmıs bır yıgın tarıf var ınsallah artık esımın ıste oldugu saatler terapı nıyetıne yazacagım, dun yazdıkca ıyı hıssettım kendımı. Sen de cok yorma kendını bırak yavas yavas yapılır ılk uc ay sakın yorma kendını. Kıyamam esım ılk ogrendıgımızde dokuz ay evı sey goturse ellemıcen hıc bıryere dıye zıplayıp durmustu hatta ben ısten de ayrılayım hep evde senle oturayım dıyordu, Rabbım o duyguları yenıden yasamayı nasıp etsın ınsallah...
Anlastık demı yorma sakın kendını, ızmırde olsam yardıma gelırdım sana kuzucugumun teyzesı olarak

yok tatlım yormuyorum zaten. biraz üşütmüştüm sağolsun annemde kaldım h.sonu hiçbi iş yapmadım. eşimde çok ilgili zaten hiç üzmüyo ben sağolsun Allah razı olsun onlardan Bende öyle takıntılı değilimdir illa heryer pırıl pırıl olucak diye. awaş yawaş olur herşey şimdi kendim ve bebeğimin sağlığı önemli.

canım hiisediyorum ki senin çok yakın zamanda bebiş haberini alıcaz işallah.Ama biliyosun No STRESS şartlandırma kendini. Psikoloji önemliymi bu konuda. İşallah rabbimin hayırlı gördüğü zamanda gelcek bebişin sana ama üzme kendini sen yeter ki..

İnşallah canım Allah razı olsun...
Sen de bebıs de ıyı olun da dedıgın gıbı gerısı onemlı degıl, ıyıkı annen yakınında canım...

İnşallah canım Allah razı olsun...
Sen de bebıs de ıyı olun da dedıgın gıbı gerısı onemlı degıl, ıyıkı annen yakınında canım...

Aydasum iyi olmana sevindm bidahaki aya yine sevinçli haerini görücez eminim kiii... annenler izmirin hangi semtindeydi tatlım burda olsaydın görüşürdük senle ne güzell

miracle geçmiş olsun canım bende gitmek istiyorum aslında doktora izmirde olanlardan doktor tavsiyesi alabilirm

Hava çok bunaltıcı bugün eşimle diyete başladık. Formda gördüm tavuk diyeti baya kilo verenler varmış, bizde deneyelim dedik. Tavuğumu aldım ocağa koydum pişiyor.

landfloves canım eğer mutlu olduysanız ve heyecanlandıysanız sizde bebiş isteyipte kendinebile itiraf edemeyenlerdensiniz bizde aynen öyleydik ve bebiş haberi bizi çoook mutlu etti benden söylemesi

mutlu olduk tabi ama bi yandanda üzüldük, hazır değilken olmasını istemedik çünkü. bizim evimiz 2+1, yani bebek odası yapacak yerimizde yok, eşim diyor bebek odamız olmayacak mı ben oturma odamızdan vazgeçmem diyor, keşke önce bi ev alsaydık diye düşündük. borçlarımız var onlar bitseydi falan, ne bilim şimdi olmamaı daha iyi oldu bizim için. istediğimiz zamanda olur inşallah.

aydasuuu hoşgeldin, biraz daha toparlanmışsındır inşallah. elifin de dediği gibi iyi günde değil sadece, kötü günlerimzde olacak konuşacak dertleşeceğiz burda. sevinçlerimizi nasıl paylaştıysak üzüntülerimizide paylaşıyoruz.
inşallah en yakın zmanda bebeğiniz olacak hiç üzülme, sende hem bu sırada kontrole falan gidersin, folik asit gerekiyorsa onlara baktır hormon testi yaptır. her işte vardır bir hayır. biz korunuyoruz ama dediğin gibi şaşırdık kaldık yinede sevindik gibi garip duygular yani.. o ara kanamam 3 gün falan sürdü fazlada gelmedi ama rengi koyuydu ben ondan korkmuştum ama doktor yumurtlama döneminde olmuş kötü bişey yok, olabilir bazen dedi.

bizim burda pazarlarda dolu enginar var canım istersen kargoyla yollayayım sana, limonlu suya koyar yollarım gerçekten. biz çok sevmiyoruz onu anladım, et manyağı olduğumuz için yiyebilelim diye köftelisini yapmıştım, fena değildi tadı falan ama olmasada olur bir lezzet bizim için brokoli, ıspanak, pırasa, avakado bunların hiçbirini sevmiyoruz eşimle.

içli köftemi yapmadım canım, eşime söyledim yapacam yarn diye, yüzünü buruşturdu aman bende anlamıyorum onun neresini seviyorlar dedi, şaşırdım yanlış bi yemeği anladı heralde diye, içli köftenin ne olduğunu biliyon dimi dedim, evet işte hani şu bulgurun içinde kıyma olan saçma şey dedi. hevesimide kırdı, sevmezmiş diye yapmadım yani.. belki annemleri yemeğe davet ettiğimde yaparım. en azından kıymetini bilenler yer

pembe kalıp ağdada markanın farkedeceğini sanmıyorum, bence deneyin mutlaka..

Hava çok bunaltıcı bugün eşimle diyete başladık. Formda gördüm tavuk diyeti baya kilo verenler varmış, bizde deneyelim dedik. Tavuğumu aldım ocağa koydum pişiyor.

Nasıl yapılıyo canım o diyet?ben geçen hafta yediklerime dikkat ettim 1 kilo verdim ama dünden beri yine dikkat etmemeye başladım

pinguuuu bu haftasonu manisaya geliyoruuuum. ama turgutlu ilçesine, senin bulunduğun ilçeyle arası kaç km?

birileri diyetmi dedi

bi beceremedim şunu gitti, eşimle başladık kendimizce ama yine dayanamıyoruz

Nasıl yapılıyo canım o diyet?ben geçen hafta yediklerime dikkat ettim 1 kilo verdim ama dünden beri yine dikkat etmemeye başladım

5 gün haşlanmış tavuk ve sınırsız salata yiyorsun, sınırsız su ve tuzsuz ayran. 3 gün ara verip tekrar başlıyorsun, tekrar 5 gün yapıp bırakıyorsun sonrasında ise yediklerine dikkat ederek kilonu koruyorsun. Yazan arkadaş sabah-öğle-akşam tavuk ve salata demiş ama sabahları yiyemem midem bulanır o yüzden sabah special K yiyorum öğle ve akşam tavuk-salata yicem. Bakalım bugün başladık şööyle 5-6 kilo versem yeter tabi kaç gün dayanırım allah bilir.

ben sabah öğle akşam ve ara öğünlerde de tavuk yiyebilecek kapasiteye sahibim kızlarr ama verecek kilom yok belki 2 kilo versem olur o 2 kiloyu da göbekten aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…