pinguuuu bu haftasonu manisaya geliyoruuuum. ama turgutlu ilçesine, senin bulunduğun ilçeyle arası kaç km?
benim en aşağı 7 kilo vermem lazım, 1 hafta yine yokum evimde ne yapıcam bilmiyorum düzensizliğe devam
benim en aşağı 7 kilo vermem lazım, 1 hafta yine yokum evimde ne yapıcam bilmiyorum düzensizliğe devam
canım ya benim de 7 kg vermem lazım ama veremiyorum
Yok canım o10 gün sürede hic görüşmedik.sonra beni kayınvalidem aradı şöyleydi böyleydi gezmiyor çalışıyor falan filan diye bende dondüm. Esim jeoloji mühendisi.araziden çağırıyorlar surekli araziye gidiyor adamları alıp bırakıyor falan. Üstü bası zaten toz toprak icinde geliyor.suphelenilecek bir durum bile yok yani.arkadaslariyla dışarı bile cikmiyormaslinda sadece asırı derecede cok çalışıyor iste bende yalniz kalıyorum..
Yok canım o10 gün sürede hic görüşmedik.sonra beni kayınvalidem aradı şöyleydi böyleydi gezmiyor çalışıyor falan filan diye bende dondüm. Esim jeoloji mühendisi.araziden çağırıyorlar surekli araziye gidiyor adamları alıp bırakıyor falan. Üstü bası zaten toz toprak icinde geliyor.suphelenilecek bir durum bile yok yani.arkadaslariyla dışarı bile cikmiyormaslinda sadece asırı derecede cok çalışıyor iste bende yalniz kalıyorum..
canım o zaman sorun yapma alışmaya çalış o da başka bi iş arasın bulduğu anda bıraksın bu işi ben de senden çok farklı değilim hergün eve gidiyorum yalnızım gece 12 gibi geliyo eşim işten ben pazar izinliyim o her pazar full çalışıo sabah 7 de çıkıo gece 12 de gelio hafta da 1-2 kere erken gelio saat 8 gibi falan o kadar ben ne yapmalıyım sence???
canlarım iyi akşamlar
biraz iyi olunca hemen yazmak istedim ama okuyamadım hiçbişey
kızlar gecen ptesi fenalaştım
biliyosunuz 8 ay önce vertigo atagı geçirmiştim düğünden sonra 10 gün sürmüştü
bebekle beraber gelen mide bulantılarımı vertigo atagımı tetikledi
çok şiddetli 3-4 gün boyunca baş dönmesi ve mide bulantısı yaşadım
1 hafta hastahanede yattım
eşim dün çok iyi bir profosorden randevü almış ona muayene oldum, ufak bir enfeksiyon seni bu hale getiriyo dedi
bebiş tetiklemiş hastalığımı tedavi oluyorum şuan
hala tam iyileşemedim ama gecen haftaya göre çok çok iyiyim Allahıma binlerce şükürler olsun
Allah kimseyi oralara düşürmesin
bu arada hamile kalmayı düşünenler özel saglık sigortasını aksatmadan araştırmaya başlasın
biz çok pişman olduk ihmal ettiğimize
bir haftada 2 buçuk milyar para gitti
eşimden Allah razı olsun devlet hastahanesine razı olmadı en iyi özel hastahaneye yatırdı beni
Allahım ona bin kat fazlasını versin, yatmasaydım çok çok eziyet çekerdim ataklarım çok şiddetliydi çünkü
daha iyi olacağımı umut ediyorum
siz de dua edin
hepinizi tek tek öpüyorum
geçmiş olsun canım
selamlar
2012 eylül gelini olarak geçen sene bu zamanlarda kimler evlenmiş, ne telaşlar yaşamışlar okumak istedim.
herkese mutluluklar diliyorumAllahım mutluluğunuzu bozmasın bir ömür boyu
Kızlar bugün herkes gözüme melek gibi görünüyor hemde kanatsızBugün benim doğum günüm 1 yaş daha gitti ömrümden ama çok mutluyumm
Öğlen çıkıcam havaalanına gidicez kardeşimin askerliği bitti4 aydır görmüyoruz özledik çok erkenden gidip bekliycezz
Aynı zamanda eşim 15dakka sonra uçağa biniyor kayseri yolcusu yanımda olamıyacak ama oda akşama doğru bize katılıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?