2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ay canım sorma ya canım dünden beri pasta çekiyo zaten, neyseki kardeşim bugün tiramisu yapıcak çıkışta onu yemeğe gidicez ekşi değil tatlı istiyo canım galiba hakkı çıkıcak

Amaaan canım sen boşver internet yorumlarını. doktor sitelerinde doktorların verdiği cevaplar var ancak onlar doğru olabilir. bende şimdi vitamin kullanıyorum doktor verdi, yorumlara baktım hamileliğin ilk aylarında vitamin kullanmak sakıncalı demiş bazıları, bazılarıda ben kullandım bişey olmadı demiş. yani herkesin dediğini takma kafaya doktorun dediğine güven canım.

Ne güzel bir davet böylee Antalya şimdi orda olmak isterdim saol canım benim bu sene tatil için gelirsek ki mutlaka Antalya tercihim o zaman çilekli kuplarından tadarız
Bütün koydum çilekleri dediğin gibi yaparımm

Ay şimdi sen hamilesin canını çektirdik gördünmüTiramusu of of kalırsa tiramusu'dan kalanını sen al buda bebeğimin hakkı dee
Hakkı mı çıkıcak belli olmaz pingucum bakalım 4.ayındamı belli oluyordu cinsiyeti ama daha çok var merak ederizz

aydasu bloğunu güncellemiş buraya da uğrar inş.
bu arada ahseni özledik artık di'mi kızlar

doğru diyorsun canım ama ister istemez insan can sıkıyo neyse bakalım rabbim sağlığımızı elimizden almasın pingumm keşke aynı şehirde olsak ben pasta yapar yapar getirirdim sana

deniz sezonu açıldı bizde sabahları gideceğiz bakalım bundan sonra.cidden eğer gelirseniz mutlaka beklerimmmm

aydasu bloğunu güncellemiş buraya da uğrar inş.
bu arada ahseni özledik artık di'mi kızlar

hanzade bende baktım şimdi 2 tarif eklemiş aydasu keşke buralara da yazsa ahsenimi de çok özledim numarası da yok bende çok merak ediyorum onu.

merhaba canım, inşallah ilaçların bitince iyileşirsin. başka bir doktora daha git bencede int'den yorumları okuma boşver. Gideceğinde de haber ver gelirim bende senle birlikte. zaten dün senin sayende gittim doktora ben evde vazgeçmiş oturuyordum, hatta hastaneye gittiğimizde sıra beklerken bile kaçabilirdim sen olmasaydın beklerken çok korktum çünkü.
kızlar benim dün olgunlaşmış bir yumurta göründü ultrasonda, ama bebek var mı yok mu emin olamadı doktor, birde kan tahlili yapıldı bugün aradım sonucu negatif. ama dün eşimle çok garip duygular içerisindeydik sevinirmiyiz üzülürmüyüz naparız bilemedik şaşırdık kaldık çok merak ettik, eşim bekleyemedi bugünkü sonucu, dün işten gelirken gebelik testi almıştı :)

merhaba kızlar ben geldim uzun aradan sonra şöyle bir bakıyım dedim nasıl durumlar hepiniz umarım iyisinizdir.

rahatsız olanlar var sanırım geçmiş olsun herkese

iyi oldu ama gittiğimiz ne kadar geçiktirirsek o kadar tedavisi uzun sürecek bebiş istediğimz zaman ertelememiz gerekecekti bende sabahı zor ettim hatta kızlara söylemek istemedim eğer bebiş yoksa üzülmesinler die

merhaba kızlar ben geldim uzun aradan sonra şöyle bir bakıyım dedim nasıl durumlar hepiniz umarım iyisinizdir.

rahatsız olanlar var sanırım geçmiş olsun herkese

hoşgeldin canımmmm o hastalardan biri benim çok teşekkür ederim cnm eve net bağlat bi an önce sohbetlerini çok özledik. ee nasılsın keyfin nasıl?

Miracle geçmiş olsun tatlım allah şifa versin bian evvel demekki çok sık dr.a gitmemiz gerekiyo atlamamız lazım evlenmeden önce nekadar rahatmışız meğerse
Landflowers ne güzel bi heyecan olmuş size bakarsın fikriniz değişir bebiş istemenize vesile olur bu heyecan size

AKŞAMA ütülerimde var yine 2 sepet
hiç gömleği kalmadı mecbur yapmak zorundayım tek gömlek için ütü açmayı sevmiyorum açınca hepsini yapmam lazım :18:
şimdiden strese girdim heeeeeeee

çok teşekkür ederim canım benim.geçenlerde ilk defa senin albümünü gördüm maşallah ne kadar güzelsin rabbim ömrünü de yüzün gibi güzel eylesin.

hoşgeldin canımmmm o hastalardan biri benim çok teşekkür ederim cnm eve net bağlat bi an önce sohbetlerini çok özledik. ee nasılsın keyfin nasıl?

tekrar çok geçmiş olsun tatlım. keyfim çok yerinde ama bir türlü hala evimde değilim bir orda bir burdayım.
bitti işlerim derken şimdide bu perşenbe erzincana uçuyoruz görümcemin yanına gidicez eşimle, ben istedim onuda görelim kızı moral olsun ona tek başına nasıl olsa süpriz yapıcaz yani

başkaaaa hımmm iyi durumlar bazı aksiliklerimiz üst üste geldi babam arabayla kaza yaptı Allah tan bişiyi yoktu onu atlattık canımız sıkıldı baya.

net durumuna gelince kayınpederim hediye telefon aldı bana geçen gün ohh dedim ordan girerim rahatlıkla ama eşim inat internet paketi yapmıyor eve alalım desem evde durmuyorumki bakalım bir süre daha böyle idare edicem sanırım

bu arada geç yazabildim bizimkiler beni bi pc başında gördümü başlıyorlar hastanelerden randevu aldırmaya

Son düzenleme:

çok saol canım.

ohh geziyorsunuz ne güzel tadını çıkar eşinin kendi işi olunca rahatca gezebiliyorsunuz ne güzel.

telefonunu güle güle kullan canım inş bi an önce internet paketi alır eşin

randevu alma işi genelde bizlerin işi canım ben alıştım artık bazen direk soruyorum randevu aldırmak isteyen var mı die:

landfloves canım eğer mutlu olduysanız ve heyecanlandıysanız sizde bebiş isteyipte kendinebile itiraf edemeyenlerdensiniz bizde aynen öyleydik ve bebiş haberi bizi çoook mutlu etti benden söylemesi

mlsvt canımeşin inatçı galiba nolur sanki internet paketi alıverse yahuuu. hep kalabalık olalım forumda vakit güzel geçiyo o zaman

inanılmaz inat işte sırf dediğim olcak tribinde başka birşey değil.teşekkür ederim tatlım ayrıca.
aslında gitmemizde şans oldu bu hafta sonu fuar vardı iptal oldu biletler pahalıydı daha uygunada bulduk bakalım hayırlısıyla gidip gelelim aradan çıksın kızı hep çağırıyoruz olmuyor öylede.

off randevu işi kayınvalideme ayrı,amca arar ayrı bide yetmedi yenge arar ayrı

sende durumlar nasıl umarım iyidir keyfin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…