ay canım sorma ya canım dünden beri pasta çekiyo zaten, neyseki kardeşim bugün tiramisu yapıcak çıkışta onu yemeğe gidicezÇok uygunmuş fiyatı yumuşatıcının sende pingu'da kullanıyomuş memnunsunuz madem bende alıyım bir deniyim,
Tatlıııııpastaaa speedy canım pasta çekti ya pingu'da burda benim bile canım çekti onun nasıl çekmesin
doktor yara hamileliğe engel olabilir yakmanın hiç etkisi olmaz hamileliği kolaylaştırır dedi canım ama netteki yorumlar her zamanki gibi korkutuyo insanı neyse bakalım rabbim dermanı olmayan dert vermesin hiçbirimize inş.
antalyaya buyrun gelin önce deniz sefası yaparız sonra da çilekli kuplarımı ikram ederim size jelomm
çilekleri tüm koyunca çıktığında pek hoş görünmüyor tüm koyduysan da mutlaka şekerle öyle koy canım bunu da bi deneyin kızlar
ay canım sorma ya canım dünden beri pasta çekiyo zaten, neyseki kardeşim bugün tiramisu yapıcak çıkışta onu yemeğe gidicezekşi değil tatlı istiyo canım galiba hakkı çıkıcak
Amaaan canım sen boşver internet yorumlarını. doktor sitelerinde doktorların verdiği cevaplar var ancak onlar doğru olabilir. bende şimdi vitamin kullanıyorum doktor verdi, yorumlara baktım hamileliğin ilk aylarında vitamin kullanmak sakıncalı demiş bazıları, bazılarıda ben kullandım bişey olmadı demiş. yani herkesin dediğini takma kafaya doktorun dediğine güven canım.
ay canım sorma ya canım dünden beri pasta çekiyo zaten, neyseki kardeşim bugün tiramisu yapıcak çıkışta onu yemeğe gidicezekşi değil tatlı istiyo canım galiba hakkı çıkıcak
Amaaan canım sen boşver internet yorumlarını. doktor sitelerinde doktorların verdiği cevaplar var ancak onlar doğru olabilir. bende şimdi vitamin kullanıyorum doktor verdi, yorumlara baktım hamileliğin ilk aylarında vitamin kullanmak sakıncalı demiş bazıları, bazılarıda ben kullandım bişey olmadı demiş. yani herkesin dediğini takma kafaya doktorun dediğine güven canım.
Ne güzel bir davet böyleeAntalya şimdi orda olmak isterdim saol canım benim bu sene tatil için gelirsek ki mutlaka Antalya tercihim o zaman çilekli kuplarından tadarız
Bütün koydum çilekleri dediğin gibi yaparımm
aydasu bloğunu güncellemiş buraya da uğrar inş.
bu arada ahseni özledik artık di'mi kızlar
aydasu bloğunu güncellemiş buraya da uğrar inş.
bu arada ahseni özledik artık di'mi kızlar
ewet baktım bende hemen bloğa. Ahseni özledik tabi rahatsız olur diye arayamıyorum da.. işallah iyidir. bugün öğleden sonra arıycam ama artık merak ediyorum.
günaydın kızlaaaarrr
nasılsınız bakalım?
dün landflovesle kadın hastalıkları doktoruna gittik
ikimizde terler döktük muayene olmadan önce
bende rahimde yara çıktı smear testi aldı ilaç fitil ve rahime enjekte edilen krem verdi bunlar bitince tekrar gideceğim yara ya yakılacak ya da dondurulacak aman kızlar hiç şikayetiniz yoksa bile mutlaka rutin kontrollere gidin kadın olmak zor derlerdi şimdi çok daha iyi anladım.dua edin smear testinde kötü birşey çıkmasın kızlar
merhaba canım, inşallah ilaçların bitince iyileşirsin. başka bir doktora daha git bencede int'den yorumları okuma boşver. Gideceğinde de haber ver gelirim bende senle birlikte. zaten dün senin sayende gittim doktoraben evde vazgeçmiş oturuyordum, hatta hastaneye gittiğimizde sıra beklerken bile kaçabilirdim sen olmasaydın beklerken çok korktum çünkü.
kızlar benim dün olgunlaşmış bir yumurta göründü ultrasonda, ama bebek var mı yok mu emin olamadı doktor, birde kan tahlili yapıldı bugün aradım sonucu negatif. ama dün eşimle çok garip duygular içerisindeydik sevinirmiyiz üzülürmüyüz naparız bilemedik şaşırdık kaldık çok merak ettik, eşim bekleyemedi bugünkü sonucu, dün işten gelirken gebelik testi almıştı :)
merhaba kızlar ben geldim uzun aradan sonra şöyle bir bakıyım dedim nasıl durumlar hepiniz umarım iyisinizdir.
rahatsız olanlar var sanırım geçmiş olsun herkese
Miracle geçmiş olsun tatlım allah şifa versin bian evvel demekki çok sık dr.a gitmemiz gerekiyo atlamamız lazım evlenmeden önce nekadar rahatmışız meğerse
Landflowers ne güzel bi heyecan olmuş size bakarsın fikriniz değişir bebiş istemenize vesile olur bu heyecan size
hoşgeldin canımmmm o hastalardan biri benim çok teşekkür ederim cnm eve net bağlat bi an önce sohbetlerini çok özledik. ee nasılsın keyfin nasıl?
tekrar çok geçmiş olsun tatlım. keyfim çok yerinde ama bir türlü hala evimde değilim bir orda bir burdayım.
bitti işlerim derken şimdide bu perşenbe erzincana uçuyoruz görümcemin yanına gidicez eşimle, ben istedim onuda görelim kızı moral olsun ona tek başına nasıl olsa süpriz yapıcaz yani
başkaaaa hımmm iyi durumlar bazı aksiliklerimiz üst üste geldi babam arabayla kaza yaptı Allah tan bişiyi yoktu onu atlattık canımız sıkıldı baya.
net durumuna gelincekayınpederim hediye telefon aldı bana geçen gün ohh dedim ordan girerim rahatlıkla ama eşim inat internet paketi yapmıyor eve alalım desem evde durmuyorumki bakalım bir süre daha böyle idare edicem sanırım
bu arada geç yazabildim bizimkiler beni bi pc başında gördümü başlıyorlar hastanelerden randevu aldırmaya
çok teşekkür ederim canım benim.geçenlerde ilk defa senin albümünü gördüm maşallah ne kadar güzelsin rabbim ömrünü de yüzün gibi güzel eylesin.
çok saol canım.
ohh geziyorsunuz ne güzel tadını çıkar eşinin kendi işi olunca rahatca gezebiliyorsunuz ne güzel.
telefonunu güle güle kullan canım inş bi an önce internet paketi alır eşin
randevu alma işi genelde bizlerin işi canım ben alıştım artık bazen direk soruyorum randevu aldırmak isteyen var mı die:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?