• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın kızlaaaarrr

nasılsınız bakalım?

dün landflovesle kadın hastalıkları doktoruna gittik

ikimizde terler döktük muayene olmadan önce

bende rahimde yara çıktı smear testi aldı ilaç fitil ve rahime enjekte edilen krem verdi bunlar bitince tekrar gideceğim yara ya yakılacak ya da dondurulacak aman kızlar hiç şikayetiniz yoksa bile mutlaka rutin kontrollere gidin kadın olmak zor derlerdi şimdi çok daha iyi anladım.dua edin smear testinde kötü birşey çıkmasın kızlar:14:

geçmiş olsun canım test sonuçların iyi çıkar inş.umarım ilaçlarla geçer yaralar başka işleme gerek kalmaz landfloves nasıl umarım bşy çıkmamıştır

yumuşatıcımı da bimden aldım bu kez çok beğendim..

Yumuşatıcı önemli makinanın kapağını açınca kokusu böyle yüzüme vuruyor çok güzel,çıkarıp asıncada ev komple yumuşatıcı kokuyor mest oluyorum:1:
Ne marka aldın canım,bime gitmek bir türlü kısmet olmadı,money k.kartı var diye hep migrosa gidiyoruz,ufak tefek şeyleri bimden alalım diyoruz hep öyle demekle kalıyoruz:1:

Geçmiş olsun miracle,smear testi yaptırmak gerek işte inşallah sonuçların güzel çıkar,evet rutin kontrolleri aksatmamak lazım,kadın olmak gerçekten zormuş evlendikten sonra bende anladımm:ssz:

çok teşekkür ederim canım.ya bide bu forumlar insanı iyice korkutuyor.yaktırınca bebek olmaz falan bi sürü yorum var sabahtan beri gözlerim açık hepsini okudum

ikinizi de geçmiş olsun canım.

1 yılda bir mutlaka gidilmesi lazım tüm forumlarda da yırttım bi taraflarımı evlenince 2 ay yada 3 ay sonra mutlaka gidin diye..:34::34::34:
yaraya gelince canım dondurmaktansa yakmak daha mantıklı gibi geliyor çook canın yanmıyormuş..
smear içinde rahim kanseri taraması allah korusun kötü bişey düşünme bile ilaçlarını güzelce kullan düzelirsin

çok saol canım benim.baya araştırdım ilaç tedavim bitsin başka bi doktora daha gideceğim ona göre yaktırıp ya da dondurtacağım canım

Günaydın kızlar... Dün gece acil serviste nöbetçiydim bugün1 saat ge geldim işe 9 gibi geldim.

miracle canımm çok iyi etmişsiniz ya ben kontrole gidemeden hamile kaldım :1: kan tahlillerim normal ama smear testi filan olamadım.
İşallah sonuçların terrtemiz çıkar içini ferah tut.

Deterjan muhabbeti yapmışsınız kızlar ben beyazlara renklilere farklı bişey kullanmıyorum. hep aynı deterjan, sadece beyazlara birazcık domestos döküyorum o kadar. zaten kıyafetler çok çok kirli olmuyoki 1-2 kez giyip atıyoruz.

Yumuşatıcı önemli makinanın kapağını açınca kokusu böyle yüzüme vuruyor çok güzel,çıkarıp asıncada ev komple yumuşatıcı kokuyor mest oluyorum:1:
Ne marka aldın canım,bime gitmek bir türlü kısmet olmadı,money k.kartı var diye hep migrosa gidiyoruz,ufak tefek şeyleri bimden alalım diyoruz hep öyle demekle kalıyoruz:1:

ben durulamayı 2 kez yapıyorum yumuşatıcı öyle çok kalmıyor.
ama dün aldığım çamaşır deterjanını daha denemek kısmet olmadı dün eve soktuk deterjanı sabah bi kalktım heryer deterjan kokuyor.
bakalım kalıcı olacak mı kokusu..
bimin ben ürünlerini çok beğeniyorum. yumuşatısıda öyle 4TL falan büyük ve kokusu da lavanta. :34:

çok saol canım benim.baya araştırdım ilaç tedavim bitsin başka bi doktora daha gideceğim ona göre yaktırıp ya da dondurtacağım canım

geçmiş olsun :34:

geçmiş olsun canım test sonuçların iyi çıkar inş.umarım ilaçlarla geçer yaralar başka işleme gerek kalmaz landfloves nasıl umarım bşy çıkmamıştır

çok teşekkür ederim canım inş iyi çıkar 3 gün sonra belli olacak bakalım.landfloveste kötü birşey çıkmadı şükür oda smear yaptırdı bakalım 3 gün sonra haber veririz.

Son düzenleme:
dün iskender döner yaptım evde çok güzel oldu ne yapayım die düşündm bütün gün aklıma geldi hazır dönerden hemen yapıveririrm diye düşündüm.gerçi biraz kalorili oldu ama lezzetli oldu :56: buakşam için nohut yapıcaktm suya koymuştum baktım nohutlar delik deşik meğersem kurtlanmışlar :53: yapamadım.tavuk var onu çıkardım buzluktan.bide yarın için yaprak sarması yapıcam kıymayla yaprakları da çıkardım bakalım inş. güzel olur,salamurayla ilkkez yapıcam

Günaydın kızlar... Dün gece acil serviste nöbetçiydim bugün1 saat ge geldim işe 9 gibi geldim.

miracle canımm çok iyi etmişsiniz ya ben kontrole gidemeden hamile kaldım :1: kan tahlillerim normal ama smear testi filan olamadım.
İşallah sonuçların terrtemiz çıkar içini ferah tut.

Deterjan muhabbeti yapmışsınız kızlar ben beyazlara renklilere farklı bişey kullanmıyorum. hep aynı deterjan, sadece beyazlara birazcık domestos döküyorum o kadar. zaten kıyafetler çok çok kirli olmuyoki 1-2 kez giyip atıyoruz.

çok saol canım inş öyle çıkar.

ama dün aldığım çamaşır deterjanını daha denemek kısmet olmadı dün eve soktuk deterjanı sabah bi kalktım heryer deterjan kokuyor.
bimin ben ürünlerini çok beğeniyorum. yumuşatısıda öyle 4TL falan büyük ve kokusu da lavanta. :34:

mersi sipidim

deterjan konusuna gelince ben beyazlara alo renklilere rinso yumuşatıcı olarak yumoşun pembesini kullanıyorum lekeli birşey olursa da kosla döküyorum lekenin üstüne öyle makinaya atıyorum ve şimdilik hepsinden çok menunum beyazlara da mutlaka azıcık çamaşır suyu koyarım.

çok teşekkür ederim canım.ya bide bu forumlar insanı iyice korkutuyor.yaktırınca bebek olmaz falan bi sürü yorum var sabahtan beri gözlerim açık hepsini okudum

Yaktırınca bebek olmazmıı :53: ilk defa duyuyorum canım olurmu öyle şey hiç sen doktora sor en iyisi hangisi ise o söyler sana,üzülme çokda kafaya takma canım sonuçta çözümü var:34:

Koksun ev deterjan koksun:1: yani bu kadar koktuysa kesin kalıcı olur,
Bir ara bakıyım bim'e hiç kısmet olmadı ufak tefek ürünlerini alabilirim

:1::1: evet canm bi bak hoşuna giderse alırsın.
bimin tatlıları da süper bide buzlukta pastaları var oda güzel :34:

Çok uygunmuş fiyatı yumuşatıcının sende pingu'da kullanıyomuş memnunsunuz madem bende alıyım bir deniyim,
Tatlııııı :56:pastaaa speedy canım pasta çekti ya pingu'da burda benim bile canım çekti onun nasıl çekmesin:1:

Yaktırınca bebek olmazmıı :53: ilk defa duyuyorum canım olurmu öyle şey hiç sen doktora sor en iyisi hangisi ise o söyler sana,üzülme çokda kafaya takma canım sonuçta çözümü var:34:

doktor yara hamileliğe engel olabilir yakmanın hiç etkisi olmaz hamileliği kolaylaştırır dedi canım ama netteki yorumlar her zamanki gibi korkutuyo insanı neyse bakalım rabbim dermanı olmayan dert vermesin hiçbirimize inş.

doktor yara hamileliğe engel olabilir yakmanın hiç etkisi olmaz hamileliği kolaylaştırır dedi canım ama netteki yorumlar her zamanki gibi korkutuyo insanı neyse bakalım rabbim dermanı olmayan dert vermesin hiçbirimize inş.

hiçte öyle bir etkisi yok sen salla int. dr ne diyor ise ona inan

Doktor en iyisinin hangisi olucağını söyler sana başka doktorada gidip görün fikir al hemen karar verme,herkesin aynı olmaz sonuçta doktora görede değişir,amin canım en azından tedavisi var sen hiç canını sıkma kısa zamanda atlatırsın geçer gider,sonrada bebişini kucağına alırsın:34:

kızlar bu arada dün evde biraz ezilmiş çilekler vardı rondoya attım birazcıkta toz şeker koydum rondodan geçirdim saklama kabıyla buzluğa attım.sonra yalancı tavuk göğsü yaptım kuplara döktüm üzerine yaptığım çilekten dondurma gibi koydum enfes oldu aklınızda olsun çilek bitmeden yapın bence

kızlar bu arada dün evde biraz ezilmiş çilekler vardı rondoya attım birazcıkta toz şeker koydum rondodan geçirdim saklama kabıyla buzluğa attım.sonra yalancı tavuk göğsü yaptım kuplara döktüm üzerine yaptığım çilekten dondurma gibi koydum enfes oldu aklınızda olsun çilek bitmeden yapın bence

Miracle enfes olmuştur şimdi bu yaptığın:56: benimde buzlukta var çileklerim pasta falan yaparsam diye atmıştım senin dediğin gibi yapabilirim iyi fikir:1:

Miracle enfes olmuştur şimdi bu yaptığın:56: benimde buzlukta var çileklerim pasta falan yaparsam diye atmıştım senin dediğin gibi yapabilirim iyi fikir:1:

antalyaya buyrun gelin önce deniz sefası yaparız sonra da çilekli kuplarımı ikram ederim size jelomm

çilekleri tüm koyunca çıktığında pek hoş görünmüyor tüm koyduysan da mutlaka şekerle öyle koy canım bunu da bi deneyin kızlar

Back