atın şu üzerinizdeki ölü toprağını anacıım, canlanın neşelenin biraz.
ay size bi kolaylık anlatayııııım, biraz önce ağda yaptım ve hayatımda yaşadığım en acısız ağda deneyimimdi diyebilirim
burda bi topikte görmüştüm acısız ağda diye, ama ben normal sir ağda gibidir sanmıştım hatta yorumda yaptım o anki acı eşiğin yüksekmiş demekki o yüzden acı duymamışsındır diye, hatta zaten bende çoğu zaman dışarda yaptırıyorum ağdamı aynısı sanıyordum. evde kartuş ağdamda az kalmıştı bu seferde orda yazan gibi kalıp ağda alayım dedim, dün çarşıya çıktığımda aldım,
pembe kalıp ağda. kuaför malzemeleri satan yerlerden bulabilirsiniz, biraz önce yaptım işte. ağda pudralı ama ben yinede pudra sürdüm öncesinde daha garanti olsun diye, biraz hava sıcak burda çünkü. spatulayla sürüyorsunuz hemen donuyor ve üstüne bez yapışmıyor, elinizle çekiyorsunuz. çektim alla allaaa olmadı diye düşünürken baktım tertemiz, hepsi ağdanın üstündeeeee ve ben acı hissetmedim.
tavsiye ederim kızlar denemelisiniiiiiz. üstelik ortalıkta yapış yapış olmuyor, kuruyup dökülüyor süper süper. ve bu ağdanın 500ml'lik büyük kutusunu 7.5tl'ye aldım ssz