• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

landfloves canım eğer mutlu olduysanız ve heyecanlandıysanız sizde bebiş isteyipte kendinebile itiraf edemeyenlerdensiniz :1: bizde aynen öyleydik ve bebiş haberi bizi çoook mutlu etti benden söylemesi :34:

mlsvt canımeşin inatçı galiba nolur sanki internet paketi alıverse yahuuu. hep kalabalık olalım forumda vakit güzel geçiyo o zaman

inat işte inat laz inadı. valla ne isterim he birlikte senin bebişi beklemeyi :16:

inanılmaz inat işte sırf dediğim olcak tribinde başka birşey değil.teşekkür ederim tatlım ayrıca.
aslında gitmemizde şans oldu bu hafta sonu fuar vardı iptal oldu biletler pahalıydı daha uygunada bulduk bakalım hayırlısıyla gidip gelelim aradan çıksın kızı hep çağırıyoruz olmuyor öylede.

off randevu işi kayınvalideme ayrı,amca arar ayrı bide yetmedi yenge arar ayrı:1:

sende durumlar nasıl umarım iyidir keyfin

gidin gezin gelin ne güzel bizde kaş kalkan ya da adrasan taraflarına bi kaçamak yapalım diyoruz bakalım.

bende iyiyim canım evdeyim sıkıldım iş falan yapasım yok yemeğim hazır akşama da eşimin dayısına gideceğiz umreden geldiler onları ziyarete

başka da bi sıkıntı yok şu smear sonucum da temiz çıksa bir oh çekicem inş.

bende öğle arası ewe gittim. sabahtan çamaşırlarımı atmıştım makinaya öğlende astım, banyo lavabomu ovdum geldim. cuma gününden beri annemdeyiz,dünde nöbetçiydim hiçbi iş yapamadım kaç gündür. çamaşırlar birikmişti artık. temizliğe bi girişsem yawaş yawaş kaç günde bitiririm artık bilmem ew çok pis gibi geliyo.

Cumleten selamlar kızlar...
Sızlerı okuyorum fakat halıyle henuz tam kendıme gelebılmıs degılım, ılla kı negatıf bırsey yazarım da sızın de tadınızı kacırırım dıye yazmadım... yavas yavas toparlansamda aklıma gelınce kotu oluyorum, en olmadık bırseye aglıyorum, dun gece ferdı tayfurun sacma sapan bır fılmıne gecenın 4unde oturdum agladım gerısını sız dusunun artık...
Bı yerden baslamam gerekıyordu ben de o yuzden blogla basladım bı enerjı gelsın dedım, oyle ıste, fızıksel olarak hala bıtmedı bu yuzden gordukce moralım her seferınde yenıden bozuluyor bı an once bıtsın de Rabbım hemen hayırlı evlat versın dıyorum, ruyalarıma mıs kokulu bebekler gırıyor, aklımda gebelık hıc bu kadar erken yokken bır kere annelık duygusunu 1 haftalıgına bıle tadınca, karnımı ovarak gezınce, ona bısey olmasın dıye yuksek bı yere uzanmayınca, yanı Rabbım o duyguyu hemen ınsana verınce galıba ne kadar guzel bır duygu oldugunu anladım...

evet uzun zamandır topikte yaptıklarımızın resimlerini paylaşmıyoruz, bende hamileler var artık diye eklememiştim. ama sanırım henüz erken aşermek için değil mi?

geçen gün yaptığım enginarın fotosunu çekmiştim onu ve dün yaptığım haşhaşlı kurabiyeleri ekleyeyim, tavuk dolmamı çekmeyi unuttum
yanlız enginarlarım henüz fırına vermeden önceki hali, gerçi enginarı önce haşlamıştım köfteyi de kızartmıştım ama üstteki halka domatesler çiğ :)

Eki Görüntüle 412012 Eki Görüntüle 412013 Eki Görüntüle 412014

canım mukemmel gorunuyor yemekler, ben tam bır engınar delısıyım ama burda yok, memlekete gıdınce kayınvaldem yaptı da yedık sağolsun. Bunun aynısını netten gormustum cok canım cektı konserve vardır belkı ama esım karsı konserveye bu adamın saglık hassasıyetı oldurcek bazen benı :1:
Haşhaşlı olan herseye ozel bır ılgım var ona da bayıldım, ver hashası kasık kasık yıyım o kadar...

teşekkürler kızlar evde olunca yemek yapmaya merak sardım. bugünde acayip içli köfte yapasım var, ama yarma gerekiyor gidip markete alsammı yoksa akşam eşim gelirken alsada yarına mı yapsam bilemedim. daha önce hiç yapmamıştım da, ama çok severim. yapabilirim heralde :))

Naptın yaptın mı ıclı koftenı kuzum, ben de denıycem ama henuz cesaret edemedım annemın bır tarıfı var garantılı hıc dagılma yapmıyor, bekarken de esım ne zaman bıze gelse yapardı annem esıme esım bayılır cunku babam da takılır anneme hıh zaten oglun gelınce sen hep ona yap dıye :1:

atın şu üzerinizdeki ölü toprağını anacıım, canlanın neşelenin biraz.

ay size bi kolaylık anlatayııııım, biraz önce ağda yaptım ve hayatımda yaşadığım en acısız ağda deneyimimdi diyebilirim :32: :32:
burda bi topikte görmüştüm acısız ağda diye, ama ben normal sir ağda gibidir sanmıştım hatta yorumda yaptım o anki acı eşiğin yüksekmiş demekki o yüzden acı duymamışsındır diye, hatta zaten bende çoğu zaman dışarda yaptırıyorum ağdamı aynısı sanıyordum. evde kartuş ağdamda az kalmıştı bu seferde orda yazan gibi kalıp ağda alayım dedim, dün çarşıya çıktığımda aldım, pembe kalıp ağda.
kuaför malzemeleri satan yerlerden bulabilirsiniz, biraz önce yaptım işte. ağda pudralı ama ben yinede pudra sürdüm öncesinde daha garanti olsun diye, biraz hava sıcak burda çünkü. spatulayla sürüyorsunuz hemen donuyor ve üstüne bez yapışmıyor, elinizle çekiyorsunuz. çektim alla allaaa olmadı diye düşünürken baktım tertemiz, hepsi ağdanın üstündeeeee ve ben acı hissetmedim. :66: :66: :66: tavsiye ederim kızlar denemelisiniiiiiz. üstelik ortalıkta yapış yapış olmuyor, kuruyup dökülüyor süper süper. ve bu ağdanın 500ml'lik büyük kutusunu 7.5tl'ye aldım ssz

canım ya bırınden daha duymustum pembe olan acıtmıyor dıye ben de yapmak ıstıyorum carsıya cıkınca bakayım bı marka marka farkeder mı acaba

günaydın kılar dün 20 lik dişimi çektirdim bugün yamuk bir şekilde masamda oturuyorum :37:
Cok gecmıs olsun canım, agrı mı yapıyordu cektırdın, sımdı nasılsın

Eki Görüntüle 413414 Eki Görüntüle 413415 Eki Görüntüle 413416 kızlar işte patlıcanlarımın fotosu görüntüsünü bilmem ama tadı harikaydı çok beğenildi yanına pilav daha hoş olurdu ama 1 gün öncesinde yendiği için makarna istediler
Hanzade ellerıne saglık, cok guzel gorunuyor, hergun patlıcan yıyeblırım sanırım :1:

Eki Görüntüle 413794 Eki Görüntüle 413787 Eki Görüntüle 413788 Eki Görüntüle 413789 Eki Görüntüle 413790 Eki Görüntüle 413791 Eki Görüntüle 413792 Eki Görüntüle 413793
kızlar günaydın
görmemişin bi tavuğu olmuş tutmuş içini doldurmuş sonra da bol bol resim çekmiş
ilk deneme tadı muhteşemdi pilavdan korkuyodum lapa olur diye ama tane taneydi çok beğenildi
artık hep yaparım

harıka gozukuyor canım cesaretımı toplarsam ben de yaparım ama cok zor gozukuyor, senın resmı gorunce evlendıgımızden berı ılk kez gıttım butun tavuk aldım beklıyor bakalım dolapta :1:

Çok sıkıcı birgün işlerimide yaptım,bu akşam hamburger yapıcaz yanına pattis kızartıcam üstüne domatesli taze nanali sos yapıcam yanınada cola eşim bugün böyle istedi normal yemek yapma dedi bugünde değişik olsun,zaten kuruyan çamaşırlarım var ütü yapıcam,birde akşamdan ayarlamıştım çamaşır makinasını bir 10 dakika olmuştur yıkamaya başlayalı ben eve geçtiğimde bitmiş olur asarım,bugün bu işlerimi bitiriyim yarın evde yokum,çarşambada kardeşim geliceğinden annemde süper yemekler olucak :56:

arada boyle yapmak lazım canım, degısıklık ıyı oluyor, bız de yapıyoruz boyle, bımden hamburger koftesı ve ekmegı alıyorum esım mc donaldstakı gıbı bıg mac ıstıyor aynen oylr yapıyorum bı de yanına patates kızartıyorum arada lazım napalım

günaydın kızlaaaarrr

nasılsınız bakalım?

dün landflovesle kadın hastalıkları doktoruna gittik

ikimizde terler döktük muayene olmadan önce

bende rahimde yara çıktı smear testi aldı ilaç fitil ve rahime enjekte edilen krem verdi bunlar bitince tekrar gideceğim yara ya yakılacak ya da dondurulacak aman kızlar hiç şikayetiniz yoksa bile mutlaka rutin kontrollere gidin kadın olmak zor derlerdi şimdi çok daha iyi anladım.dua edin smear testinde kötü birşey çıkmasın kızlar:14:

canım cok gecmıs olsun, sonucları bıze de yaz olur mu, cıdden cok zor kadın olmak ınsan her gıttıgınde ıcı urperıyor, bununla gecmıs olsun ılaclarını ıhmal etme, hepımızın rutın olarak yaptırması gerekır testlerı. Dualarım senınle canım benım...

aydasu bloğunu güncellemiş buraya da uğrar inş.
bu arada ahseni özledik artık di'mi kızlar

Geldım canım, olumsuz anımda yazmaktansa moralım varken yazayım dıyorum sızı de uzmemek ıcın...

merhaba canım, inşallah ilaçların bitince iyileşirsin. başka bir doktora daha git bencede int'den yorumları okuma boşver. Gideceğinde de haber ver gelirim bende senle birlikte. zaten dün senin sayende gittim doktora :34: ben evde vazgeçmiş oturuyordum, hatta hastaneye gittiğimizde sıra beklerken bile kaçabilirdim sen olmasaydın :27::27: beklerken çok korktum çünkü.
kızlar benim dün olgunlaşmış bir yumurta göründü ultrasonda, ama bebek var mı yok mu emin olamadı doktor, birde kan tahlili yapıldı bugün aradım sonucu negatif. ama dün eşimle çok garip duygular içerisindeydik sevinirmiyiz üzülürmüyüz naparız bilemedik şaşırdık kaldık çok merak ettik, eşim bekleyemedi bugünkü sonucu, dün işten gelirken gebelik testi almıştı :)

canım kanaman gectı mı o gunden sonra hala gelıyor mu, sız korunuyordunuz demı ama bak ona ragmen ıcınız kıpır kıpır olmus, ıcten ıce sız de ıstıyonuz bence :emir_bebek: hayırlı zamanda gelsın ınsallah, sımdı nasılsın ıyısın demı

tekrar çok geçmiş olsun tatlım. keyfim çok yerinde ama bir türlü hala evimde değilim bir orda bir burdayım.
bitti işlerim derken şimdide bu perşenbe erzincana uçuyoruz görümcemin yanına gidicez eşimle, ben istedim onuda görelim kızı moral olsun ona tek başına nasıl olsa süpriz yapıcaz yani:1:

başkaaaa hımmm iyi durumlar bazı aksiliklerimiz üst üste geldi babam arabayla kaza yaptı Allah tan bişiyi yoktu onu atlattık canımız sıkıldı baya.

net durumuna gelince:1: kayınpederim hediye telefon aldı bana geçen gün ohh dedim ordan girerim rahatlıkla ama eşim inat internet paketi yapmıyor eve alalım desem evde durmuyorumki:1: bakalım bir süre daha böyle idare edicem sanırım

bu arada geç yazabildim bizimkiler beni bi pc başında gördümü başlıyorlar hastanelerden randevu aldırmaya :1:

tatlım merhaba
babacıgına cok gecmıs olsun Allah beterınden saklasın, ınsallah net baglatırsınız da burda olursun hep...

gidin gezin gelin ne güzel bizde kaş kalkan ya da adrasan taraflarına bi kaçamak yapalım diyoruz bakalım.

bende iyiyim canım evdeyim sıkıldım iş falan yapasım yok yemeğim hazır akşama da eşimin dayısına gideceğiz umreden geldiler onları ziyarete

başka da bi sıkıntı yok şu smear sonucum da temiz çıksa bir oh çekicem inş.

ohhh ama süper yerleri söylüyorsun sende inşallah canım ya gidin keyif yapın kafa dağıtmak iyidir.
takma kafaya canım testide sıkıntı yapma çıkar Allah ın izniyle.
bende geçen sefer hayatımda ilk defa gününde hastalandım umudu kesmiştim ama moral oldu belkide olur bebiş ama sanmıyorum pcos um ben:1:

bende öğle arası ewe gittim. sabahtan çamaşırlarımı atmıştım makinaya öğlende astım, banyo lavabomu ovdum geldim. cuma gününden beri annemdeyiz,dünde nöbetçiydim hiçbi iş yapamadım kaç gündür. çamaşırlar birikmişti artık. temizliğe bi girişsem yawaş yawaş kaç günde bitiririm artık bilmem ew çok pis gibi geliyo.

hamarat hamiş şuna bak Maşallah:nazar::49:

Son düzenleme:
hamarat hamiş şuna bak Maşallah:nazar::49:

yok be canım hamaratlıktan değil mecburiyetten :1:

Aydasu canımm olurmu öyle moralinizi bozmayayım diye girmedi filan moralimizde bozucaksın, gün gelicek sevinicezde... İyi günde kötü günde birliteyiz (ewlilik yemini gibi oldu :1: ) bloğununda işallah daha sık güncellersin artıkın. ben uzun zamandır yemek ve değişik şeyler deneyemiyorum yaa

yok be canım hamaratlıktan değil mecburiyetten :1:

Aydasu canımm olurmu öyle moralinizi bozmayayım diye girmedi filan moralimizde bozucaksın, gün gelicek sevinicezde... İyi günde kötü günde birliteyiz (ewlilik yemini gibi oldu :1: ) bloğununda işallah daha sık güncellersin artıkın. ben uzun zamandır yemek ve değişik şeyler deneyemiyorum yaa

:1: Teklıfını kabul edıyorum pıngucum :27: :1:
Ne bıleyım negatıf enerjı yaymak ıstemıyorum sıze de, Ahsenı de arayamıyorum sesını duyunca aglama krızını gırer onu da uzerım dıye korkuyorum, ınsallah gelır artık o da ıyı bır sekılde...

Elımde bırıkmıs bır yıgın tarıf var ınsallah artık esımın ıste oldugu saatler terapı nıyetıne yazacagım, dun yazdıkca ıyı hıssettım kendımı. Sen de cok yorma kendını bırak yavas yavas yapılır ılk uc ay sakın yorma kendını. Kıyamam esım ılk ogrendıgımızde dokuz ay evı sey goturse ellemıcen hıc bıryere dıye zıplayıp durmustu hatta ben ısten de ayrılayım hep evde senle oturayım dıyordu, Rabbım o duyguları yenıden yasamayı nasıp etsın ınsallah...
Anlastık demı yorma sakın kendını, ızmırde olsam yardıma gelırdım sana kuzucugumun teyzesı olarak

:1: Teklıfını kabul edıyorum pıngucum :27: :1:
Ne bıleyım negatıf enerjı yaymak ıstemıyorum sıze de, Ahsenı de arayamıyorum sesını duyunca aglama krızını gırer onu da uzerım dıye korkuyorum, ınsallah gelır artık o da ıyı bır sekılde...

Elımde bırıkmıs bır yıgın tarıf var ınsallah artık esımın ıste oldugu saatler terapı nıyetıne yazacagım, dun yazdıkca ıyı hıssettım kendımı. Sen de cok yorma kendını bırak yavas yavas yapılır ılk uc ay sakın yorma kendını. Kıyamam esım ılk ogrendıgımızde dokuz ay evı sey goturse ellemıcen hıc bıryere dıye zıplayıp durmustu hatta ben ısten de ayrılayım hep evde senle oturayım dıyordu, Rabbım o duyguları yenıden yasamayı nasıp etsın ınsallah...
Anlastık demı yorma sakın kendını, ızmırde olsam yardıma gelırdım sana kuzucugumun teyzesı olarak

yok tatlım yormuyorum zaten. biraz üşütmüştüm sağolsun annemde kaldım h.sonu hiçbi iş yapmadım. eşimde çok ilgili zaten hiç üzmüyo ben sağolsun Allah razı olsun onlardan Bende öyle takıntılı değilimdir illa heryer pırıl pırıl olucak diye. awaş yawaş olur herşey şimdi kendim ve bebeğimin sağlığı önemli.

canım hiisediyorum ki senin çok yakın zamanda bebiş haberini alıcaz işallah.Ama biliyosun No STRESS :1: şartlandırma kendini. Psikoloji önemliymi bu konuda. İşallah rabbimin hayırlı gördüğü zamanda gelcek bebişin sana ama üzme kendini sen yeter ki..

yok tatlım yormuyorum zaten. biraz üşütmüştüm sağolsun annemde kaldım h.sonu hiçbi iş yapmadım. eşimde çok ilgili zaten hiç üzmüyo ben sağolsun Allah razı olsun onlardan Bende öyle takıntılı değilimdir illa heryer pırıl pırıl olucak diye. awaş yawaş olur herşey şimdi kendim ve bebeğimin sağlığı önemli.

canım hiisediyorum ki senin çok yakın zamanda bebiş haberini alıcaz işallah.Ama biliyosun No STRESS :1: şartlandırma kendini. Psikoloji önemliymi bu konuda. İşallah rabbimin hayırlı gördüğü zamanda gelcek bebişin sana ama üzme kendini sen yeter ki..

İnşallah canım Allah razı olsun...
Sen de bebıs de ıyı olun da dedıgın gıbı gerısı onemlı degıl, ıyıkı annen yakınında canım...

İnşallah canım Allah razı olsun...
Sen de bebıs de ıyı olun da dedıgın gıbı gerısı onemlı degıl, ıyıkı annen yakınında canım...

Aydasum iyi olmana sevindm bidahaki aya yine sevinçli haerini görücez eminim kiii... annenler izmirin hangi semtindeydi tatlım burda olsaydın görüşürdük senle ne güzell

miracle geçmiş olsun canım bende gitmek istiyorum aslında doktora izmirde olanlardan doktor tavsiyesi alabilirm

Hava çok bunaltıcı :( bugün eşimle diyete başladık. Formda gördüm tavuk diyeti baya kilo verenler varmış, bizde deneyelim dedik. Tavuğumu aldım ocağa koydum pişiyor.

landfloves canım eğer mutlu olduysanız ve heyecanlandıysanız sizde bebiş isteyipte kendinebile itiraf edemeyenlerdensiniz :1: bizde aynen öyleydik ve bebiş haberi bizi çoook mutlu etti benden söylemesi :34:

mutlu olduk tabi ama bi yandanda üzüldük, hazır değilken olmasını istemedik çünkü. bizim evimiz 2+1, yani bebek odası yapacak yerimizde yok, eşim diyor bebek odamız olmayacak mı ben oturma odamızdan vazgeçmem diyor, keşke önce bi ev alsaydık diye düşündük. borçlarımız var onlar bitseydi falan, ne bilim şimdi olmamaı daha iyi oldu bizim için. istediğimiz zamanda olur inşallah.

Cumleten selamlar kızlar...
Sızlerı okuyorum fakat halıyle henuz tam kendıme gelebılmıs degılım, ılla kı negatıf bırsey yazarım da sızın de tadınızı kacırırım dıye yazmadım... yavas yavas toparlansamda aklıma gelınce kotu oluyorum, en olmadık bırseye aglıyorum, dun gece ferdı tayfurun sacma sapan bır fılmıne gecenın 4unde oturdum agladım gerısını sız dusunun artık...
Bı yerden baslamam gerekıyordu ben de o yuzden blogla basladım bı enerjı gelsın dedım, oyle ıste, fızıksel olarak hala bıtmedı bu yuzden gordukce moralım her seferınde yenıden bozuluyor bı an once bıtsın de Rabbım hemen hayırlı evlat versın dıyorum, ruyalarıma mıs kokulu bebekler gırıyor, aklımda gebelık hıc bu kadar erken yokken bır kere annelık duygusunu 1 haftalıgına bıle tadınca, karnımı ovarak gezınce, ona bısey olmasın dıye yuksek bı yere uzanmayınca, yanı Rabbım o duyguyu hemen ınsana verınce galıba ne kadar guzel bır duygu oldugunu anladım...

canım mukemmel gorunuyor yemekler, ben tam bır engınar delısıyım ama burda yok, memlekete gıdınce kayınvaldem yaptı da yedık sağolsun. Bunun aynısını netten gormustum cok canım cektı konserve vardır belkı ama esım karsı konserveye bu adamın saglık hassasıyetı oldurcek bazen benı :1:
Haşhaşlı olan herseye ozel bır ılgım var ona da bayıldım, ver hashası kasık kasık yıyım o kadar...

Naptın yaptın mı ıclı koftenı kuzum, ben de denıycem ama henuz cesaret edemedım annemın bır tarıfı var garantılı hıc dagılma yapmıyor, bekarken de esım ne zaman bıze gelse yapardı annem esıme esım bayılır cunku babam da takılır anneme hıh zaten oglun gelınce sen hep ona yap dıye :1:

canım ya bırınden daha duymustum pembe olan acıtmıyor dıye ben de yapmak ıstıyorum carsıya cıkınca bakayım bı marka marka farkeder mı acaba

Cok gecmıs olsun canım, agrı mı yapıyordu cektırdın, sımdı nasılsın

Hanzade ellerıne saglık, cok guzel gorunuyor, hergun patlıcan yıyeblırım sanırım :1:

harıka gozukuyor canım cesaretımı toplarsam ben de yaparım ama cok zor gozukuyor, senın resmı gorunce evlendıgımızden berı ılk kez gıttım butun tavuk aldım beklıyor bakalım dolapta :1:

arada boyle yapmak lazım canım, degısıklık ıyı oluyor, bız de yapıyoruz boyle, bımden hamburger koftesı ve ekmegı alıyorum esım mc donaldstakı gıbı bıg mac ıstıyor aynen oylr yapıyorum bı de yanına patates kızartıyorum arada lazım napalım

canım cok gecmıs olsun, sonucları bıze de yaz olur mu, cıdden cok zor kadın olmak ınsan her gıttıgınde ıcı urperıyor, bununla gecmıs olsun ılaclarını ıhmal etme, hepımızın rutın olarak yaptırması gerekır testlerı. Dualarım senınle canım benım...

Geldım canım, olumsuz anımda yazmaktansa moralım varken yazayım dıyorum sızı de uzmemek ıcın...

canım kanaman gectı mı o gunden sonra hala gelıyor mu, sız korunuyordunuz demı ama bak ona ragmen ıcınız kıpır kıpır olmus, ıcten ıce sız de ıstıyonuz bence :emir_bebek: hayırlı zamanda gelsın ınsallah, sımdı nasılsın ıyısın demı

tatlım merhaba
babacıgına cok gecmıs olsun Allah beterınden saklasın, ınsallah net baglatırsınız da burda olursun hep...

aydasuuu hoşgeldin, biraz daha toparlanmışsındır inşallah. elifin de dediği gibi iyi günde değil sadece, kötü günlerimzde olacak konuşacak dertleşeceğiz burda. sevinçlerimizi nasıl paylaştıysak üzüntülerimizide paylaşıyoruz.
inşallah en yakın zmanda bebeğiniz olacak hiç üzülme, sende hem bu sırada kontrole falan gidersin, folik asit gerekiyorsa onlara baktır hormon testi yaptır. her işte vardır bir hayır. biz korunuyoruz ama dediğin gibi şaşırdık kaldık yinede sevindik gibi garip duygular yani.. o ara kanamam 3 gün falan sürdü fazlada gelmedi ama rengi koyuydu ben ondan korkmuştum ama doktor yumurtlama döneminde olmuş kötü bişey yok, olabilir bazen dedi.

bizim burda pazarlarda dolu enginar var canım istersen kargoyla yollayayım sana, limonlu suya koyar yollarım gerçekten. biz çok sevmiyoruz onu anladım, et manyağı olduğumuz için yiyebilelim diye köftelisini yapmıştım, fena değildi tadı falan ama olmasada olur bir lezzet bizim için :9: brokoli, ıspanak, pırasa, avakado bunların hiçbirini sevmiyoruz eşimle.

içli köftemi yapmadım canım, eşime söyledim yapacam yarn diye, yüzünü buruşturdu aman bende anlamıyorum onun neresini seviyorlar dedi, şaşırdım yanlış bi yemeği anladı heralde diye, içli köftenin ne olduğunu biliyon dimi dedim, evet işte hani şu bulgurun içinde kıyma olan saçma şey dedi. hevesimide kırdı, sevmezmiş diye yapmadım yani.. belki annemleri yemeğe davet ettiğimde yaparım. en azından kıymetini bilenler yer :1:

pembe kalıp ağdada markanın farkedeceğini sanmıyorum, bence deneyin mutlaka..

Hava çok bunaltıcı :( bugün eşimle diyete başladık. Formda gördüm tavuk diyeti baya kilo verenler varmış, bizde deneyelim dedik. Tavuğumu aldım ocağa koydum pişiyor.

Nasıl yapılıyo canım o diyet?ben geçen hafta yediklerime dikkat ettim 1 kilo verdim :1: ama dünden beri yine dikkat etmemeye başladım :36:

pinguuuu bu haftasonu manisaya geliyoruuuum. ama turgutlu ilçesine, senin bulunduğun ilçeyle arası kaç km?

Nasıl yapılıyo canım o diyet?ben geçen hafta yediklerime dikkat ettim 1 kilo verdim :1: ama dünden beri yine dikkat etmemeye başladım :36:

5 gün haşlanmış tavuk ve sınırsız salata yiyorsun, sınırsız su ve tuzsuz ayran. 3 gün ara verip tekrar başlıyorsun, tekrar 5 gün yapıp bırakıyorsun sonrasında ise yediklerine dikkat ederek kilonu koruyorsun. Yazan arkadaş sabah-öğle-akşam tavuk ve salata demiş ama sabahları yiyemem midem bulanır o yüzden sabah special K yiyorum öğle ve akşam tavuk-salata yicem. Bakalım bugün başladık şööyle 5-6 kilo versem yeter:1: tabi kaç gün dayanırım allah bilir.

ben sabah öğle akşam ve ara öğünlerde de tavuk yiyebilecek kapasiteye sahibim kızlarr ama verecek kilom yok belki 2 kilo versem olur o 2 kiloyu da göbekten aldım

Back