2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

selam hatunlar:) yaff kızlar bebeğim için isim konusunda çok sinirleniyorum çünkü benim bulduğum ismi eşim beğenmiyor bi isim buluyoruz kaynanam birlaf sölyor sonra görümce birşey diyor ayyy sinir oldum yaa kendi kızıma kendi istediğim ismi koymak istiorum ben birde doğum için annemlerin memlekete gideriz diye düşünüyordum eşim olmucak ozamanlar büyük ihtimal yanımda o yüzden en rahat annemin yanı olur dedik ama kaynanam demiş ben gelinimi bir yere bırakmam ben bakarım off yaaa sanki bir yere bırakmam deyince ben elde kalıcam annem yaa .. hem doğum zamanlarında kendilerinin iş zamanı oluyor tarlada köy evine geçiyorlar ben köydemi doğum beklicem etcem

Selam kızlar, bu sabah kız kardeşime kahvaltıya gittim. Kahvaltıdan sonra dışarı çıktık. Tüm gün gezdik. Eve geldiğimde 6 ya çeyrek vardı. Hemen mutfağa girip 3 çeşit yemek hazırladım Yüksek ateşte pişirdim. Eşim gelip elini yüzünü yıkayana kadar yemekler hazırdı. Yemektem sonra annemlerde takıldım biraz. Sonra eve çıktım. Ancak fırsat buldum. Bu arada bu gün hep bebek muhabbeti yapmışsınız Eşimde dün bana acaba bebek yapsak mı yaşım 30 olacak dedi. Bir anda gözüm korktu. Baya ciddiydi. Rahatlığa alışınca düşüncesi bile korkutuyor. Birde 1.5 yaşında kız kardeşimin bebeği var bu gün peşinde koşturduk durduk. Çok yorucu.

erkek tarafı cok bencil luyor maalesef bizimde bir annemiz oldugu unutlur ailemiz oldugu unutulur varsa yoksa hep onlara öncelik nların dediği doğrudur onlar isim koyar onlarda doğurursun evet erkek tarafı hep bencil bencil bencill gbilerde

Günaydın kızlar. Dün çok kötü oldum 11 de ewe gittim öğleden sonra için izin aldım. Ateşim 38e çıktı. İlaçda kullanamıyorum. Belim inanılmaz şiddetli ağrııdı.Eşim sağolsun sirkeli soğuk suyla sildi hep yüzlerimi filan. Kahvaltı hazırladı zorla yedirdi. Buranın pazarıydı dün pazarlığı filan gördü kıyamam. 1de filan uyudum akşamüstü 4e kadar uyumuşum. Akşamüstü annem geldi yemek yaptı. Bugün biraz daha iyiyim. Doktora çıkıcam bakalım. Ahsen hamile olduğumu öğrendiğimde benim numaramı isteyip aramıştı pazar günü. Bende nosu vardı yani. Dün aradım sendede böle durumlar oldumu diye sormak için. Annesi çıktı. 3 gündür çok kusuyomuş Ahsen doktor hastaneye yatırmış. şuan uyuyo dedi annesi. Çok halsiz kalmış. Allah şifa versin işallah bian önce iyi olur kuzucum.

günaydın hanımlar....

ebrucum olur böyle şeyler maalesef ama hem senin hem eşinin istediği isimde karar verin ve kaynananlara bunu kabul ettirin biz ikimizde böyle istiyoruz ilk çocuğumuz heyecanlıyız hep öyle hayal etmiştik falan deyin ayrıca siz sürekli bağda tarlada çalışıyosunuz ben tek kalamam annemin yanımda olmasını istiyorum ona ihtiyacım var de

pengum geçmiş olsun senin 2 kat dikkat etmen lazım bebiş var ilaç da kullanamıyosun daha zor atlatırsın kendine çok iyi bak kuzum

günaydın kızlar;
hamişlerimiz noldu size böyle ya kıyamam allah şifa versin ikinize de bebişlerinize de dikkat edin kendinize

speedy toplantınız uzun sürdü mü kaçta eve geçtin

günaydın ;

dün eve 10:30da girdim işimiz ancak bitti toplantıda. :26:
sabahta öyle keyifle kalktım ki gelinlik ayakkabımı giydim içim bi garip oldu :123: akşamda kkdan arkadaşımla buluşucaz nargile keyfi yapıcaz
bugün inşallah güzel geçer sıkııcı bir iş günü olmaz 18:30'a kadar sonrası keyifli zaten..

hamişler geçmiş olsun artık kendinize dikkat etmelisiniz. ama ikinzde böylesiniz bence bi görünün dr gıda zehirlenmesi falan olmasın Allah korusun

Son düzenleme:
kızlar akşamları eşim geç geliyo biliyosunuz ben de arada görümcemin kızını çağırıyorum o okuldan geliyo akşam ben işten yemek hazırlıyorum birlikte yiyoruz o da tek sıkılmasın evde kendini kötü hissetmesin anne yeri dolmaz ve unutulmaz çünkü...

dün patlıcan kebebı yaptım foto çektim ama makina evde kaldı yarın paylaşıcam sizinle uzun zamandır kimse foto paylaşmıyo aydasunun kurabiyelerini saymazsak...

uyku sersemi nasıl okuduysam artık ahsen hastanedeymiş acaba çok kalacak mı umarım önemli bşy yoktur

Pingum noldu bole kuzum sana ya, doktoru sakın ıhmal etme, dıkkat edın kendınıze nolur, aklım sız de hep...
Ahsenın zaten cok hassas bır bunyesı var ınsallah kolay atlatır hamılelık donemını, ogleden sonra ben de arayım barı, ınsallah toparlanmıstır bıraz kendını...

Bugun bıraz daha ıyımısın atesını falan olcturdun mu?

canım bende ahsenin teli yok görüşünce sorun kabul ederse bana telini msj atın olur mu geçmiş olsun dileklerimi de iletin

sen nasılsın bu arada canım

Hanzade gunaydın canım, yok kız ben kendı adıma cok tatlıyımdır bak, seker gıbıyımdır valla
PAtlıcan kebabını nasıl yaptın gecen gun ben de yaptım evde kalan malzemelerle uydurdum bıse ama adı kebap gecer mı bılmem
Patlıcanları halka doğrayıp az bıraz dırılıgı gıtsın dıye kızarttım sonra kofte yaptım, borcama bı patlıcan bı kofte bı domates dılımı dızıp ustune salcalı su yapıp fırına verdım ben de cektım resmını de hamıslerımız var dıye koyamadım

Ateşim düştü canım çok şükür işallah tekrar çıkmaz. Öğleden sonraları çıkıyo 2 gündür. Bel ağrımda yok bugün sadece halsizlik var biraz. Üşüttüm heralde bundan sonra daha da dikkat etmem gerekli kendime. Ahsen sese gelemiyo dedi annesi telefonuda sessizdeymişde annesi tesadüfen görüp açmış benim aradığımda. İşallah çabucak toparlanır o da.

canım bende ahsenin teli yok görüşünce sorun kabul ederse bana telini msj atın olur mu geçmiş olsun dileklerimi de iletin

sen nasılsın bu arada canım

Tamam canım ogleden sonra arayım soyleyım, ıyıyım ben...
Dun cok agladım kanamam basladıgında ama toparlandım yıne bı ıyı oluyom bı bakıyon dalıp gıdıyom... .
Gecıcek ınsallah...

Bu arada gorumcen calısıyor mu

Kızlar canım hiçbişey çekmiyo her yemeğin fotosunu koyabilirsiniz rahat rahat
Hanzade canım görümcenin kızı atlatabildimi iyimi biraz daha. Allah yardımcıları olsun ya.

Anladım canım cok dıkkat et kendıne, ayaklarını falan yere basma corapsız gezme ordan alınıyormus genelde soguk algınlıgı, belıne dıkkat et o kısmın da cok ınce olmasın, ay annem gıbı konustum bırden ama napayım sen benden kucuksun ya yas olarak hep kardesım gıbı goruyom senı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…