• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Şükredip iyi olmaya çalısıyorum hanzade...
Az once kanamam basladı oyle oturuyorum...
canım benim kanaman birlikte bütün stresinden de kurtulursun inş.biz hep yanındayız inş.haziran ayında mutlu haber alıcaz senden

canım benim kanaman birlikte bütün stresinden de kurtulursun inş.biz hep yanındayız inş.haziran ayında mutlu haber alıcaz senden

Allah razı olsun canım...
Rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah...
Aratmadan gelsın bebegım de daha da cabuk atlatayım ınsallah...

Sen nasılsın, yarın gıtcen demı doktora?

Allah razı olsun canım...
Rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah...
Aratmadan gelsın bebegım de daha da cabuk atlatayım ınsallah...

Sen nasılsın, yarın gıtcen demı doktora?

ben randevumu iptal ettim çünkü işim çok yoğun cumaya yetiştirmem gereken şeyler var hem de üşüttüğün için olmuştur diyolar 2 gündür ağrım pek yok eğer tekrar olursa giderim

ben randevumu iptal ettim çünkü işim çok yoğun cumaya yetiştirmem gereken şeyler var hem de üşüttüğün için olmuştur diyolar 2 gündür ağrım pek yok eğer tekrar olursa giderim

Anladım canım, işlerınde Allah kolaylık versın...
Tekrarlamaz ınsallah bı daha ama ıhmal etme olur mu?

Pingumm naptı acaba gorundu mu doktora, ahsen nerden gormedım kac gundur?

Citlenbık sen nasılsın canım?

Anladım canım, işlerınde Allah kolaylık versın...
Tekrarlamaz ınsallah bı daha ama ıhmal etme olur mu?

Pingumm naptı acaba gorundu mu doktora, ahsen nerden gormedım kac gundur?

Citlenbık sen nasılsın canım?

iyiim canım çok şükür sen de iyi olacaksın tamam mı üzme o tatlı canını :48:

kızlar bu b-fit yine mesaj attı bana anneler gününe özel indirim yapmışlar 2ay gelene 1ay bizden beleş diyo süper kampanya amaaaa 3.ay temmuza denk geliyo yani ramazana oruçlu oruçlu nasıl gideyim ben spora ayol hep yanlış zamanlarda yapıyolar böyle kampanyaları zaten :60:

Son düzenleme:
kızlar bu b-fit yine mesaj attı bana anneler gününe özel indirim yapmışlar 2ay gelene 1ay bizden beleş diyo süper kampanya amaaaa 3.ay temmuza denk geliyo yani ramazana oruçlu oruçlu nasıl gideyim ben spora ayol hep yanlış zamanlarda yapıyolar böyle kampanyaları zaten :60:

canım 2 ay git 1 ay da ramazandan sonra gidersin hem ramazanda kilo alırsan hemen vermiş olursun

B-fıt bizim evin arka sokağında var bir tane, geçerken baktım ama öyle aman aman aletleri yok yani bana pasif geldi elektronik ürünleri yok bildiğim kadarıyla elle çalışıyor aletleri birde küçücük bir yerdi salon gibi değildi,sen yinede gidip bir bak istersen:34:

Back