- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
iş yerindeki ortağımızın eşi de hamileymiş şimdi söyledi bizden 15gün sonra evlendiler bende istiyomm yaaaaaaa :122:
senin de olacak acele etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iş yerindeki ortağımızın eşi de hamileymiş şimdi söyledi bizden 15gün sonra evlendiler bende istiyomm yaaaaaaa :122:
senin de olacak acele etme
aydasu nbr canım
canım benim kanaman birlikte bütün stresinden de kurtulursun inş.biz hep yanındayız inş.haziran ayında mutlu haber alıcaz sendenŞükredip iyi olmaya çalısıyorum hanzade...
Az once kanamam basladı oyle oturuyorum...
canım benim kanaman birlikte bütün stresinden de kurtulursun inş.biz hep yanındayız inş.haziran ayında mutlu haber alıcaz senden
Allah razı olsun canım...
Rabbım hayırlısını nasıp etsın ınsallah...
Aratmadan gelsın bebegım de daha da cabuk atlatayım ınsallah...
Sen nasılsın, yarın gıtcen demı doktora?
ben randevumu iptal ettim çünkü işim çok yoğun cumaya yetiştirmem gereken şeyler var hem de üşüttüğün için olmuştur diyolar 2 gündür ağrım pek yok eğer tekrar olursa giderim
Anladım canım, işlerınde Allah kolaylık versın...
Tekrarlamaz ınsallah bı daha ama ıhmal etme olur mu?
Pingumm naptı acaba gorundu mu doktora, ahsen nerden gormedım kac gundur?
Citlenbık sen nasılsın canım?
ahseni ben de soracaktım görünmüyo kaç gündür napıyo acaba
kızlar bu b-fit yine mesaj attı bana anneler gününe özel indirim yapmışlar 2ay gelene 1ay bizden beleş diyo süper kampanya amaaaa 3.ay temmuza denk geliyo yani ramazana oruçlu oruçlu nasıl gideyim ben spora ayol hep yanlış zamanlarda yapıyolar böyle kampanyaları zaten
canım 2 ay git 1 ay da ramazandan sonra gidersin hem ramazanda kilo alırsan hemen vermiş olursun
konuş bi ordakilerle nie olmasın ya da saatleri nasıl akşam gidiliyosa iftardan sonra gitöyle oluyo mu ki?
konuş bi ordakilerle nie olmasın ya da saatleri nasıl akşam gidiliyosa iftardan sonra git
Canım kendi profiline gir. Orada yazdığım cevaplar var. Oraya gir. Oradan son yazdığın cevapları görebilirsin :) Bu arada bebişin cinsiyeti ne?
kızlar bu b-fit yine mesaj attı bana anneler gününe özel indirim yapmışlar 2ay gelene 1ay bizden beleş diyo süper kampanya amaaaa 3.ay temmuza denk geliyo yani ramazana oruçlu oruçlu nasıl gideyim ben spora ayol hep yanlış zamanlarda yapıyolar böyle kampanyaları zaten
Şükredip iyi olmaya çalısıyorum hanzade...
Az once kanamam basladı oyle oturuyorum...
vaficim sesin çıkmıyoooooooooooo