işlerim çok yoğun canım, fırsat buldum bi okuyim öyle yazim dedim yoksa ortaya dalıyorum
C.tesi gecesinden beri, hep geç yatıp erken kalkıyorum.. Artık pilim bitti, çok uykum var
al benden de o kadar ammaaaaannnnnn çalışşş çalışşş nereye kadar uyumak istiyorum artık
bende bu sıralar çalışmaktan sıklıdım, 2-3 günlük izne ihtiyacım var..
benim 2-3 günle olacak iş değilemekli olmam lazım
eylül 2011 gelincikleri kaçıncı ayı geride bıraktınız ben 7 bitti 3 eylül dü vay beee alışabildiniz mi yeni hayatınıza evlilik nasıl sizce Eki Görüntüle 411017
hoş geldin benim de 7 bitmek üzere takvimim altta zaten ben çok alıştım sanki 40 yıldır evliyim iyi ki evlenmişim pişman olduğum bi konu yok çok şükür sadece uykusuzluk problemim var ama zaten bekarken de uykuya doyamazdım ben
senin de düşüncelerini alalım şekerim
gecen sene uye olsaydım coktan aranıza dahil olrdum neyse genede gec değil takvimi nasıl ayaladın aslında bende isterdim. evliliğe gelince evime kocama cok alştım o bir gercek aslında cok güzel bişey sevdiğin insanla hayaı paylasmak harikaaaa karsılıklı hsgürü saygı ve adalet oldu sürece tabiii.... ilk baslarda baya bir bunlamısttım cok gelelim gidelim hadi op oraya buraya bi ailesi var kocamın. ben gezmei severim ama yeri geldikendimede kocamada zaman isterim kısacasaı aile pek benim kafamdan değil kocamla ortak ol blmaya alışıyoruz . ilk baslardaki gbi kabga etmek yerne . ama ailesinde emrivaki var yaaa
Ben buralardayım arada bakıyorum ama herkes bugün yoğun sanırım:126:
biraz yoğun. birazda yorgunuz sanırım..
Vakit geçmiyor
Yorgunluk elbette bugün çarşamba hem iş hem ev neyse eve gidince dinlen bari biraz,bende çok yorgunum ama yorgun değilim diye enerjik davranıyorum bu akşam annemi yemeğe çıkarıcam gidip onu almam lazım güzelce anne kız yemek ve sohbetimiz varr anneler günü haftası diye içimden geldi
ne güzel anne kız güzel vakit geçirirsiniz, evlendikten sonra anneye daha bi düşkün oluyoruz dimi, en azından ben öyle oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?