- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
aa evet buluştuğumuzda da bahsetmiştin...hatırladım...
speedycim iş yerinin tazminatını vermemesine üzüldüm. biz düğünden önce 5bin tl çekmiştik garantiden aylık 440tl ödüyoruz. hala bitmedi. 12 aydı işte eylülde bitecek
speedycim iş yerinin tazminatını vermemesine üzüldüm. biz düğünden önce 5bin tl çekmiştik garantiden aylık 440tl ödüyoruz. hala bitmedi. 12 aydı işte eylülde bitecek
landfloves canım alexandrıte laser cihazı kullanıyolar ben memnunum büyük rahatlık valla şimdi special kart çıkarmışlar 100$ a benim gibi eski müşterilere şimdi tüyler bitti ama ilerde ömür boyunca eğer çıkarsa ücretsiz yapıolar yaptırdığın bütün bölgeleri ve bundan sonra yaptırmak istediğim herşey %20 indirimli kuaför cilt bakımı epilasyon solaryum herşey var hatta şimdi spor salonu da açıolar
ya ben sonradan düşündümde sadece koltuk altı için gitmek istemiyorum benim koltuk altımda fazla çıkmıyor ve epilasyon cihazıyla 30sn içinde alıyorum zaten. eğer gidersem ya tüm bölgeler için giderim, yada sadece bikini bölgesi için giderim. pekii ben önceden 3-4 seans nlp midir nedir öyle bi cihaza gitmiştim (sonradan en kötü lazer olduğunu öğrendim) lazere gitmeden 3gün önce tüylerini jiletle alman gerekiyordu ve lazer uygulamadan sonrada öyle kalıyordu. gittikçede uzamaya devam ediyordu, arada bazıları dökülüyordu sadece. sonra yine jiletle falan alman gerekiyordu. yani bu süreç çok kötü, sürekli jiletle almak ve hiç bi zaman pürüzsüz sıfır tüy olmaması. seninde böylemiydi? kaç seans sonra iyice incelip azalmaya başlamıştı? bide benim tüylerim siyah değil, lazer için ne kadar koyu olursa o kadar etkili olduğunu okumuştum. hele bacaklarımdakiler daha da açık renkli çıkıyor. yine etkili olurmu ki?
canım ilk 3-4 seans etkisini göremasin zaten her yerde öyledir bazıları dökülür tekrar çıkar ama 4.seanstan sonra yavaş yavaş dökülür ve dökülenler yavaş yavaş çıkmamaya başlar yani hepsi birden dökülmez seyrelerek ve incelerek azalır
seans arası 15 gün mü kötüymüş benim dediğim en az 45 günde bir gidiyosun ilk seanslarda sonra 2 ayda 3 ayda falan çünkü 45 günde bile anca çıkıyo jilet yapmana gerek kalmıyoayy ama zaten o seansların arası 15 gün falandı, yani 3-4 seanstan sonra azalmaya başlayacak bu da aylarca jiletli uzun uzun gezmek demek oluyor, işte bu çok gıcık bişey.
ayy ama zaten o seansların arası 15 gün falandı, yani 3-4 seanstan sonra azalmaya başlayacak bu da aylarca jiletli uzun uzun gezmek demek oluyor, işte bu çok gıcık bişey.
sofiş geçmiş olsun, konuştunmu sizinkilerle, baban nasıl olmuş..
landfloves canım alexandrıte laser cihazı kullanıyolar ben memnunum büyük rahatlık valla şimdi special kart çıkarmışlar 100$ a benim gibi eski müşterilere şimdi tüyler bitti ama ilerde ömür boyunca eğer çıkarsa ücretsiz yapıolar yaptırdığın bütün bölgeleri ve bundan sonra yaptırmak istediğim herşey %20 indirimli kuaför cilt bakımı epilasyon solaryum herşey var hatta şimdi spor salonu da açıolar
anneler günü için ne yaptınız *
kendi anneme çanta aldım çanta beğendi
Kayınvalideme cep telefonu alıcaz ama anneme almak için henüz bişey aklıma gelmedi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?