2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aydasu kuzum oyy üzme kendini canım. Daha yolun başındasın nolur bak üzülme. ya ne diyeceğimi bilemedim. Bende pazartesiye kadar nasıl beklicem şimdi.

aydasumm yaaa kıyamamm sana hayırlısı olsun canım ya herşeyde vardır bir hayır üzme kendini yeniden olcak sağlıkla inşşş

ben şok oldum bu nasıl bişey ya. Ama ben şimdi pazartesiye kadar nasıl sabredicem. Oyy içime bi sıkıntı çöktü. Aydasumm işallah çok üzmez kendiini.

Kimyasal gebelık...
Bır sure aranızda olamam gıbı gelıyor...
Dualarınızı esırgemeyın...
Iyı degılım...

bitanem ya... üzme kendini... ne denir ki of valla çok üzüldüm..
Rabbim herşeyin en iyisini bilir...
zaten hayırlısıyla olsun demiyormuyduk hep...
daha yeni başlamıştınız yolun başındasınız. üzülme kıyamam..

aydasuyu okuyunca kime ne cevap yazacağımı unuttum gitti...
elifcim sende stres yapma. olumlu düşün. ptesi mi kesin sonuç alacaksın?

aydasuyu okuyunca kime ne cevap yazacağımı unuttum gitti...
elifcim sende stres yapma. olumlu düşün. ptesi mi kesin sonuç alacaksın?

p.tesi günü doktora gidicem. Ultrasonda filan bakar heralde tahlili yeniler. Herkesede duyurdum hemen. Ben şimdi bu 2 günü nasıl geçiricem. offf

Hepınızden Allah razı olsun...

Elıf ahsen belkı de yazmamalıydım bunu ıkınızden de ozur dılerım sız kendınızı olumsuz dusuncelere gark etmeyın olur mu, ıcınızı ferah tutun...

aydasucum biraz araştırdım şimdi kadınların çoğu kimyasal gebelik geçirirmiş ama farketmezmiş adetle birlikte atılırmış bebek isteyenler hemen günü geçince test yaptıkları için fark edyolarmış yoksa birkaç gün sonra adetle atılırmış bu sitede okudum önemli değil hemen tekrar hamile kalabilirsiniz diyolar içini ferah tut

Canım benım Allah razı olsun ılgın ıcın...

Durum ozetle soyle kızlar...
Ilk gun degerım 107 ıdı
bugun en az 500 gıbı cıkması lazımdı 176 cıktı
doktor cok buyuk ıhtımal kımyasal gebelık dedı
pazartesı bızım ıcın cok onemlı o gune kadar yukselme olmazsa adetle bırlıkte gebelık sonlanır dedı
ogun gıdıcem tekrar kan alıncak ama ben hıc umutlu degılım
Rabbım hayırlısını versın ınsallah

Hepınızı cok sevıyorum

canım benim,dualarımız seninle.. Eşin ve senin için en hayırlısı olsun..

AYDASUCUM CANIM bak üzülmüyosun sakın sakın çok genciz daha hem niye hemen moralini bozuyosun belki değerler yükselicek daha belli değilki. nolur üzme kendini canım nolur.

inşallah değerlerin daha da yükselir doktor yanılır dedim ya hevesimiz kalmasın ama olmazsa da bi dahaki sefere daha çok yeni

merhaba kızlaaarr

aydasum canım benim rabbim hakkınızda en hayırlı olanı takdir etmiştir zaten.kanaatle pazartesiyi bekleyeceğiz hep birlikte rabbim bu bebeğe nefes nasip ettiyse dünyaya gelecek inş ama rabbim nefes nasip etmediyse yeni bir bebişle nimetledirecek sizi.

Hz. allah hakkınızda hayırlı olanı gönlünüzden razı,gönlünüzün razı olduğunu hakkınızda hayırlı eylesin ...

Kimyasal gebelık...
Bır sure aranızda olamam gıbı gelıyor...
Dualarınızı esırgemeyın...
Iyı degılım...

kıyamam
bitanem benim
şu mesajını okudugum anda öyle bi sıkıntı girdi ki içime
canım arkadaşım benim lütfen üzülme

bak bu herkesin başına gelebilir, bir dahaki aya hamile kalma olasılığın çok çok yüksek
demek ki hamile kalabilmen için hiçbir engel yok

ben hiçbirinize söylememiştim şubat ayında idrar testi yapmıştım gecenin bir yarısı adetim geçmemişti o zaman
ve pozitif çıkmıştı
sabah bi uyandık adet oldum
doktor kimyasal gebelik demişti
bir gecelik bir sevinçti işte

yani bunu herkes yaşayabiliyor aydasu lütfen
ayy çok üzüldüm gerçekten ya canım benim
üzüntünü çok iyi anlıyrum, üzülme diyemem
ama bak bu lafımı unutma sen bir dahaki ay ya da ondan sonraki ay hamile kalacaksın inş.
senin hiçbri sorunun yok, kendini yıpratma

elif sen de kendini üzme düşünme şimdi bunu
senin adet tarihin geçmedi mi?
kimyasal gebeliği biraz oku içini rahatlat
bu gebelik yumurtlamayla birlikte başlar ama normal gününde adet olursun
hamileliği falan ruhun duymaz

son adet tarihini söyler misin?

son adet tarihim 3 nisan. yani dün tam günümdü. Değerimde o yüzden düşük çıktı zaten. Daha doktora filan gitmedim ben p.tesi gitmeyi düşünüyodum. yarın yine acil serviste tahlil yaptırayım ben. bakalım değerim artmışmı kendi kendime bi akıl yürüteyim. Ama herşey Allahtan napabilirizki..

Son düzenleme:

canım yumurtlama tarihinden i,tibaren 14 gün geçmiş
bu süreçte 50 ve 500 arasında olmalı
yanılmıyosam 100 küsürdü seninki
rahat ol
haftasına göre normal degerdesin
üzülüp bebişi de sıkma şimdi

aydasunun bir dahaki ay yine güzel haberini alıcaz inş. görürsünüz

bence aydasununda kimyasal gebelik olma şansı çok düşük. e 28 mart değilmiydi adet tarihi 6 gün geçmiş gününün üzerinden hala adet olmamış. Değer azda olsa yükselmiş. Doktor niye hemen moral bozmuşki anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…