2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar gerçekten çok ender rastlanan bişi oldu bu ama süpeer oldu allaahh hepinize kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi

kızlarrrr 127 çıktı sonucum.. Ayy ölmek üzereyim heyecandan yaa ellerim ayaklarım titriyo yüzüm yanıyo kızlarr bende anne olucammm yaaaa daha çok minik 1-2 haftalık..

şuan sana öyle sıkı sarılasım var ki elif çok mutluyum çoookkkk
canım arkadaşım
allahım ya hamdolsun bak görürsün herşey nasıl düzelecek

aydasu hamilelikten mi bilmiyorum ama ben de ağlıyorum şuan
ayy niye böyle oldum ben ya subhanallah

görürsünüz kızlar bu bebiş elife bereket getirecek işlerini açacak demedi demeyin
hamdolsun Rabbime
ayyyyyyy inanmıyorum ya
haber verdin mi

Bereketıyle gelecek kuzum annesıne babasına...
Babasının ıslerı rast gıdecek ınsallah...
Ayagında ugurla gelecek...
Elıfım yaaaaa cıdden sarılmak ıstıyom suan sana

Evet ahsenım hamılelıkten sanırım susturamıyorum suan kendımı, ben sılıyorum gozyaslarımı onlar akıyor, esımı annemı aradım onlara bıle haber verdım

pengu şoktayım vallahi ya , tebrikler hepinize..
2 gündür pek iyi değilim sevdiğim bi arkadaşımı kaybettik dün sevincinize çok ortak olamıyorum kusura bakmayın :2:
ama inanın çok mutlu oldum

2 gündür pek iyi değilim sevdiğim bi arkadaşımı kaybettik dün sevincinize çok ortak olamıyorum kusura bakmayın :2:

speddy basın sağolsun canım Rabbım sevenlerıne ve aılesıne sabır versın

başşın sağolsun
hasta mıydı yoksa ani bir ölüm mü?

Evet ahsenım hamılelıkten sanırım susturamıyorum suan kendımı, ben sılıyorum gozyaslarımı onlar akıyor, esımı annemı aradım onlara bıle haber verdım

mutluluk gözyaşlarımız bol olsun inş

Başınız sağolsun canım,netten baktım da bende görmüştüm haberlerde dizi ekibindeki kaza sonucu vefat etmiş dimi allah rahmet eylesin sevenlerine ailesine de sabır ihsan eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…