2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım arkadaşlarım benim çok seviyorum sizi yaa. İşallah bereketiyle şansıyla sağlıklı hayırlı bi evlat versin rabbim.. Bende ağlıyorum öğrendiğimden beri. Arkadaşımın odasındaydım şaşırdılar onlarda hala ağlıyorum. Sanki başkasının hayatı inanamıyorum yaa çok güzel çok başka bi duygu.. Rabbim isteyen herkese tez zamanda bu duyguyu yaşatsın işallah Allahıma çok şükür. Yanlış olma ihtimali yoktur dimi 127 sonuç...

sağol canım. selinerdem ismi haberlerde bakabilirsinz.
dün öğlen haberim oldu benimde haberlere falan çok çıktı :2:

Bizim işyerinde benim gidip geldiğim kişinin arkadaşıymış babası, dün o da gitti cenazeye herkes çok üzgünmüş.. Allah sabır versin, off ölüm zor böyle pisipisine ölüm daha çok can yakıyor.. Allah mekanını cennet etsin..

kuzum benım kan testınde yanılma payı yok sımdıden annelık gudusu durttu senı bak
Hayırlı ugurlu olsun kuzucum benımmm...

Benım degerım 4 gun once 107 ıdı doktor 3 ıla 5 hafta arası demıstı sen 1 2 haftalık dıyınce kafam karıstı ama

kıyamamm annneciğini nasılda mutluluktan ağlatmış :109:

yaaa
bende gittim dün hem hemşerimiz hem arkadaşım hemde ailecek tanışıyoruz

CANIM DOKTORLAR SON ADET TARİHİNDEN HESAPLAYIP ÖYLE DİYOLAR da benim tahlillerin altında değerlerin karşısında kaç haftalık olduğu yazıyo o yüzden dedim ben 1-2 haftalık diye.

kızlarrrr 127 çıktı sonucum.. Ayy ölmek üzereyim heyecandan yaa ellerim ayaklarım titriyo yüzüm yanıyo kızlarr bende anne olucammm yaaaa daha çok minik 1-2 haftalık..

ay elifim yaaa çok çok çoooookkk sevindim hayatım. 3. bebişimiz geliyo hayırlısıyla yaa inanamıyorum herkes artarda hamiş süper bişey bu.
Rabbim hayırlısıyla bebişlerinize kavuştursun sizleri. canım benimmm yaa

hayır annişkosu endişe etme bebeğin sana tutunuyor şu sıralar:)

canım bu degerler de değişebiliyomuş
doktorların dikkate aldıgı tarih sat

Son düzenleme:
speedycim başın sağolsun canım Allah ailesine sabır versin..

Kızlar eşime daha söylemedim. Planımı anlatayım size. Ben daha önce bibeşiktaşlı bide sarı bi tulum almıştım. Bi kutuya onları koyucam. Görmüştü eşim daha önce ama olsun. üzerinede gebelik test sonuçlarını koyucam. Babacım 9 ay sonra bunları giymeye geliyorum yazıcam. Nasıl olur ki??

çok da güzel olur yaa. süper fikir artık bi duygu seli yaşarsınız çok güzel valla düşündükçe heyecanlandım ben bile

CANIM DOKTORLAR SON ADET TARİHİNDEN HESAPLAYIP ÖYLE DİYOLAR da benim tahlillerin altında değerlerin karşısında kaç haftalık olduğu yazıyo o yüzden dedim ben 1-2 haftalık diye.

sat kaçtı?
aydasuyla biz birer gün arayla doğurucam sanırım

yalnız kızlar o tahlili sonucunun altındaki değerler yumurtlama anından itibaren hesaplıyor
yanii 2 hafta daha eklemeniz gerekiyor

Süper bir fikir canım, he hee eşin ne şok olacak

harika olacak
ahh benim meraklı melahat ayaklı gazete kocam sayesinde tek bir kişiye bile süpriz yapamadım

Anladım canım senın sat kac pekı?
Bence tulumu gormus olması daha ıyı kuzucum ınan o hallerı oyle saskın oyle super oluyor kı aksamı ıple cekıyorum senın adına.. Fıkrın cok guzel esın afallayacak cok ıyı gelecek bu bebıs sıze cok, dıyordun ya gecen gun hamılelerın duası kabul olur bıze dua edın dıye bak en buyuk dua senın ıcındeymıs canım arkadasım ay yıne duygulandım

sat kaçtı?
aydasuyla biz birer gün arayla doğurucam sanırım

yalnız kızlar o tahlili sonucunun altındaki değerler yumurtlama anından itibaren hesaplıyor
yanii 2 hafta daha eklemeniz gerekiyor

aa ben bunu bılmıyordum orda 3 yazıyorsa 5 yanı oylemı, of yarın olsun bır an once

Caniko ya, bir reklamda vardı hatun komedi filminde bile ağlıyordu.. Senin susam senide öyle yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…