• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

sofısım tesadufen mı gırdın faceden mesajımı mı gordun :1:
Sana da landflovese de anında mesaj attım pingu hamıle dıye :emir_bebek:

aa ben bunu bılmıyordum orda 3 yazıyorsa 5 yanı oylemı, of yarın olsun bır an once :10:

zaten sattan itibaren 2 hafta gebe değiliz aslında ama doktorlar gebe olarak kabul ediyyor
o testler ise yumurtlamadan itibaren yani gebeliğin başladığı günden itibaren salgılanan hcg hormonunu saptıyor

Caniko ya, bir reklamda vardı hatun komedi filminde bile ağlıyordu.. Senin susam senide öyle yapacak :23: :9:

:1::9:
Sanırım oyle kuzucum esımın cekecegı var elımden :55:
Esım dıyor susam doğunca sor hesabını dıye olmaz kıyamam yavruma dıyom :emir_bebek:

zaten sattan itibaren 2 hafta gebe değiliz aslında ama doktorlar gebe olarak kabul ediyyor
o testler ise yumurtlamadan itibaren yani gebeliğin başladığı günden itibaren salgılanan hcg hormonunu saptıyor

Anladım canım o zaman sata gore ben 5+2 yım sen de 5+1 sın

aNNEmin ördüğü patikler var ewde onlarıda koyabilirim. şimdi buldum burda bi kutu onun kapağına yapıştrdım yazıyı açar açmaz görücek çok heyecanlıyım. bende karnıma sarılıp sarılıp ağlıyorum ya Hepinize nasip etsin Allah. Benim bugündü günüm ama hissettim sanki bebişi erken yaptım testi.

eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif ayyyyy inanmıyorum :52::52::52::52::52::52::52::52::52: şimdi faceyi açmıştım aydasu söyledi nasıl şaşırdım nasıl sevindim anlatamam yaaaaa.... hadi siz hamilesiniz ağlamaya başladınız da bana nooldu bilmiyorum gözlerim doldu ağzım kulaklarımda. kızlar maşallah nasıl hesapladınız nasıl tutturdunuz böyle 3'ünüz bir arada, ocak anneleri olarak değiştirecez yakında başlığııııııııııııı :8::8::8::8::8::nazar::nazar::nazar::52:

aNNEmin ördüğü patikler var ewde onlarıda koyabilirim. şimdi buldum burda bi kutu onun kapağına yapıştrdım yazıyı açar açmaz görücek çok heyecanlıyım. bende karnıma sarılıp sarılıp ağlıyorum ya Hepinize nasip etsin Allah. Benim bugündü günüm ama hissettim sanki bebişi erken yaptım testi.

Kuzum benım Rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah...
Yarın ayrıntılarla beklıyoruz haberlerını, aılene falan ne zaman soylucen...
Sat a gore sen de 4 haftalık hamılesın o zaman kuzucummm

eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif ayyyyy inanmıyorum :52::52::52::52::52::52::52::52::52: şimdi faceyi açmıştım aydasu söyledi nasıl şaşırdım nasıl sevindim anlatamam yaaaaa.... hadi siz hamilesiniz ağlamaya başladınız da bana nooldu bilmiyorum gözlerim doldu ağzım kulaklarımda. kızlar maşallah nasıl hesapladınız nasıl tutturdunuz böyle 3'ünüz bir arada, ocak anneleri olarak değiştirecez yakında başlığııııııııııııı :8::8::8::8::8::nazar::nazar::nazar::52:

Ya sorma sımdı ben dıcektım ınankı hamıle kalanlar hep baska topıklere kayıyor ya bak bızım oyle bırseyımız olmucak Allah ın ıznıyle topıc ıcınde topık olduk :1:

:1: Valla canım çok güzel bi tesadüf oldu yaaa.. ayaklarım yere basmıyo sanki hala..

bana o kadar uzak ki ,biz daha 1 yıl düşünmüyoruz ama sizlerden haberler geldikçe daha olumlu bakmaya başladım. Allah hepinizin bebeklerine sağlıklı sıhhatlı uzun ömür versin, kolay bir doğum geçirirsiniz inşallah. kazalar belelar kötü gözler sizden uzak olsun.

bana o kadar uzak ki ,biz daha 1 yıl düşünmüyoruz ama sizlerden haberler geldikçe daha olumlu bakmaya başladım. Allah hepinizin bebeklerine sağlıklı sıhhatlı uzun ömür versin, kolay bir doğum geçirirsiniz inşallah. kazalar belelar kötü gözler sizden uzak olsun.

:1::1::1: bizimde hemen hemen öyle ama bunları okudukça korkmaya başladım.
bence herkes işini sağlama alsın 1er test yapsın ne olur ne olmaz :34:

Amin kuzucum işallah sağlıkla kucağıma alırım meleğimii.. Ama bu duyguyu Allah her kadına yaşatsın öyle başka bişeyki düşünki düğün günündeki mutluluğun 2 katı.. Ki ben daha hemen istemiyodum. Geciktirme bence bu mutluluğu.

:1::1::1: bizimde hemen hemen öyle ama bunları okudukça korkmaya başladım.
bence herkes işini sağlama alsın 1er test yapsın ne olur ne olmaz :34:

canım seninde başın sağolsun, kusura bakma hızlıca okuyarak geçtim, elifin hamile haberini alınca ilk onu yazdım heyecandan.

şimdi aydasuya söylüyordum, imkansız bişey ama sizleri görünce test yapasım geldi diye :9::9::9:

aynen aynen
hergun yenı bomba var topıkte
suphelenenler sıraya :1:

:1::1: AYNEN öyle ama benim ki bomba olmaz.
korunuyoruz çünkü :6::6::6:

canım seninde başın sağolsun, kusura bakma hızlıca okuyarak geçtim, elifin hamile haberini alınca ilk onu yazdım heyecandan.

şimdi aydasuya söylüyordum, imkansız bişey ama sizleri görünce test yapasım geldi diye :9::9::9:

çok sağl canım Allah ailesine sabır versin bizimki iç burukluğu :ssz:

Allah isteyene nasip etsin vallahi sen bekle beni birlikte yaparız :1::1:

ay saat 5 olsun kalkacam artık net basından esım hamıle oldugumu ogrendıgım gun gunduzcuydu bı de bu gun gunduzcu, adam o gun eve geldı ev dandını :27:
Ogun benım susam yuzunden ıs yapamadım, bugun de pingusın susamı sayesınde kaldım net basında, başlayacak carkımdan adam :1:
Eccuk ıs yapayım surem dolunca :10:

Back