Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa ben bunu bılmıyordum orda 3 yazıyorsa 5 yanı oylemı, of yarın olsun bır an once
Caniko ya, bir reklamda vardı hatun komedi filminde bile ağlıyordu.. Senin susam senide öyle yapacak
sofısım tesadufen mı gırdın faceden mesajımı mı gordun
Sana da landflovese de anında mesaj attım pingu hamıle dıye
Sanırım oyle kuzucum esımın cekecegı var elımden
Esım dıyor susam doğunca sor hesabını dıye olmaz kıyamam yavruma dıyom
zaten sattan itibaren 2 hafta gebe değiliz aslında ama doktorlar gebe olarak kabul ediyyor
o testler ise yumurtlamadan itibaren yani gebeliğin başladığı günden itibaren salgılanan hcg hormonunu saptıyor
aNNEmin ördüğü patikler var ewde onlarıda koyabilirim. şimdi buldum burda bi kutu onun kapağına yapıştrdım yazıyı açar açmaz görücek çok heyecanlıyım. bende karnıma sarılıp sarılıp ağlıyorum ya Hepinize nasip etsin Allah. Benim bugündü günüm ama hissettim sanki bebişi erken yaptım testi.
eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif ayyyyy inanmıyorum şimdi faceyi açmıştım aydasu söyledi nasıl şaşırdım nasıl sevindim anlatamam yaaaaa.... hadi siz hamilesiniz ağlamaya başladınız da bana nooldu bilmiyorum gözlerim doldu ağzım kulaklarımda. kızlar maşallah nasıl hesapladınız nasıl tutturdunuz böyle 3'ünüz bir arada, ocak anneleri olarak değiştirecez yakında başlığııııııııııııı
eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiif ayyyyy inanmıyorum şimdi faceyi açmıştım aydasu söyledi nasıl şaşırdım nasıl sevindim anlatamam yaaaaa.... hadi siz hamilesiniz ağlamaya başladınız da bana nooldu bilmiyorum gözlerim doldu ağzım kulaklarımda. kızlar maşallah nasıl hesapladınız nasıl tutturdunuz böyle 3'ünüz bir arada, ocak anneleri olarak değiştirecez yakında başlığııııııııııııı
Balhuzur goruyon mu kuzum halımızı
bana o kadar uzak ki ,biz daha 1 yıl düşünmüyoruz ama sizlerden haberler geldikçe daha olumlu bakmaya başladım. Allah hepinizin bebeklerine sağlıklı sıhhatlı uzun ömür versin, kolay bir doğum geçirirsiniz inşallah. kazalar belelar kötü gözler sizden uzak olsun.
bana o kadar uzak ki ,biz daha 1 yıl düşünmüyoruz ama sizlerden haberler geldikçe daha olumlu bakmaya başladım. Allah hepinizin bebeklerine sağlıklı sıhhatlı uzun ömür versin, kolay bir doğum geçirirsiniz inşallah. kazalar belelar kötü gözler sizden uzak olsun.
bizimde hemen hemen öyle ama bunları okudukça korkmaya başladım.
bence herkes işini sağlama alsın 1er test yapsın ne olur ne olmaz
bizimde hemen hemen öyle ama bunları okudukça korkmaya başladım.
bence herkes işini sağlama alsın 1er test yapsın ne olur ne olmaz
aynen aynen
hergun yenı bomba var topıkte
suphelenenler sıraya
canım seninde başın sağolsun, kusura bakma hızlıca okuyarak geçtim, elifin hamile haberini alınca ilk onu yazdım heyecandan.
şimdi aydasuya söylüyordum, imkansız bişey ama sizleri görünce test yapasım geldi diye
aynen aynen
hergun yenı bomba var topıkte
suphelenenler sıraya