2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Dün bize tatil değildi herzamanki gibi , ama en azından erken çıktık 6da.yemeğe kuzenlerim gelicekti eksiklerimi hallettim bari onlar gelene kadar hep birlikte yedik içtik güzel geçti.benmde çamaşır yıkamam lazım bu akşam baya bi makine çalıştırıcam heralde ama en azından yemeğim var uğraşmıcam tv izleyip keyif yapıcam bu akşam

Son düzenleme:

oh afıyet olsun arkadasım...
Evet evde vakıt cok cabuk gecıyor, dusun bı de esım evde olunca ben de gunden bıse anlamıyorum :)
Memlekete gıttıgımızde aılecek okey oynadık sen geldın aklıma dedım penguenım de ne oynar aılesı ıle :)

Esın guldurdu benı kuzum...
İlaçların bıtınce baslıcaksınız yanı sız de hadı hayırlısı ınsallah arkadasım...

landfloves umarım hemen bulursun seni çok iyi anlıyorum bizim başımıza gelmişti insan çok üzülüyo ama elkt.süpürgesinin için bakmayı unutma gerçekten yanlışlıkla çekmiş olabilirsin

akşam keyif yaparken aklına geleyim malum ütü yapıcam

Ayyy Aydasumm aklına geldim demek ne güzel. Ewet bizçok oynarız okey.

Jelocum; eşin çok uyanık Yanlışlıkla olmuş demek tühh

.landfloves; bebişim işallah bulursun yüzüğünü ama ewde yada annendeyse kesin bulursun zaten üzme kendini kızların dedği gibi süpürgeye bak mutlaka. Ben geçen süpürgeye yatak odasındaki komidinin üzerindeki örtüyü çektim sulu bide makine. halıların tüyleride hala geliyoya bi açtım makineyi tüylerin arasında kaybolmuş bi örtü

Ya kızlar size bişey sorucam ben p.tesi günü pilav yapmıştım tavuk suyuyla. dün yenmedi. Bugüne kaldı bişey olmuşmudur sizce bozulmuşmudur?

yaw 2 gün giremedim, ne güzel şeyler olmuş..
aydasu, canım benim çok sevindim, Allahım sağlıkla kucağına olmayı nasip etsin bebişini, eşine yazdığın notada bayıldım, aklımın bi kenarınada not ettim

ocwmays, çok sevindim canım, içime hep senin kızın olacakmış gibi geliyor, arkadaşlarımdan biliyorum hemen görünmemiş olabiliyormuş, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Pingucum dediği gibi, 2. kere teyze oluyoruz

yok canım dolapta durduysa bşy olmuyo biz hep tavuk suyuyla yaparız ben ısınmış pilav sevmediğim için pek yemem ama annemler yer her zaman mutlaka kaldığı oluyo

hayırdır ,

sizde bizim gibi beşiktaştan balata kadar yürüdünüz mü ?

Tatlım hayırdır neden yurudun o kadar?

[/FONT]

Taksimdeydim dün, Beşiktaştan şişliye yürüdüm, sonra tekrar taksime gittik.. Ordada ayaktaydık, metrolarda çalışmıyordu taksimdende mecidiyeköye yürüdüm.. Bacaklarım ağrıyo şimcik..

Ama olaysız güzel bir gün geçirdik..

eşinde çok kurnaz he. bahane bile hazırlamış kendisine..
neyse 2 hafta sonra o zaman senden de kısmetse mayıs sonuna doğru alırız haberlerini Allahın izniyle.

Evet felaket kurnazlık peşindeama inşallah olmaz ilaç kullandığımdan istemem böyle bişey bu dönem bir geçsin sonrasına bakarız,
İnşallah canım bakalım kısmet herkesin istediği zaman olsun inşallah.

yok canım dolapta durduysa bşy olmuyo biz hep tavuk suyuyla yaparız ben ısınmış pilav sevmediğim için pek yemem ama annemler yer her zaman mutlaka kaldığı oluyo

Isınmış bende sevmem aslında ama nohutlu pilavdı atmaya kıyamadım. bugünde kurufasulye yapıcam etli. yanına azcık daha pilav yapar karıştırırım. işallah bişey olmamıştır gidince bi tadına bakayım bakalım.

günaydın herkeseee

eşim 2 gündür gündüzcü 1 mayıs dolayısıyla kaydırdılar. dün pikniğe gidecektik ama haber geldi görev varmış bizim planda havaya uçtu...
sabah 8 de uyandım geceden tencerelerim vardı onları yıkadım. akşam zeytinyağlı yaprak sarması sarmıştım onu ocağa koydum pişiriyorum piştikten sonra ocağımı silecem. ocağım çok çabuk kirleniyor ya. her yemek piştikten sonra silmem gerekiyor... akşam da eşimle arkadaşlara gideceğiz sarmam güzel olursa götüreceğim giderken

Evet uyanık geçiniyor kendileri bende baka kaldım öyle gülme tuttu yanii
Dolapta çıkarıp hiç ısıtmadıysan pilava bişey olmamıştır sanırım bugün akşama bir bak rengine kokusuna

sabah sabah canım sarma çekti kahvaltı yapmadım açım galiba ondan bana da gönder sarma sofistikecim

Son düzenleme:

Dimi komik bir bahane bizde güldük baya bir napalım kısmet artıkın
İlaçlarım bitsin inşallah sağlıcakla gelir,

sofişim yaa günlerdir canım nasıl sarma çekiyooo banada göndersene yaa.. Bugün pazara çıkıcam öğle arası ama yaprağın tazesini anlamamki hiç. Birazcık alıp sarayım bari bende.

sabah sabah canım sarma çekti kahvaltı yapmadım açım galiba ondan bana da gönder sarma sofistikecim

sofişim yaa günlerdir canım nasıl sarma çekiyooo banada göndersene yaa.. Bugün pazara çıkıcam öğle arası ama yaprağın tazesini anlamamki hiç. Birazcık alıp sarayım bari bende.

ne demek şekerlerim koca tencere yaptım zaten güzel olursa göndereyim tabi
ilk sarma deneyimim pek parlak değildi ama bol sarmışım ya da pişerken açılmışlar:44:

ne demek şekerlerim koca tencere yaptım zaten güzel olursa göndereyim tabi
ilk sarma deneyimim pek parlak değildi ama bol sarmışım ya da pişerken açılmışlar:44:

pingu browni kurabiye , hanzade tiramusu, aydasuda saç böreği yapar bizde bişeyler yaparız.. Yakın olsaydık gün yapardık

ayyy topiğimizde hamişler var artıkkk. öyle pasta börek tarifleri, sarmalar dolmalar felan . artık her yapan aydasu ve ahsene yollıcak dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…