- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
kızlar hamişlerin heyecanından günaydın diyemedim herkese günaydınn..
Ay dün 1 günlük tatil ne yiyi geldi bana yaa. Sabah sıcak ekmeğimi aldım tek başıma keyifli bi kahvaltı ettim uzun uzun. Öğlen Aydasunun tarifini verdiği gözlemenin hamurunu yoğurdum. etrafı toparladım ewim temizdi temizlik yapmadım. Baya bi ütüm birikmişti onları hallettim tv izlerken. Ewde vakit ne kadar çabuk geçiyo yaa 9 da uyanmama rağmen gün çabucak bitti.akşamada gözlemeleri hazırladım eşimin gelmesine yakın kızarttım çok lezzetli olmuş. Akşamda annemle babam geldi okey oynadık.
İnşallah tüm enfeksiyon gider,bu ilaçta bitince fitil var bir haftalık akşamları kullanıcam,doktor kontrole gerek yok çok yüksek değil dedi enfeksiyon için,
direk ilaçlar bitince çalışmalara başlayın dedi gerçi arada 2 kaçağımız var yanlışlıkla oldu eşim öyle diyor biz başlıycaz sanıyordum diyor mazereti bu, olmamam lazım ilaçlar bitene kadar
Dün bize tatil değildi herzamanki gibi , ama en azından erken çıktık 6da.yemeğe kuzenlerim gelicekti eksiklerimi hallettim bari onlar gelene kadar hep birlikte yedik içtik güzel geçti.benmde çamaşır yıkamam lazım bu akşam baya bi makine çalıştırıcam heralde ama en azından yemeğim var uğraşmıcam tv izleyip keyif yapıcam bu akşam
akşam keyif yaparken aklına geleyim malum ütü yapıcam
Ayyy Aydasumm aklına geldim demek ne güzel. Ewet bizçok oynarız okey.
Jelocum; eşin çok uyanıkYanlışlıkla olmuş demek tühh
.landfloves; bebişim işallah bulursun yüzüğünü ama ewde yada annendeyse kesin bulursun zaten üzme kendini kızların dedği gibi süpürgeye bak mutlaka. Ben geçen süpürgeye yatak odasındaki komidinin üzerindeki örtüyü çektimsulu bide makine. halıların tüyleride hala geliyoya bi açtım makineyi tüylerin arasında kaybolmuş bi örtü
Ya kızlar size bişey sorucam ben p.tesi günü pilav yapmıştım tavuk suyuyla. dün yenmedi. Bugüne kaldı bişey olmuşmudur sizce bozulmuşmudur?
hayırdır ,
sizde bizim gibi beşiktaştan balata kadar yürüdünüz mü ?
Tatlım hayırdır neden yurudun o kadar?
[/FONT]
eşinde çok kurnaz he. bahane bile hazırlamış kendisine..
neyse 2 hafta sonra o zaman senden de kısmetse mayıs sonuna doğru alırız haberleriniAllahın izniyle.
yok canım dolapta durduysa bşy olmuyo biz hep tavuk suyuyla yaparız ben ısınmış pilav sevmediğim için pek yemem ama annemler yer her zaman mutlaka kaldığı oluyo
Ayyy Aydasumm aklına geldim demek ne güzel. Ewet bizçok oynarız okey.
Jelocum; eşin çok uyanıkYanlışlıkla olmuş demek tühh
.landfloves; bebişim işallah bulursun yüzüğünü ama ewde yada annendeyse kesin bulursun zaten üzme kendini kızların dedği gibi süpürgeye bak mutlaka. Ben geçen süpürgeye yatak odasındaki komidinin üzerindeki örtüyü çektimsulu bide makine. halıların tüyleride hala geliyoya bi açtım makineyi tüylerin arasında kaybolmuş bi örtü
Ya kızlar size bişey sorucam ben p.tesi günü pilav yapmıştım tavuk suyuyla. dün yenmedi. Bugüne kaldı bişey olmuşmudur sizce bozulmuşmudur?
oh afıyet olsun arkadasım...
Evet evde vakıt cok cabuk gecıyor, dusun bı de esım evde olunca ben de gunden bıse anlamıyorum :)
Memlekete gıttıgımızde aılecek okey oynadık sen geldın aklıma dedım penguenım de ne oynar aılesı ıle :)
Esın guldurdu benı kuzum...
İlaçların bıtınce baslıcaksınız yanı sız de hadı hayırlısı ınsallah arkadasım...
günaydın herkeseee
eşim 2 gündür gündüzcü 1 mayıs dolayısıyla kaydırdılar. dün pikniğe gidecektik ama haber geldi görev varmış bizim planda havaya uçtu...
sabah 8 de uyandım geceden tencerelerim vardı onları yıkadım. akşam zeytinyağlı yaprak sarması sarmıştım onu ocağa koydum pişiriyorum piştikten sonra ocağımı silecem. ocağım çok çabuk kirleniyor ya. her yemek piştikten sonra silmem gerekiyor... akşam da eşimle arkadaşlara gideceğiz sarmam güzel olursa götüreceğim giderken
sabah sabah canım sarma çekti kahvaltı yapmadım açım galiba ondan bana da gönder sarma sofistikecim
sofişim yaa günlerdir canım nasıl sarma çekiyooo banada göndersene yaa.. Bugün pazara çıkıcam öğle arası ama yaprağın tazesini anlamamki hiç. Birazcık alıp sarayım bari bende.
ne demek şekerlerim koca tencere yaptım zaten güzel olursa göndereyim tabi
ilk sarma deneyimim pek parlak değildi amabol sarmışım ya da pişerken açılmışlar:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?