• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ya günleri yanlış heaspladım ya yannlış haırlıyorum ya da geç döllenme oldu hayatım
neyse oldu ya hamdolsun, siz ne zaman başlıyosunuz hazırlıklara?

AYNEN dediğin gibi oldu ya önceden sonradan farketmez şimdi minik büyüsün karnında güzelce sağlıkla inşallah.
çin takvimine baksana çoğu kişi de tutuyor genelde.. :49::49:
bizim için şuanda erken canım istiyorum diye sürekli yazıyorum ama önce 1. evlilik yıldönümümüzü kutlayalım öyle. daha zamanımız var yani kesin bişey yok.
şimdi sıradakilere inşallah :1:

Bence Ahsenimin kızı aydasucuğumun oğlu olucak içime öyle doğdu birden. Bakalım merak ediyorum. Amanda siz şimdi karnınızı okşaya okşaya konuşursunuz bebişlerinizleee.. Her ay fotoğrafınızı çekin mutlaka. Göbüşler büyüyünce bizede gösterin mutlaka olurmu.. Yaa keşke yanınızda olabillseydim canlarım benimm..

ooohh canım benim işte beklediğimiz haber tekrar hayırlı olsun.. Eşin bildiğine göre ailene özel bi şekilde söylersin artık dimi. Ayy çok heyecanlı ama yaa bende özendimm

canım sen benim eşimi bir görsen öyle tez canlı öyle heyecanlı bi adam ki
daha idrar testini alırken herkesi arayıp haberdar etmişti
düşün ben bugün hastahaneye gittim sıra bekliyodum sonucu almak için
daha önümde 5-6 kişi varken eşim aradı "hamilesin hcg değerin 1000" dedi
uçuyodu tabiki
megerse hastahanenin sitesinden 5 dk da bir kontrol ediyomuş sabahtan beri
deli benim kocam ya seviyom ben onu çook

Ahsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nasıl sevındım anlatamam canım ya Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah...
Ben de cuma gunu gorunecem doktora ınsallah...

canım benim bakalım sen görebilecek misin bebişkoyu
senin değerin kaçtı?
2 günde bir iki katına çıkıyormuş

AYNEN dediğin gibi oldu ya önceden sonradan farketmez şimdi minik büyüsün karnında güzelce sağlıkla inşallah.
çin takvimine baksana çoğu kişi de tutuyor genelde.. :49::49:
bizim için şuanda erken canım istiyorum diye sürekli yazıyorum ama önce 1. evlilik yıldönümümüzü kutlayalım öyle. daha zamanımız var yani kesin bişey yok.
şimdi sıradakilere inşallah :1:

öyle bir mutluluk ki gerçekten hiçbişeye benzemiyo
Rabbime hamdolsun
size de versein en hayırlı zamanda

bu arada çin takvvimi de kız diyor:)

Bence Ahsenimin kızı aydasucuğumun oğlu olucak içime öyle doğdu birden. Bakalım merak ediyorum. Amanda siz şimdi karnınızı okşaya okşaya konuşursunuz bebişlerinizleee.. Her ay fotoğrafınızı çekin mutlaka. Göbüşler büyüyünce bizede gösterin mutlaka olurmu.. Yaa keşke yanınızda olabillseydim canlarım benimm..

ya çok duygulanıyorum siz böyle şeyler söyleyince
resim koymak için kablom yok ama en yakın zamanda edinicem inş
çok lazım oluyor

Canım ya senın de mı ıcıne oyle dogdu ınanmıyorummm yengem de tutturdu oglun olcak senın dıye :D bı de esımın sulalesınde hem anne tarafından hem baba tarafından sadece bır tane kız var gerı kalan hepsı erkek, baskın cıkabılırler :D

Resımler de cekınecez ınsallah...
Bılıyormusunuz ogrendıgım gun bebek gunlugu tutmaya basladım... İçimdekı varlıgını ogrendıgımız ılk gunu en ınce ayrıntısına kadar anlattım ve ınsallah sureklı yazıcam asama asama ılk tekmesını, sunu bunu herseyı...

canım sen benim eşimi bir görsen öyle tez canlı öyle heyecanlı bi adam ki
daha idrar testini alırken herkesi arayıp haberdar etmişti
düşün ben bugün hastahaneye gittim sıra bekliyodum sonucu almak için
daha önümde 5-6 kişi varken eşim aradı "hamilesin hcg değerin 1000" dedi
uçuyodu tabiki
megerse hastahanenin sitesinden 5 dk da bir kontrol ediyomuş sabahtan beri
deli benim kocam ya seviyom ben onu çook

:1: :1:
Ben yemın verdırdım esıme ahsen sonucları beklerken yemege gıtmıstık ben bı lavobaya gıdeyım dedı, yemn verdırdım gıdıp tuvalette arama mılletı sonucu bekleyelım dıye :1:
Onlar bızden daha heyecanlı

öyle bir mutluluk ki gerçekten hiçbişeye benzemiyo
Rabbime hamdolsun
size de versein en hayırlı zamanda

bu arada çin takvvimi de kız diyor:)

canım benim senin adına çok sevindim :54::54::54::54:
doya doya yaşa bu mutluluğu..
amin inşallah.
allah gönlüne göre nasip etsin kız erkek farketmez :35:

kızlar kan tahlil sonucumu aldım:2:
hamileyim kesin olarak
değerim 1000 çıktı
ahsoşum tebrikler bebişim. hayırlı olsunnnn. şimdi artık sıra cinsiyetini ne acaba diye merak etmeye geldii:)
pinguninde dediği gibi artık bizler için bol bol dua edin hamişlerrr

Ahsencım benım 3 gun once degerım 107 ıdı... Taa cumaya kadar baya bı katlanacak gıbı gozukuyor...
Hayırlısı ınsallah...

Aydasu günlük tutmak süper fikir tatlım bende yapayım bari.. Bizide yazdınmı kız ilk teyzelerine söyledim diye :9: Çok güzel bi hatıra çocuğuna ne kadar çok mutlu olur. İşallah o günlüğe hep mutlu güzel anılar yazarsın.

Hamile bayanlar bizleri ihmal etmeyin lütfen bilgilendirin biz cahiliz bu konuda artıkın siz tecrübeli olucaksınız belirtileri kontrolleri bizlerle paylaşın aksatmayın topicimizi:1::1:

ahsenimm senin değer baya bi yüksek ikiz olmasın kızzz :1:

sus kız kocam da aynı şeyi söyledi sevine sevine
ilk çocuk için ikiz ağır gelebilir bu bünyeye
Rabbim hayırlısını versin tabii:)

Canım ya senın de mı ıcıne oyle dogdu ınanmıyorummm yengem de tutturdu oglun olcak senın dıye :D bı de esımın sulalesınde hem anne tarafından hem baba tarafından sadece bır tane kız var gerı kalan hepsı erkek, baskın cıkabılırler :D

Resımler de cekınecez ınsallah...
Bılıyormusunuz ogrendıgım gun bebek gunlugu tutmaya basladım... İçimdekı varlıgını ogrendıgımız ılk gunu en ınce ayrıntısına kadar anlattım ve ınsallah sureklı yazıcam asama asama ılk tekmesını, sunu bunu herseyı...

:1: :1:
Ben yemın verdırdım esıme ahsen sonucları beklerken yemege gıtmıstık ben bı lavobaya gıdeyım dedı, yemn verdırdım gıdıp tuvalette arama mılletı sonucu bekleyelım dıye :1:
Onlar bızden daha heyecanlı

biz de tutuyoruz günlük
eşim 2 ay önce realden bebeiş günlüğü almıştı hatta
çok heyecanlıyımya

canım benim senin adına çok sevindim :54::54::54::54:
doya doya yaşa bu mutluluğu..
amin inşallah.
allah gönlüne göre nasip etsin kız erkek farketmez :35:

amin inş.
ben içgüdülerin verdiği mesaja çok inanırım
kızım olursa daha da inanıcam
herkes öyle diyor:)

Aydasu günlük tutmak süper fikir tatlım bende yapayım bari.. Bizide yazdınmı kız ilk teyzelerine söyledim diye :9: Çok güzel bi hatıra çocuğuna ne kadar çok mutlu olur. İşallah o günlüğe hep mutlu güzel anılar yazarsın.

Bahsetmezmıyım teyzesı sızden hıc, babandan once teyzenler ogrendı dedım :D

Hamile bayanlar bizleri ihmal etmeyin lütfen bilgilendirin biz cahiliz bu konuda artıkın siz tecrübeli olucaksınız belirtileri kontrolleri bizlerle paylaşın aksatmayın topicimizi:1::1:

Hep burdayız ınsallah canım Allah tan bır manı keder olmadıkca an be an sızlerle bırlıkte yasıycaz hamılelıgımızı ınsallah...

olsun kız olsun :1:
hayırlısı olsun ahsoşumm ama benmde içimden seninki kız aydasucumunki de er kek diye geçiyo teyzoşları hep aynı şeyi hissediyo vardır bunda bi hikmet :34:

Ahsencım benım 3 gun once degerım 107 ıdı... Taa cumaya kadar baya bı katlanacak gıbı gozukuyor...
Hayırlısı ınsallah...

kız adet günümüz aynıydı, seninki benden bayagı düşük
gerçekten ikiz olabilir mi yaaa

ben söyledim ben söylediiiiimmmm :27:
yazdım ben diğer teyzoşları da sizi de
inş. okuyacak yaşa geldiğinde hala hayatımızda olursunuz:))

Pinguu :10:
Cın takvımıne gore benımkıne erkek dıyor :1: hadı hayırlısı

aboowww
hadi hayırlısı

Back