2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın kızlaaaar, bugün erkenden kalktım uyuyamadım. alyansımı kaybettim dünden beri bulamıyorum, bunaldıkça çıkarıp elimde oynuyordum en son nerde çıkardım hatırlamıyorum, annemi arayacam şimdi inşallah orda unutmuşumdur, annemde bulmuştur. bulamazsam çok üzülürüüümmm

Oh evler temizlenmiş dip köşe ne güzel bugün rahatsındır evde işin yok 3 paketmi iyi yapmışsın valla büyük tencerede yapmayınca zor olmuştur olsun sonuç önemli

ne zaman alacaksın canım sonucu..
dr dediği gibi çok minik olduğu için ultrasonda gözükmeyebiliyor. bakalım testte ne çıkacak: :13:

Tek çalışmak ne zor ve sıkıcı kahvaltı bile yapmadım tek başına insanın canı bşy istemiyo ki
şimdi işleri nasıl yetiştiricem diye düşünüyorum burdan çıkmak şart oldu galiba eylüle kadar süre veriyorum kendime evlilik nedeniyle istifa edebilirim o kadar iş fırsatı geldi ayağıma cesaret edemedim ama bunlar hak ediyo şeytan diyo bırak git

Hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir,değilsende ümidini kaybetmeden devam etmen gerek Rabbim en güzelini versin

inşallah annende kalmıştır. yakın zamanda süpürge açtıysan içine çekmişte olabilirsin oraya da bak istersen

Oh evler temizlenmiş dip köşe ne güzel bugün rahatsındır evde işin yok 3 paketmi iyi yapmışsın valla büyük tencerede yapmayınca zor olmuştur olsun sonuç önemli

vallahi ya evim temizlendi ama akşama ütüm var eşim de geç gelecek zaten :2::2: kuzey güney ile temizlik yaparım sonuç güzel oldu bizde baktık tadına bide hardal eklemiştim cidden harika bir tad verdi

Ahsencim inş.çıkacak canım inanıyoruz daha çok yeni olduğundan ultrasonda görünmemesi çok normal

Evin temiz ütü var aynısı bendede dünde 3 posta çamaşır yıkadım bugün ütüm çok fazla olsun ama yaparım spora gidicem eve gelince direk işim bu olur,
Eline sağlık speedy eminim çok güzel olmuştur

aynen ev temiz ya içim çok rahat bugün askı almam lazım evdeki askılar yetmiyor bi türlü sinir oluyorum. bide takıntı yaptım. hepsi şeffaf olacak aynı yöne bakacak
elbiselerimi falan tek tek asmak istiyorum artık ikimizde akşam ütü yaparız kuzey güney izlerken iyi oluyor. ben ütülüyorum eşim kaldırıyor akşam oda yok kaldırmakta bana kaldı

Evin temiz olsun başka iş olmayınca aklında ütü kolay oluyor ütüleyip hemen askıla kaldır yaparsın sen kolayca eminim
Askılar hiçbirzaman yetmez canım ben takımları ve ayrıntılı üstleri beyaz ahşaptan kalın askılarım var bunlara asarım diğer üstlerimide ayrı bir bölmeye şeffaf olanlara asıyorum daha ince askı olduklarından yer kaplamıyorlar dolap düzeni çok önemli açtığında dümdüz olmalı herşey bir ara askı alışverişine çık fazladan al sonra lazım olur mutlaka takıntın olması güzel düzenli olmanı sağlar
Ütülenenleri kaldırması kolay ütülemesi zor oluyor önce eşimin kıyafetlerini ütülüyorum kaldırıyorum sonra benimkiler pratik oluyor

artık akşam bi şekilde yapıcaz yavaş yavaş dediğin gbi bende genelde önce eşiminkileri yapıyorum. daha kolay oluyor.
senin ilaç bi daha yan etki yapmadı dimi. güzel gidiyor:.

artık akşam bi şekilde yapıcaz yavaş yavaş dediğin gbi bende genelde önce eşiminkileri yapıyorum. daha kolay oluyor.
senin ilaç bi daha yan etki yapmadı dimi. güzel gidiyor:.

Önce eşinin kıyafetleri bitince kendi kıyafetlerini ütülemesi daha kolay oluyor küçücükler çünkü
Doktor ilacı öyle yada böyle mecbursun içmeye diyince içtim geri kalan ikisinide bir daha etki etmedi çok şükürŞimdi ikinci verdiği antibiyotiğe başladım 14 adetti yarısı bitti bunu 12 saatte bir sabah akşam içiyorum bir sorun yok çok şükür haplarım bitsin diye bekliyoruz eşimle,pazartesi günüde akıntım oldu böyle beyaz beyaz bende pek akıntı olmazdı aha dedim ne oluyoruz sanırım ilaçlar artık enfeksiyonumu atıyor bilemedim

anladım canım..
inşallah içindeki tüm enfeksiyonu atarsın yarısı bittiğine göre 7 gün sonra bi daha kontrole mi gideceksin. yoksa ilaçları direk bırakacak mısın ?

kızlar hamişlerin heyecanından günaydın diyemedim herkese günaydınn..
Ay dün 1 günlük tatil ne yiyi geldi bana yaa. Sabah sıcak ekmeğimi aldım tek başıma keyifli bi kahvaltı ettim uzun uzun. Öğlen Aydasunun tarifini verdiği gözlemenin hamurunu yoğurdum. etrafı toparladım ewim temizdi temizlik yapmadım. Baya bi ütüm birikmişti onları hallettim tv izlerken. Ewde vakit ne kadar çabuk geçiyo yaa 9 da uyanmama rağmen gün çabucak bitti.akşamada gözlemeleri hazırladım eşimin gelmesine yakın kızarttım çok lezzetli olmuş. Akşamda annemle babam geldi okey oynadık.

oh ne güzel gelmiş sana da tatil.
evdeyken zaman su gibi ya hemen geçiyor :2::2:

Jelo cok tesekkur ederım canım, Allah razı olsun...
Rabbım ızın verdıkce an an sahıt olacaksınız teyzeleri...

Cok sağol canım arkadasım, Allah razı olsun guzel duaların ıcın...
Dualarımızdasın canım, Rabbım tez zamanda refaha ulastırsın sızı ınsallah...

Sorma o halımı unutmam mumkun degıl, sudan cıkmıs balıga dondum... :)

Günaydın hatunlar

Dün öyle çok yürümüşüm ki, her tarafım ağrıyo akşam çabuk olsa

Tatlım hayırdır neden yurudun o kadar?

Beta degerını heyecanla beklıyorum canım , mınnacık o daha annesı cok normal gorunmemesı...

Canım hafızanı zorla bakalım bazen ınsan gozunde canlandırınca hatırlıyor en son evde cıkardıgını hatırlıyormusun?

İnsallah daha ıcıne sınen bır ıs bulursun hanzade, ınsanın keyfı olmayınca ayakları gerı gerı gıder, haklısın...

anladım canım..
inşallah içindeki tüm enfeksiyonu atarsın yarısı bittiğine göre 7 gün sonra bi daha kontrole mi gideceksin. yoksa ilaçları direk bırakacak mısın ?

İnşallah tüm enfeksiyon gider,bu ilaçta bitince fitil var bir haftalık akşamları kullanıcam,doktor kontrole gerek yok çok yüksek değil dedi enfeksiyon için,
direk ilaçlar bitince çalışmalara başlayın dedi gerçi arada 2 kaçağımız var yanlışlıkla oldu eşim öyle diyor biz başlıycaz sanıyordum diyor mazereti bu, olmamam lazım ilaçlar bitene kadar

eşinde çok kurnaz he. bahane bile hazırlamış kendisine..
neyse 2 hafta sonra o zaman senden de kısmetse mayıs sonuna doğru alırız haberlerini Allahın izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…