- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar bu arada iki güzel haber alınca kimseye günaydın demedim bile
dün saat 12'den akşam 5'e kadar tüm evi kaldırdık ve eşimle temizledik. sonra da aylık alışveriş için markete gittik.
çok şükür 1 mayıs diye sorun falanda olmadı artık güzelce kutlamayı becerebiliyoruz
dün 3 paket makarnadan makarna salatası yaptım eşimin işyerine ne zor oldu ya öyle büyük tencerem de yok haşla haşla 2 ayrı tencere de hallettim
bide anneme kızıyordum büyük tencereyi napıcam diye evde büyük tencere var ama makarna haşlanınca şişyor sığmaz diye korktum
kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok hızlıca okudum hemen haber verip çıkmam gerek
tekrardan okicam mesajlarınızı sizi çookk seviyorum
hastahaneden yeni geldim, ultrasonda gözükmedi kan tahlili sonucunu bekliyoruz
biraz ümit kırıklığı yaşadık ama hayırlısı olsun
doktor gözükmeyebilir tahlili görmeden yok diyemeyiz dedi
kızlar hepinize çok teşekkür ederim çok hızlıca okudum hemen haber verip çıkmam gerek
günaydın kızlaaaar, bugün erkenden kalktım uyuyamadım. alyansımı kaybettim dünden beri bulamıyorum, bunaldıkça çıkarıp elimde oynuyordum en son nerde çıkardım hatırlamıyorum, annemi arayacam şimdi inşallah orda unutmuşumdur, annemde bulmuştur. bulamazsam çok üzülürüüümmm
Oh evler temizlenmiş dip köşe ne güzel bugün rahatsındır evde işin yok 3 paketmi iyi yapmışsın valla büyük tencerede yapmayınca zor olmuştur olsun sonuç önemli
inşallah annende kalmıştır. yakın zamanda süpürge açtıysan içine çekmişte olabilirsin oraya da bak istersen
vallahi ya evim temizlendi ama akşama ütüm var eşim de geç gelecek zaten :2::2: kuzey güney ile temizlik yaparım sonuç güzel oldu bizde baktık tadına bide hardal eklemiştim cidden harika bir tad verdi
Evin temiz ütü var aynısı bendede dünde 3 posta çamaşır yıkadım bugün ütüm çok fazla olsun ama yaparım spora gidicem eve gelince direk işim bu olur,
Eline sağlık speedy eminim çok güzel olmuştur
aynen ev temiz ya içim çok rahat bugün askı almam lazım evdeki askılar yetmiyor bi türlü sinir oluyorum. bide takıntı yaptım. hepsi şeffaf olacak aynı yöne bakacak
elbiselerimi falan tek tek asmak istiyorum artık ikimizde akşam ütü yaparız kuzey güney izlerken iyi oluyor. ben ütülüyorum eşim kaldırıyor akşam oda yok kaldırmakta bana kaldı
Evin temiz olsun başka iş olmayınca aklında ütü kolay oluyor ütüleyip hemen askıla kaldır yaparsın sen kolayca eminim
Askılar hiçbirzaman yetmez canım ben takımları ve ayrıntılı üstleri beyaz ahşaptan kalın askılarım var bunlara asarım diğer üstlerimide ayrı bir bölmeye şeffaf olanlara asıyorum daha ince askı olduklarından yer kaplamıyorlar dolap düzeni çok önemli açtığında dümdüz olmalı herşey bir ara askı alışverişine çık fazladan al sonra lazım olur mutlaka takıntın olması güzel düzenli olmanı sağlar
Ütülenenleri kaldırması kolay ütülemesi zor oluyor önce eşimin kıyafetlerini ütülüyorum kaldırıyorum sonra benimkiler pratik oluyor
artık akşam bi şekilde yapıcaz yavaş yavaş dediğin gbi bende genelde önce eşiminkileri yapıyorum. daha kolay oluyor.
senin ilaç bi daha yan etki yapmadı dimi. güzel gidiyor:.
Önce eşinin kıyafetleri bitince kendi kıyafetlerini ütülemesi daha kolay oluyor küçücükler çünkü
Doktor ilacı öyle yada böyle mecbursun içmeye diyince içtim geri kalan ikisinide bir daha etki etmedi çok şükürŞimdi ikinci verdiği antibiyotiğe başladım 14 adetti yarısı bitti bunu 12 saatte bir sabah akşam içiyorum bir sorun yok çok şükür haplarım bitsin diye bekliyoruz eşimle,pazartesi günüde akıntım oldu böyle beyaz beyaz bende pek akıntı olmazdı aha dedim ne oluyoruz sanırım ilaçlar artık enfeksiyonumu atıyor bilemedim
kızlar hamişlerin heyecanından günaydın diyemedim herkese günaydınn..
Ay dün 1 günlük tatil ne yiyi geldi bana yaa. Sabah sıcak ekmeğimi aldım tek başıma keyifli bi kahvaltı ettim uzun uzun. Öğlen Aydasunun tarifini verdiği gözlemenin hamurunu yoğurdum. etrafı toparladım ewim temizdi temizlik yapmadım. Baya bi ütüm birikmişti onları hallettim tv izlerken. Ewde vakit ne kadar çabuk geçiyo yaa 9 da uyanmama rağmen gün çabucak bitti.akşamada gözlemeleri hazırladım eşimin gelmesine yakın kızarttım çok lezzetli olmuş. Akşamda annemle babam geldi okey oynadık.
Günaydın kızlar ay şok oldum Aydasu hamilesin yuppiiiiiiiiiiii Çok sevindim ayrıca yazdıklarını okurken çok duygulandım gözlerim yaşardı sabah sabah öyle güzel anlatmışsınki hayırlı olsun,Allah gönlüne göre versin hayırlı güzel bir hamilelik geçir hissettiklerini bizimle paylaş bizde bilelim nasıl bişeymiş malum sen tecrübelisin artık:1
Ocways sanada şok oldum günleri kaçırdık demiştiniz demekki arada tutmuş Rabbim gönlüne göre verdi sonunda hayırlı olsun hamileliğin bol bol dinlen artık bebek mağazalarından çıkmazsın
Kızlarrrr sabah sabah ne güzel haberlerle güne başladım ya Ahsenimmm sende anne oluyosun demek süpeeeer süperrr. Üzülüyodun günleri kaçırdık diye bebişimm Rabbim isteyince gün filan dinlemiyo işte. Hayırlı olsun canım benimm Sağlıklı hayırlı güzel bi ewladın olsun işallah.
Aydasum eşine ne güzel sürpriz yapmışsın ya maşallah. İkinizinde haberlerini okurken hem gözlerim doldu hem ağzım kulaklarımda okudum. İkinizede sıkı sıkı sarılasım sevincinizi paylaşasım var şuan. Çok seviyorum sizi tatlı anneler..
Hamilelerin duası kabul olurmuş bizim için eşim için dua edin olur mu :26:
aydasu ; eşin asıl sana güzel bir süpriz yapmış vallahi pat diye gelmiş şaşkına dönmüşsün.. çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
ocwnys ; tatlım seni görünce resmen şok oldum demek illa o ay içinde yapmak lazım değilmiş. Rabbim istedikten sonra en olmaz zaman da oluyor..
Günaydın hatunlar
Dün öyle çok yürümüşüm ki, her tarafım ağrıyo akşam çabuk olsa
günaydın kızlaaaar, bugün erkenden kalktım uyuyamadım. alyansımı kaybettim dünden beri bulamıyorum, bunaldıkça çıkarıp elimde oynuyordum en son nerde çıkardım hatırlamıyorum, annemi arayacam şimdi inşallah orda unutmuşumdur, annemde bulmuştur. bulamazsam çok üzülürüüümmm
Tek çalışmak ne zor ve sıkıcı kahvaltı bile yapmadım tek başına insanın canı bşy istemiyo ki
şimdi işleri nasıl yetiştiricem diye düşünüyorum burdan çıkmak şart oldu galiba eylüle kadar süre veriyorum kendime evlilik nedeniyle istifa edebilirim o kadar iş fırsatı geldi ayağıma cesaret edemedim ama bunlar hak ediyo şeytan diyo bırak git
anladım canım..
inşallah içindeki tüm enfeksiyonu atarsın yarısı bittiğine göre 7 gün sonra bi daha kontrole mi gideceksin. yoksa ilaçları direk bırakacak mısın ?
İnşallah tüm enfeksiyon gider,bu ilaçta bitince fitil var bir haftalık akşamları kullanıcam,doktor kontrole gerek yok çok yüksek değil dedi enfeksiyon için,
direk ilaçlar bitince çalışmalara başlayın dedi gerçi arada 2 kaçağımız var yanlışlıkla oldu eşim öyle diyor biz başlıycaz sanıyordum diyor mazereti bu, olmamam lazım ilaçlar bitene kadar