pingu browni kurabiye , hanzade tiramusu, aydasuda saç böreği yapar bizde bişeyler yaparız.. Yakın olsaydık gün yapardık
ayyy topiğimizde hamişler var artıkkk. öyle pasta börek tarifleri, sarmalar dolmalar felan. artık her yapan aydasu ve ahsene yollıcak dimi
ne demek yeter ki isteyin deha neler yaparım size....
Sofısım ellerıne saglık , sarmayı sarmak da yemek de cok zevklı gelıyor bana...
Sımdılık canım oyle pek bıse cekmıyor ama sanırım tatlılara daha duskun olucam kı hıc sevmezsdım serbetlı tatlıları, memlekette falan hep canım ıstedı, kuzu etınden de acaıp mıdem bulanmıstı...
Kızlar memlekete gıderken kayınvaldemlere goturmek uzere ıkramlıklar hazırladım sıteye koymak ıcın esımın gececı olmasını beklıyorum ama ordan once sıze gostereyım nasıl mutlu oldular anlatamam...
Eki Görüntüle 404544
Eki Görüntüle 404543
Sofısım ellerıne saglık , sarmayı sarmak da yemek de cok zevklı gelıyor bana...
Sımdılık canım oyle pek bıse cekmıyor ama sanırım tatlılara daha duskun olucam kı hıc sevmezsdım serbetlı tatlıları, memlekette falan hep canım ıstedı, kuzu etınden de acaıp mıdem bulanmıstı...
Kızlar memlekete gıderken kayınvaldemlere goturmek uzere ıkramlıklar hazırladım sıteye koymak ıcın esımın gececı olmasını beklıyorum ama ordan once sıze gostereyım nasıl mutlu oldular anlatamam...
Eki Görüntüle 404544
Eki Görüntüle 404543
aydasu tarifini bekliyoruz canım çok güzel görünüyorlar.........
çok güzel gözüküyorlar yaa. süperr bi jest yapmışsın canım mutlu olmazlarmı. tarfi istiyoruzz:)
tamam canım getireyim aklıma seni ama ertesi akşamda sen beni aklına getirebilrisin muhtemelen bende yarın akşam ütü yapıcam
Taksimdeydim dün, Beşiktaştan şişliye yürüdüm, sonra tekrar taksime gittik.. Ordada ayaktaydık, metrolarda çalışmıyordu taksimdende mecidiyeköye yürüdüm.. Bacaklarım ağrıyo şimcik..
Ama olaysız güzel bir gün geçirdik..
Evet felaket kurnazlık peşindeama inşallah olmaz ilaç kullandığımdan istemem böyle bişey bu dönem bir geçsin sonrasına bakarız,
İnşallah canım bakalım kısmet herkesin istediği zaman olsun inşallah.
Aydasucum şimdi ne yapıcaksın doktora filan ne zaman çıkacaksın ??
Ahsenin tahlil sonucu nasıl acaba ya gelsede bilgi verse merak ettim.
seni gidi işçi
dün haberlerde yine vahşet olur dedim ama çok şükür olmadı inanılmazda sevindim artık bu hale gelebildik
heee
evet canım şişlideki bi kaç kendini bilmezi saymazsak çok güzel geçti
kızlar kan tahlil sonucumu aldım:2:
hamileyim kesin olarak
değerim 1000 çıktı
hamileyim kesin olarak
değerim 1000 çıktı
Hamileyim kesin olarak
değerim 1000 çıktı
hamileyim kesin olarak
değerim 1000 çıktı
vaaaaaaay bu nasıl bir gün böyleeeeeeeeee, iyikide açmışım kk'yı şimdi..
iki tane hamile haberimiz birden var, o kadar sevindim mutlu oldum ki, benim kız kardeşim yok ama sanki kız kardeşlerimin hamile haberini almış gibi oldum,teyze mi oluyoruz biz şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dün aydasu için çok sevinmiştim çok güzel bir şok yaşamıştım bugün birde ocwmaysciimden güzel bir haber gelince sevincim katlandı.
Günaydın kızlar ay şok oldumAydasu hamilesin yuppiiiiiiiiiiii Çok sevindim ayrıca yazdıklarını okurken çok duygulandım gözlerim yaşardı sabah sabah öyle güzel anlatmışsınki hayırlı olsun,Allah gönlüne göre versin hayırlı güzel bir hamilelik geçir hissettiklerini bizimle paylaş bizde bilelim nasıl bişeymiş malum sen tecrübelisin artık
Ocways sanada şok oldum günleri kaçırdık demiştiniz demekki arada tutmuş Rabbim gönlüne göre verdi sonunda hayırlı olsun hamileliğin bol bol dinlen artık bebek mağazalarından çıkmazsın
Kızlarrrr sabah sabah ne güzel haberlerle güne başladım ya Ahsenimmm sende anne oluyosun demek süpeeeer süperrr.Üzülüyodun günleri kaçırdık diye bebişimm Rabbim isteyince gün filan dinlemiyo işte. Hayırlı olsun canım benimm Sağlıklı hayırlı güzel bi ewladın olsun işallah.
Aydasum eşine ne güzel sürpriz yapmışsın ya maşallah. İkinizinde haberlerini okurken hem gözlerim doldu hem ağzım kulaklarımda okudum. İkinizede sıkı sıkı sarılasım sevincinizi paylaşasım var şuan.Çok seviyorum sizi tatlı anneler..
Hamilelerin duası kabul olurmuş bizim için eşim için dua edin olur mu :26:
aydasu ; eşin asıl sana güzel bir süpriz yapmış vallahi pat diye gelmiş şaşkına dönmüşsün.. çok sevindim hayırlı uğurlu olsun
ocwnys ; tatlım seni görünce resmen şok oldum demek illa o ay içinde yapmak lazım değilmiş. Rabbim istedikten sonra en olmaz zaman da oluyor..
yaw 2 gün giremedim, ne güzel şeyler olmuş..
aydasu, canım benim çok sevindim, Allahım sağlıkla kucağına olmayı nasip etsin bebişini, eşine yazdığın notada bayıldım, aklımın bi kenarınada not ettim
ocwmays, çok sevindim canım, içime hep senin kızın olacakmış gibi geliyor, arkadaşlarımdan biliyorum hemen görünmemiş olabiliyormuş, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Pingucum dediği gibi, 2. kere teyze oluyoruz
Gözün aydın bebişim doktora gösterdin mi kaç haftalıkmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?