2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ayyy topiğimizde hamişler var artıkkk. öyle pasta börek tarifleri, sarmalar dolmalar felan . artık her yapan aydasu ve ahsene yollıcak dimi

Sofısım ellerıne saglık , sarmayı sarmak da yemek de cok zevklı gelıyor bana...
Sımdılık canım oyle pek bıse cekmıyor ama sanırım tatlılara daha duskun olucam kı hıc sevmezsdım serbetlı tatlıları, memlekette falan hep canım ıstedı, kuzu etınden de acaıp mıdem bulanmıstı...

Kızlar memlekete gıderken kayınvaldemlere goturmek uzere ıkramlıklar hazırladım sıteye koymak ıcın esımın gececı olmasını beklıyorum ama ordan once sıze gostereyım nasıl mutlu oldular anlatamam...

ne demek yeter ki isteyin deha neler yaparım size....

Evimize ilk misafir çağırdığımızda tiramusu yaptım, eşim her misafir geldiğinde yine yapmamı istiyor..Gelenler aralarında konuşsa bu kız başka tatlı bilmiyor diyecek Her tiramusu yaptığımda da aklıma sen geliyorsun canım ..

canım çok şık görünüyorlar, ellerine sağlık..

aydasu tarifini bekliyoruz canım çok güzel görünüyorlar.........

çok güzel gözüküyorlar yaa. süperr bi jest yapmışsın canım mutlu olmazlarmı. tarfi istiyoruzz:)

tamam canım getireyim aklıma seni ama ertesi akşamda sen beni aklına getirebilrisin muhtemelen bende yarın akşam ütü yapıcam

tamam canım bu akşam sen keyif yap yarında ben yaparım biz yarın kayınvalideme gidebiliriz byük ihtimalle 2 haftadır gitmiyoruz

seni gidi işçi
dün haberlerde yine vahşet olur dedim ama çok şükür olmadı inanılmazda sevindim artık bu hale gelebildik

hahahha yüzdünüz geldiniz kuyruğa canım. azcık daha beklesin eşin sonra güzelce kutlarsınız bebek haberinizi

dün markete gittik bi baktım taze yaprak çıkmış.

bu sene bol bol buzluğumu doldurmayı düşünüyorum. kışın süper oluyor ya. bamya,yaprak sarma,bezelye,fasulye,barbunya bol bol koyucam.

annemden duyduklarım ve bilmediklerim sizinle de paylaşıyım malum buzluğa ne konur ne konmaz çok bilmiyordum deneye deneye çözdüm işi

yarım kilo çilek 3*4 tatlı kaşığı toz şeker rondodan çekirin ve buzdolabı poşetine koyun istediğiizde çıkartın tatlı üstüne dökün
aynı şekilde çekirdekleri ayrılmış vişne ve kirazda buzlupa atılabiliyor

kışa hazırlık

Aydasucum şimdi ne yapıcaksın doktora filan ne zaman çıkacaksın ??

Ahsenin tahlil sonucu nasıl acaba ya gelsede bilgi verse merak ettim.

Aydasucum şimdi ne yapıcaksın doktora filan ne zaman çıkacaksın ??

Ahsenin tahlil sonucu nasıl acaba ya gelsede bilgi verse merak ettim.

Canım esımın de yanımda olması ıcın cuma gunu sabahtan aldım randevuyu o zamana kadar evdeyım yanı...
Kan vermekten falan pek korkarım ben ılla esımın destegını ısterım :18: o yanımda olsun dıye cumaya kadar beklıcem...

Ahsenı ben de merak edıyorum bı an once de anlatsa ne dedı doktor

ayy çok duygulandım ya canım benim Rabbim isteyen herkese versin iyiki varsınız

tutturmuşuz arada işte:))
Allahıma hamdolsun ya çok mutluyum
Rabbim çitlnebik ve sen başta olmak üzere hepinize en yakın zamanda bu mutluluğu yaşatsın

hep ediyorum biliyosun
etmeye de devam edicem
bebişkonuz da olur inş. en hayırlı en uygun zamanda

ya günleri yanlış heaspladım ya yannlış haırlıyorum ya da geç döllenme oldu hayatım
neyse oldu ya hamdolsun, siz ne zaman başlıyosunuz hazırlıklara?

ewt teyzoş olacaksınız
vafiş, biliyo musun herkes bana kızın olur kesin diyo :)))
nedense ben de hep kızmış gibi seviyorum karnişimi:))

Gözün aydın bebişim doktora gösterdin mi kaç haftalıkmış?

son adet tarihine göre hesaplanıyor
ona bakacak olursa 6. haftanın başındayım
ancak hastahanenin raporunda 1000 hcg değeri 3-4 haftaya tekabül ediyor
sanırım adet başlangıcından değil de yumurtlama zamanından itibaren yazıyor

devlet hastahanesi oldugu için ayrıntılı soramıyosun hemen yazıp çizip sıradakini alıyolar
bir hafta sonra tekrar gel ultrasondan da görelim dedi
ama ben araştırıp özel bir yere gidicem inş

Ahsennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nasıl sevındım anlatamam canım ya Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah...
Ben de cuma gunu gorunecem doktora ınsallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…