Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin kuzucuk dönüşler çok kötü oluyor bilmem mi 2 gün hafiften için sızlıyo keşke orda olsam diyosun ama evinide özlemişsindir kesin böyle bi çelişki işte kilolara ne oldu tatlım merak içindeyim bende ne ileri ne geri çünkü ne spor yapıyorum ne de yediklerime dikkat ediyorum pofff....Günaydınlar.... Guzel eylul gelınlerı...
Dun memleketten donduk evımızdeyız...
10 gunluk bır tatıl yaptık, aılelerımızle hasret gıdermeye calıstık, cok guzel vakıt gecırdık...
Bugun kendımı boslukta hıssettım kac gundur kalabalık ıcındeydım ama napalım herkesın evı yuvası bır yerden sonra...
Gecmıs baya bır bırıkmıs okumam lazım...
Insallah herkes ıyıdır...
Cok uzun zamandır yokmusum gıbı hıssedıyorum kı sınavdı tatıldı derken oyle de oldu, memlekette bıle dedım ayy acaba gorusmeyelı bızım kızlardan hamıle olan varmıdır dıye
Bu arada yorgun penguen kulakların cın cın cınlamıstır, var ya ılk tarıfı yazdıgın gunden berı dırenıyorum brownı kurabıyeyı yapmayayım dıye ama yaptım malesef yok boyle bır tat, felaket bırsey keske hıc bulasmasaydım dıyorum
Yedıkce yedırıyor mubarek, mutluluk hormonu salgılatıyor, memlekette tepsı tepsı yaptım yedırmedıgım ınsan kalmadı sayende kuzum
Tünaydıııııııııııııınnn kızlar güzel haftalar herkese...
cmt günü mide bulantısından evde yattım akşam da kayınvalideme gittik.
bu arada 2 pazarımızı dolu dolu geçirdik..(malum sıkıtılarımız vardı bu konuda)
öğleye kadar yatak keyfi yaptık kocacıımla sonra kahvaltıya kent orman parkına gittik ordan alışverişe gittik sonra arkadaşımıza gittik biraz oturduk ps oynadık falan sonrada akşama doğru yemeğe gittik akşamda deniz kenarında çay keyfi yaptık vee 12 de evimize geldik
akşama annemin dondurucuma koyduğu bamyayı pişirmeyi düşünüyorum ama netten araştırdığıma göre baya hassas bi sebze önerisi olan var mı pişirme tekniği konusunda ?
ÇOK GÜZEL bir hafta geçirmişsiniz...
bamya çabuk dağılan bi sebze olduğu için hasssas limonlu seviyorsanız bol sık o zaman sorun olmaz bayılıyorum bamya ya bu sene bol bol atıcam
şükür öyle oldu sipidim.hep sen yazıyordun ya hafta sonu yaptıklarınızı,çok özeniyordum çok şükür 2 haftadır bizde dolu dolu geçirdik.
siz yollarda geçirmişsiniz bi kısmını tatilinizin
buyrun gelin birlikte yiyelim akşama nasılsa uzun yola alışmışsınız çıkın gelin
önceden plan yapınca ortaya güzel şeyler çıkıyor. istediğin yere gidip istediğini yapabiliyorsun :2:
aynen öyle geçti 1 günümüz neredeyse yollarda geçti gittti.
geliriz az daha gitsek edirne falandı herhalde
ama rotanız güneye olsun tatilinize de yapar öyle gidersiniz antalyadan
ben şu yemeği ocağa koyup geleyim baya anladım yapılışını
HAZİRAN SOnu inşallah ya tatile hasret kaldm hayırlısı ile gideriz inş...
koy bakalım yap yemeğini de
buyrun gelin bekleriz canım
yemeği yaptım altını kıstım pişmesini bekliyorum bakalım umarım güzel olur
bamyaa çok severimm eline sağlık tatlım olsa da yeseekk
kızlar resım yukluycem acıl yorum yapın lutfen
Eki Görüntüle 402908
ben mı yanılıyorum yoksa ıkıncı cızgı var mı olmek uzereyım heyecandan
buyrun gelin bekleriz canım
yemeği yaptım altını kıstım pişmesini bekliyorum bakalım umarım güzel olur
ay heyecandan ısımlerı de yanlıs yazdım
speddy sımdı devlet hastanesıne gıtsem hemen bugun kan tahlılı yaptırsam alırmıyım kı sonucları
ay heyecandan ısımlerı de yanlıs yazdım
speddy sımdı devlet hastanesıne gıtsem hemen bugun kan tahlılı yaptırsam alırmıyım kı sonucları