• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

yaa bu benim anlattıklarımda nikah başvurusunda istedikleri sağlık raporunda yaptırmanız gerekn talasemi testi ve sonuçlarıyla ilgili arkadaşlar.. kan uyuşmazlığı başka birşey ama bu testide yaptırmanız gerekiyor, buda kan testiyle belli olan bir hastalık ve artık evlenmeden önce mutlaka kontrol edilmesi gereken çok önemli bir hastalık..

evlendirme dairsi, yapılması gereken testlerle ilgili bilgi veriyo mu lemlemim benim kafam karıştı bu konuda bayagı
bir sürü test var, kimişi zorunlu değil diyo kimisi zorunlu diyo

yaa bu benim anlattıklarımda nikah başvurusunda istedikleri sağlık raporunda yaptırmanız gerekn talasemi testi ve sonuçlarıyla ilgili arkadaşlar.. kan uyuşmazlığı başka birşey ama bu testide yaptırmanız gerekiyor, buda kan testiyle belli olan bir hastalık ve artık evlenmeden önce mutlaka kontrol edilmesi gereken çok önemli bir hastalık..

valla yaptılar mı bilmiyorum ama biz evlendik 3 ay önce artık çok geççç:52:sadece ben hepatit b ye karşı savunmasızmışım.aşı filan yaptırmadım ben ,nişanlım yaptırmış yüksek derecede korunuyor çıktı

annemle babam da teyze çocukları,tek sorunum erken doğmam ve kafadan çatlak olmam şükür başka problem yok:27:

Hiç güleceğim yoktu yaa,tek sorunum diye girince direkt (Allah göstermesin) kötü bişey var sandım yaaa... :1:

Allah sağlıktan ayırmasın canım ya
Sizi de o tarz olumsuzluklardan korusun, huzurunuzu daim kılsın inş

Amin canım.Cümlemizi...

evlendirme dairsi, yapılması gereken testlerle ilgili bilgi veriyo mu lemlemim benim kafam karıştı bu konuda bayagı
bir sürü test var, kimişi zorunlu değil diyo kimisi zorunlu diyo

sağlık oağına gidip sağlık raporu alacaz diyosunuz, zaten bakıyolar iki tane genç gelmiş hemen diyolar evlilik testi mi diye.. onlar yapıyor ne gerekiyorsa :34:

valla yaptılar mı bilmiyorum ama biz evlendik 3 ay önce artık çok geççç:52:sadece ben hepatit b ye karşı savunmasızmışım.aşı filan yaptırmadım ben ,nişanlım yaptırmış yüksek derecede korunuyor çıktı

Nikah yaptınız mı ne güzel, ne tuhaf dime aynı evde kalmak için herkese biz evleniyoruz diye eğlendirmek gerekiyorr çalsın davullar zurnalarr:64:

kızlar ben de kaçıyorum acayip derecede uykum geldi
bugün çok hezdim çok yoruldum dinlensem iyi olur
muhabbet için hepinize teşekkürler, y
tekrar görüşürz inş:54:

kızlar ben de kaçıyorum acayip derecede uykum geldi
bugün çok hezdim çok yoruldum dinlensem iyi olur
muhabbet için hepinize teşekkürler, y
tekrar görüşürz inş:54:

Sana da iyi geceler ocwmays.
Bugün gerçekten çok iyiydi muhabbet,her cumartesi toplanalım :))

hııımmm herkesler gitmiş :26: bende biraz gelinlik modellerine baktım ama uykum geldi yatayım baaaariii.. yarın nişanlım gelecek, uyumam lazım :16:

aaa daha kimse gelmemiş.dün geç yattık ya,gün geç başlıcak demek ki:34:

bakın bunlar benim çooook severek aldığım kahvaltı takımlarım günlük kullanmayı düşünüyorum.misafir için sonra alıcam

Selam kızlar
dün forum istanbul'a gttik sözde ikeaya..Ama ben kıyafet dükkanlarına ve tekin acar'a saldırdım :26:
fondoten ve renkli nemlendiriciye 126 lira verdim.Çeyizimeyse hiçbirşey almadım:59:

neşe çok beğendim kahvaltı takımını canım çok şekermiş.. Misafir içinde kullanılabilir ayrıca.

Son düzenleme:
neşe çok begendim güle güle kullan
yalnız ben misafir için ayrı almayı düşünmüyorum gereksiz geliyo:44:

$mjjhuh.JPG facebook gelinlik 21den alıntıdır

işte böyle prenses gibi gelinlik istiyorum hem de beyaz ve sade.:21:bu kadar zor mu bulmak ya.sapsarı, taşlı her yerinde saçma sapan çiçeklerle dolu satenle kaplanmış vs gelinliklerden başkası yok.hayata küstüm ya:14:acaba bikaç model götürsem dikebilirler mi ki??üff tanıdık da kimse yok

Back