• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Hosbulduk canım...
Evet baya ıyı geldı bu altı aydır ılk kez gıdebıldık cunku...
Artık burdayım ınsallah canım...
Hem de ne bereketlı oluyor yıyen dedıgın gıbı tarıf ıstıyor... Lıseye gıden kuzenım var o bıle aldı yaptı tarıfını...
Annemı gor nasıl kızıyor bana, boyle bıseyı bana nıye tattırdın o kadar yuruyusum bosa gıtcek dıye :D

Bu arada sız nasılsınız canım, bıraz goz gezdırdım, kafe ıslerı ne alemde, var mı ıstanbula gıtme durumunuz... Esnaflık cok zor, babamdan bılıyorum derdı tasası hıc bıtmez, Rabbım yardımcnız olsun ınsallah...

hemde ne zor çok sıkıntılı dönemler geçiriyoruz. Haber beklediğimiz işler var canım dualarını eksik etme nollur. İşallah hayırlı bi iş bulur eşim.

BU haftasonum çok fena geçti
cumartesi iş çıkışı hadımköye gittik orada kaldı
pazar sabah 10da düştük yollara istanbulun bi ucundan diğerine hadımköyden çamlıcaya geçtik tam 2,5 saatte :30::30:
sonra da akşam tophanede bjk-fb maçını izledik 2*1 yenildi bjk olan bize gs oldu. :ssz: bu hafta yine maç var :10: inşallah yener de her daim şampiyon biz oluruz :1::1:

eeeee siz naptınız haftasonu ?

Son düzenleme:
günaydınlarrrr
Herkese güzel bir hafta diliyorum
Dün sabah yollara düştük eşimle edirneye gittik, Selimiye camiinde namaz kılıp, meşhur edirne ciğerini yedik, ordan meriç nehri kıyısında çay içtik. Çok güzeldiyaa haftaya da bursaya gitcez kısmetse. :23:

günaydınlarrrr
Herkese güzel bir hafta diliyorum
Dün sabah yollara düştük eşimle edirneye gittik, Selimiye camiinde namaz kılıp, meşhur edirne ciğerini yedik, ordan meriç nehri kıyısında çay içtik. Çok güzeldiyaa haftaya da bursaya gitcez kısmetse. :23:

Edirneyi bu yaz bizde istiyoruz arkadaşlar var mutlaka gidicez
Bursaya da gidin orası da harika bi yer tophanesi,bursa havlu pazarı meşhur camileri ve cami ambiyansları mükemmel :54:

C.TESİ bütün gün temizlik yaptım. sonra misafir ağırlayasım geldi akşamüstü annemi aradım akrabalar gelmek istiyosu arada gelsinler dedim. akşamüstü hazırlık yapmaya başladım. baya yoruldum. pazar günü misafirlerim vardı. annemde kısır yaptı. ÖYle yoğun bi h.sonu geçirdim. bisürü ütüm var onlarıda yarın yapıcam. tatil ya yarın.

C.TESİ bütün gün temizlik yaptım. sonra misafir ağırlayasım geldi akşamüstü annemi aradım akrabalar gelmek istiyosu arada gelsinler dedim. akşamüstü hazırlık yapmaya başladım. baya yoruldum. pazar günü misafirlerim vardı. annemde kısır yaptı. ÖYle yoğun bi h.sonu geçirdim. bisürü ütüm var onlarıda yarın yapıcam. tatil ya yarın.

ben artık misafir almıyorum ya gelmek isteyenler bitti sayılır haftada 2 ye düştü misafir oda anneler onlarda misafirden sayılmaz zaten :1::1:
ütü bende de dolu dün bir posta daha yıkadım bu akşam tv izlerken ütümü yaparım yarında güzel bir temizlik yapmam lazım ev darmadağın 2 gündür eve girmiyoruz :15:

Günaydın bayanlar
cumartesi işe gelmedim evimde iş yaptım sabah erkenden kalkıp 11.30 da bitirdim işlerimi çok güzeldi :16: akşamına da kına gecesine gittik pazar günü geç kalktık kahvaltı edip attık kendimizi dışarı bol bol yürüdük alış veriş yaptık ciciler aldık ikimize de :23: akşam kaynım geldi mantı yaptım yedik hep birlikte sonra 10gibi kardeşimle kuzenimde geldi onlara da yaptım bide dondurmalı meyve salatası mmmm çok güzeldi :56: böyleee yee yee sonra da kiloları vermeye çalış :27:

ben artık misafir almıyorum ya gelmek isteyenler bitti sayılır haftada 2 ye düştü misafir oda anneler onlarda misafirden sayılmaz zaten :1::1:
ütü bende de dolu dün bir posta daha yıkadım bu akşam tv izlerken ütümü yaparım yarında güzel bir temizlik yapmam lazım ev darmadağın 2 gündür eve girmiyoruz :15:

spedim havalar güzel ya pencereleri açıyorum havalandırmak için bütün toz ewin içinde ne kadar temizlik yapsamda ertesi gün aynı oluyo napıcaz biz yazın yaaa.... Düün balkonlarımı yıkamaya yetişemedim kimse görmez dedim ayy herkes balkona çıktı sigara içmeye. diyorum ben balkon kapısını açayım önünde oturun için siz. Yok hava güzel çıkalım. rezil oldum rezilll

Günaydın bayanlar
cumartesi işe gelmedim evimde iş yaptım sabah erkenden kalkıp 11.30 da bitirdim işlerimi çok güzeldi :16: akşamına da kına gecesine gittik pazar günü geç kalktık kahvaltı edip attık kendimizi dışarı bol bol yürüdük alış veriş yaptık ciciler aldık ikimize de :23: akşam kaynım geldi mantı yaptım yedik hep birlikte sonra 10gibi kardeşimle kuzenimde geldi onlara da yaptım bide dondurmalı meyve salatası mmmm çok güzeldi :56: böyleee yee yee sonra da kiloları vermeye çalış :27:

:1::1: oh maşallah sonra rejime gir :9::9::9:

spedim havalar güzel ya pencereleri açıyorum havalandırmak için bütün toz ewin içinde ne kadar temizlik yapsamda ertesi gün aynı oluyo napıcaz biz yazın yaaa.... Düün balkonlarımı yıkamaya yetişemedim kimse görmez dedim ayy herkes balkona çıktı sigara içmeye. diyorum ben balkon kapısını açayım önünde oturun için siz. Yok hava güzel çıkalım. rezil oldum rezilll

:1::1: aynen canım ben geçen sene de yazın çok çektim ya.. cam açıyorum ev toz içinde açmıyorum havasız bide bizim ev giriş kat çocuklar kapı önünde koştukça tüm toz eve doluyor :1:
çocuk oldukları için bişeyde demiyorum :16::16:

Evet artık balkonları sık sık yıkamak gerekiyo bizim salonla yatak odası balkonunu hiç açmıyoduk kış olunca gerek kalmıyo ama artık gelen giden açıp çıkmak istiyo mecbur yıkıcaz sık sık mutfağı yıkıyorum sık sık ama yine de toz oluyo bende 3 balkon var :31:

speedym sorma dün eşim mağazada her üstüne bişi denediğinde offf çok kilo aldım bi beden daha büyük giymeye başladım olmaz kilo vermem lazım deyip durdu ama akşama hepsini götürdü maşallh sonrada bin pişman çok yedik yaa diye söylendi :9:

Evet artık balkonları sık sık yıkamak gerekiyo bizim salonla yatak odası balkonunu hiç açmıyoduk kış olunca gerek kalmıyo ama artık gelen giden açıp çıkmak istiyo mecbur yıkıcaz sık sık mutfağı yıkıyorum sık sık ama yine de toz oluyo bende 3 balkon var :31:

BENİMDE BALKOn kocaman. bi kapısı salonda bi kapısı mutfakta bigün fotosunu çekerim size. Halı bile yıkadım mutfak tarafında yani :1: Ya bizim yaşadığımız şehirde termik santral var. oranın bacalarından duman kül vs çewreyi çok kirletiyo. bide ewimin yakınında fırın var. bugün yıka yarın yine aynı. yazın balkonda kilim filan bırakamıcam akşamları hep içeri alıcam mecburen. o camlarımın önü filan siliyorum 2 gün sonra sanki 1 aydır silinmemiş gibi

speedym sorma dün eşim mağazada her üstüne bişi denediğinde offf çok kilo aldım bi beden daha büyük giymeye başladım olmaz kilo vermem lazım deyip durdu ama akşama hepsini götürdü maşallh sonrada bin pişman çok yedik yaa diye söylendi :9:

:1: bizde öyleyiz ya bazen acayip çok yiyoruz bazende hiç yemiyoruz evlendiğimden bu yana tam 5 kg aldım ben yaaa :29: bi tartılıyorum 55 1 hafta sonra bakıyorum 52 ikisi arasında alıp veriyorum :1:

1 HAFTADA 3 kilomu veriyosun.:27: nasıl oluyo o bacım yaa..

bi alıyorum bi veriyorum mesela cuma günü 55,6 kiloydum bu sabah tartıldım 53,5 kiloyum. ya şişkinlik oluyor yada cidden verip verip alıyorum.
evlenmeden önce de ö:19:yleydim. bi hasta oluyum direk 3*4 kilo birden gidiyordu metabolizmam çok hızlı işliyor sanırım

bi alıyorum bi veriyorum mesela cuma günü 55,6 kiloydum bu sabah tartıldım 53,5 kiloyum. ya şişkinlik oluyor yada cidden verip verip alıyorum.
evlenmeden önce de ö:19:yleydim. bi hasta oluyum direk 3*4 kilo birden gidiyordu metabolizmam çok hızlı işliyor sanırım

ay benim metabolizma bitek kilo almak için çalışıyo galiba :1:

ay benim metabolizma bitek kilo almak için çalışıyo galiba :1:

:1: Benim de böyle güzel hızlı verip alıyorum. ama ne zaman alıp vereceğimde belli olmuyor onun için sevmiyorum da :ssz::ssz:
geçen hafta evdeyken yazlıklarımı çıkarttım hala onları yerleştiricem askı almam lazım bi türlü alamadım :10:

Selam kızlar işler yoğun bugün gelenim gidenimde çok maşallah ne güzel sohbetler dönmüş geçmişi çok okuyamadım yarın 1Mayıs Tatil :34: bugünden işleri toparlıyoruz
İnşallah herkes iyidir mutludur :21:

Selam kızlar işler yoğun bugün gelenim gidenimde çok maşallah ne güzel sohbetler dönmüş geçmişi çok okuyamadım yarın 1Mayıs Tatil :34: bugünden işleri toparlıyoruz
İnşallah herkes iyidir mutludur :21:

BEN İYİYİYM malum yarın evde yatıştayım :1::1: gerçi temizlik yapıcam o ayrı ama olsun :32:

Back