• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Selam kızlar, uzun zamandır uğrayamıyorum. Görümcem buradaydı. Pek evde oturamadık. Evde olduğumuz zamanda bilgisayar ondaydı :55: Salı günü görümcem gitti bende başladım bahar temizliğimi bitirdim. Mis gibi oldu evim. Ben yazmayalı baya bir sayfa olmuş okumakta zorlanacağım gibi :9: Var mı kayda değer bir şeyler? Bu arada evde olmak şahaneymiş kızlar çok keyifli :32: Herkese tavsiye ederim.

hanzade iyi olmana sevindim canım, merak etmeye başlamıştım, geçmiş olsun :54:

pingucum sizin şansızlığınız ortağınız olmuş,çekemeyenlerde olunca böyle iftiralara maruz kalmışsınız.. Umarım en kısa zamanda bu konuyu isteğiniz gibi halledersiniz.. Bide biz hep güzel şeylerden değil canımızı sıkan şeylerden de bahsediyoruz, sende rahatlamak için anlat dinleriz biz:34:

günaydınlar..
bugün çalışmak zor geliyor işlerimde çok fazla :ssz: evde olup uyumak istiyorum yada 16:00 olsa da çıksam :34:

erken sizinki canım iyiymiş. az önce geldim ama olumsuz olarak geldim ya :ssz: hiç çalışasım da yok :5:

bende 10u geçiyordu geldiğimde, c.tesi günleri 2-3 saat kalıp gidiyoruz, ama sabah evden çıkınca gün bölünüyor işte.. Allahtan siz her c.tesi gelmiyorsun, umarım bugün senin için çabuk geçer..

selam kızlar ben de işteyim maalesef 1 olsa da gitsem eve diye bekliyorum pek işim yok zaten oturuyorum

bende 10u geçiyordu geldiğimde, c.tesi günleri 2-3 saat kalıp gidiyoruz, ama sabah evden çıkınca gün bölünüyor işte.. Allahtan siz her c.tesi gelmiyorsun, umarım bugün senin için çabuk geçer..

aynen bizimde 10 ile 4 arası işte bide ben rahat 2 aydır c.tesi işe gelmiyorumdur ya hafta kayıyor ya toplantı oluyor kaçıyorum bugün zor geldi :1::1: neyseki 1 mayıs ve 19 mayısta evdeyim kendimi rahatlatıyım bari :52::52:

selam kızlar ben de işteyim maalesef 1 olsa da gitsem eve diye bekliyorum pek işim yok zaten oturuyorum

benim işim var ama kaçıyorum yapasım yok :ssz:

aynen bizimde 10 ile 4 arası işte bide ben rahat 2 aydır c.tesi işe gelmiyorumdur ya hafta kayıyor ya toplantı oluyor kaçıyorum bugün zor geldi :1::1: neyseki 1 mayıs ve 19 mayısta evdeyim kendimi rahatlatıyım bari :52::52:

Benimde bu c.tesi hiç gelesim yoktu, izin alacaktım 1 mayıs tatil diye kendimi avutup izin almadım.. Hakkımı kardeşim geldiğinde kullanacağım..

merhaba kızlar, daphne hoşgeldin bizde merak etmiştik yoktun baya zamandır.

kızlar bende fazla yazmasamda hergün girip bakıyorum yazdıklarınızı okuyorum.

hanzadecim nasıl oldun iyimisin?

pingu ortağınız yüzünden yaşamışsınız bunları bence, peki ortak olmadan önce nasıl biri nasıl bir çevresi olduğunu biliyormuydunuz? neyse daha fazla zarar görmeden ayrılıp bitirin bencede, taa bi aralar da demiştim bence istanbula taşınmalısınız veya çevrenizin olduğu başka bir şehire. daha iyi işler bulursunuz daha iyi şartlarda çalışırsınız inşallah.

slm kıslaarr,

önerilerinize ihtiyacım var. Eşim küfrediyo diye çk üzülüyorum bi çare bulmaya çalışıyorum :( bana diil kesinlikle.bu güne kadar arada ufak tefek tartışmalarımız da olsa hiç bana küfretmedi çk şükür..maç izlerken ve trafikte sinirlenince ediyor. Ben dayanamıyorum çk üzülüyorum ceza vericem bak diyorum. Ama etkili bir ceza bulamadım henüz.onu vazgeçirecek ya da azaltacak bir yöntem düşünüyorum. İlerde çocuğumuz olursa onun asla küfür duymasını istemiyorum. Biliyorum erkeklerin küfretmesini normal karşılayanlar var ama bn bu yaşıma kadar duymadığım şeyleri duyunca zoruma gidiyo ve alışmak istemiyorum.
ailesi de rahat argo vb. konuşabiliyolar bnse bu laflardan tiksiniyorum azaltmaları için uygun anlarda bunu ima ediyorum.önerilerinizi bekliyorum google da arattım ama dua yaz üzerinde taşısın demişler eşim bunu kabul etmez bana da pek mantıklı gelmedi.

chenn; aynı dert bendede var... ben eşimin küfür ettiğini hiç duymamıştım ta ki evleninceye kadar :) iyi saklamış bu huyunu:52: aynen benimkide trafik ve maçlarda ediyor hele ki maçta... öyle ki maçı izleme hevesim kaçıyor çünkü çok sinirleniyorum... ben senin gibi sabırlı olamadım tatlım tepkimi anında koydum hatta bu yüzden kavga bile etmişliğimiz var... onun mantığı ile benim ki bu konuda asla uyuşmadı. uzlaşamadık bile... ona göre; stresini atıyomuş karışmamalıymışım. maçı izlerken öyle zevk alıyomuş zaten heyecanlanıyomuş bende onu uyarınca keyfi kaçıyomuş falan filann... bende artık küfürü abartınca kalkıp gidiyorum bu küfürleri dinlemek istemiyorum diyip. işe yarıyo galiba maç sırasında sarfettiği küfürlü kelime sayısı azaldı gibi:52: konuşarak vazgeçireceksin canım. kendinden daha kararlı ve tepkili birini görünce karşısında usanıp pes edecektir inşallah:) yani öyle ümit ediyorum :9:

chenn; aynı dert bendede var... ben eşimin küfür ettiğini hiç duymamıştım ta ki evleninceye kadar :) iyi saklamış bu huyunu:52: aynen benimkide trafik ve maçlarda ediyor hele ki maçta... öyle ki maçı izleme hevesim kaçıyor çünkü çok sinirleniyorum... ben senin gibi sabırlı olamadım tatlım tepkimi anında koydum hatta bu yüzden kavga bile etmişliğimiz var... onun mantığı ile benim ki bu konuda asla uyuşmadı. uzlaşamadık bile... ona göre; stresini atıyomuş karışmamalıymışım. maçı izlerken öyle zevk alıyomuş zaten heyecanlanıyomuş bende onu uyarınca keyfi kaçıyomuş falan filann... bende artık küfürü abartınca kalkıp gidiyorum bu küfürleri dinlemek istemiyorum diyip. işe yarıyo galiba maç sırasında sarfettiği küfürlü kelime sayısı azaldı gibi:52: konuşarak vazgeçireceksin canım. kendinden daha kararlı ve tepkili birini görünce karşısında usanıp pes edecektir inşallah:) yani öyle ümit ediyorum :9:

aynen cnm ya evlenmeden önce öyle sakin sessizdi ki..şimdi aniden bağırabiliyor.Bana bağırmadı direk hiç ama trafikde ve annesine bağırdığı oloyo.Tepki koyayım bundan sora nasıl olsa bu ara maç çokk dün g.s nin bgn fenerin ...hepsini izlio :( bnde karşı kanepede yalnız... bekliyorum bnmle ilgilenmesini sabırla bekliyorum:19:...bunu ona söyleyince de çk nazlı olduğumu söylüyo..ne garip sorunlarım var yaaa ufff :43:

Son düzenleme:
Günaydınlar.... Guzel eylul gelınlerı...
Dun memleketten donduk evımızdeyız...
10 gunluk bır tatıl yaptık, aılelerımızle hasret gıdermeye calıstık, cok guzel vakıt gecırdık...
Bugun kendımı boslukta hıssettım kac gundur kalabalık ıcındeydım ama napalım herkesın evı yuvası bır yerden sonra...
Gecmıs baya bır bırıkmıs okumam lazım...

Insallah herkes ıyıdır...
Cok uzun zamandır yokmusum gıbı hıssedıyorum kı sınavdı tatıldı derken oyle de oldu, memlekette bıle dedım ayy acaba gorusmeyelı bızım kızlardan hamıle olan varmıdır dıye :D

Bu arada yorgun penguen kulakların cın cın cınlamıstır, var ya ılk tarıfı yazdıgın gunden berı dırenıyorum brownı kurabıyeyı yapmayayım dıye ama yaptım malesef :( yok boyle bır tat, felaket bırsey keske hıc bulasmasaydım dıyorum :D
Yedıkce yedırıyor mubarek, mutluluk hormonu salgılatıyor, memlekette tepsı tepsı yaptım yedırmedıgım ınsan kalmadı sayende kuzum :D

Benimde bu c.tesi hiç gelesim yoktu, izin alacaktım 1 mayıs tatil diye kendimi avutup izin almadım.. Hakkımı kardeşim geldiğinde kullanacağım..

aynen ya bu sabah acaba gelmesem mi bile dedim yani :2: ama sonra mecbur kalktım ve geldim :9:

slm kıslaarr,

önerilerinize ihtiyacım var. Eşim küfrediyo diye çk üzülüyorum bi çare bulmaya çalışıyorum :( bana diil kesinlikle.bu güne kadar arada ufak tefek tartışmalarımız da olsa hiç bana küfretmedi çk şükür..maç izlerken ve trafikte sinirlenince ediyor. Ben dayanamıyorum çk üzülüyorum ceza vericem bak diyorum. Ama etkili bir ceza bulamadım henüz.onu vazgeçirecek ya da azaltacak bir yöntem düşünüyorum. İlerde çocuğumuz olursa onun asla küfür duymasını istemiyorum. Biliyorum erkeklerin küfretmesini normal karşılayanlar var ama bn bu yaşıma kadar duymadığım şeyleri duyunca zoruma gidiyo ve alışmak istemiyorum.
ailesi de rahat argo vb. konuşabiliyolar bnse bu laflardan tiksiniyorum azaltmaları için uygun anlarda bunu ima ediyorum.önerilerinizi bekliyorum google da arattım ama dua yaz üzerinde taşısın demişler eşim bunu kabul etmez bana da pek mantıklı gelmedi.

Selam canım ,

ya bu konu da bence kesin davranmalısın al karşına konuş bu beni rahatsız ediyor de bunun ceza ile çözümü olacağını sanmam karşındaki de 7 yaşında çocuk değil sonuçta :34:
verebileceğin en büyük ceza :1: konuşmamak olur ötesi yalan..
bu zamana kadar tepki vermiş olsan ciddi anlamda ama belki şuanda sorunu çözmeye başlamış bile olurdun 7 aylık evlisiniz. ve bu seni rahatsız ediyor ise ciddi ciddi bi tavır göstermen şart
sen küfür edince ben çok üzülüyorum gibi. tabi bunu kırmadan da yapmak lazım eğitimden aklımda kalanlar bunlar :1:

gÜNAYDINLARRR...

Günaydınlar.... Guzel eylul gelınlerı...
Dun memleketten donduk evımızdeyız...
10 gunluk bır tatıl yaptık, aılelerımızle hasret gıdermeye calıstık, cok guzel vakıt gecırdık...
Bugun kendımı boslukta hıssettım kac gundur kalabalık ıcındeydım ama napalım herkesın evı yuvası bır yerden sonra...
Gecmıs baya bır bırıkmıs okumam lazım...

Insallah herkes ıyıdır...
Cok uzun zamandır yokmusum gıbı hıssedıyorum kı sınavdı tatıldı derken oyle de oldu, memlekette bıle dedım ayy acaba gorusmeyelı bızım kızlardan hamıle olan varmıdır dıye :D

Bu arada yorgun penguen kulakların cın cın cınlamıstır, var ya ılk tarıfı yazdıgın gunden berı dırenıyorum brownı kurabıyeyı yapmayayım dıye ama yaptım malesef :( yok boyle bır tat, felaket bırsey keske hıc bulasmasaydım dıyorum :D
Yedıkce yedırıyor mubarek, mutluluk hormonu salgılatıyor, memlekette tepsı tepsı yaptım yedırmedıgım ınsan kalmadı sayende kuzum :D

Hoşgeldin bebişimm özlettin kendini. Ohh sen şimdi süper enerjik bi şekilde geri dönmüşsündür bundan sonra daha sık gelirsin buraya dimi.. Afiyet olsun canım benim. Çokta bereketli oluyo dimi. dün benimde misafirlerim vardı yaptım yine. komşulara filan verdim tarifini istediler :1:

gÜNAYDINLARRR...

Hoşgeldin bebişimm özlettin kendini. Ohh sen şimdi süper enerjik bi şekilde geri dönmüşsündür bundan sonra daha sık gelirsin buraya dimi.. Afiyet olsun canım benim. Çokta bereketli oluyo dimi. dün benimde misafirlerim vardı yaptım yine. komşulara filan verdim tarifini istediler :1:

Hosbulduk canım...
Evet baya ıyı geldı bu altı aydır ılk kez gıdebıldık cunku...
Artık burdayım ınsallah canım...
Hem de ne bereketlı oluyor yıyen dedıgın gıbı tarıf ıstıyor... Lıseye gıden kuzenım var o bıle aldı yaptı tarıfını...
Annemı gor nasıl kızıyor bana, boyle bıseyı bana nıye tattırdın o kadar yuruyusum bosa gıtcek dıye :D

Bu arada sız nasılsınız canım, bıraz goz gezdırdım, kafe ıslerı ne alemde, var mı ıstanbula gıtme durumunuz... Esnaflık cok zor, babamdan bılıyorum derdı tasası hıc bıtmez, Rabbım yardımcnız olsun ınsallah...

Back