- 11 Mart 2008
- 56.543
- 4.466
- 873
her zaman ki gibi bencesen de benim gibi yoğun oluyosun canım
evet bu hafta hiç dinlenemeyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her zaman ki gibi bencesen de benim gibi yoğun oluyosun canım
günaydınlar..
bugün çalışmak zor geliyor işlerimde çok fazla evde olup uyumak istiyorum yada 16:00 olsa da çıksam
kolay gelsin canım, c.tesi bende sevmiyorum iş yok ama maalesef geliyoruz, 1 gibi bende çıkarım..
erken sizinki canım iyiymiş. az önce geldim ama olumsuz olarak geldim ya hiç çalışasım da yok
bende 10u geçiyordu geldiğimde, c.tesi günleri 2-3 saat kalıp gidiyoruz, ama sabah evden çıkınca gün bölünüyor işte.. Allahtan siz her c.tesi gelmiyorsun, umarım bugün senin için çabuk geçer..
selam kızlar ben de işteyim maalesef 1 olsa da gitsem eve diye bekliyorum pek işim yok zaten oturuyorum
aynen bizimde 10 ile 4 arası işte bide ben rahat 2 aydır c.tesi işe gelmiyorumdur ya hafta kayıyor ya toplantı oluyor kaçıyorum bugün zor geldi neyseki 1 mayıs ve 19 mayısta evdeyim kendimi rahatlatıyım bari
chenn; aynı dert bendede var... ben eşimin küfür ettiğini hiç duymamıştım ta ki evleninceye kadar :) iyi saklamış bu huyunu aynen benimkide trafik ve maçlarda ediyor hele ki maçta... öyle ki maçı izleme hevesim kaçıyor çünkü çok sinirleniyorum... ben senin gibi sabırlı olamadım tatlım tepkimi anında koydum hatta bu yüzden kavga bile etmişliğimiz var... onun mantığı ile benim ki bu konuda asla uyuşmadı. uzlaşamadık bile... ona göre; stresini atıyomuş karışmamalıymışım. maçı izlerken öyle zevk alıyomuş zaten heyecanlanıyomuş bende onu uyarınca keyfi kaçıyomuş falan filann... bende artık küfürü abartınca kalkıp gidiyorum bu küfürleri dinlemek istemiyorum diyip. işe yarıyo galiba maç sırasında sarfettiği küfürlü kelime sayısı azaldı gibi konuşarak vazgeçireceksin canım. kendinden daha kararlı ve tepkili birini görünce karşısında usanıp pes edecektir inşallah:) yani öyle ümit ediyorum
Benimde bu c.tesi hiç gelesim yoktu, izin alacaktım 1 mayıs tatil diye kendimi avutup izin almadım.. Hakkımı kardeşim geldiğinde kullanacağım..
slm kıslaarr,
önerilerinize ihtiyacım var. Eşim küfrediyo diye çk üzülüyorum bi çare bulmaya çalışıyorum bana diil kesinlikle.bu güne kadar arada ufak tefek tartışmalarımız da olsa hiç bana küfretmedi çk şükür..maç izlerken ve trafikte sinirlenince ediyor. Ben dayanamıyorum çk üzülüyorum ceza vericem bak diyorum. Ama etkili bir ceza bulamadım henüz.onu vazgeçirecek ya da azaltacak bir yöntem düşünüyorum. İlerde çocuğumuz olursa onun asla küfür duymasını istemiyorum. Biliyorum erkeklerin küfretmesini normal karşılayanlar var ama bn bu yaşıma kadar duymadığım şeyleri duyunca zoruma gidiyo ve alışmak istemiyorum.
ailesi de rahat argo vb. konuşabiliyolar bnse bu laflardan tiksiniyorum azaltmaları için uygun anlarda bunu ima ediyorum.önerilerinizi bekliyorum google da arattım ama dua yaz üzerinde taşısın demişler eşim bunu kabul etmez bana da pek mantıklı gelmedi.
Günaydınlar.... Guzel eylul gelınlerı...
Dun memleketten donduk evımızdeyız...
10 gunluk bır tatıl yaptık, aılelerımızle hasret gıdermeye calıstık, cok guzel vakıt gecırdık...
Bugun kendımı boslukta hıssettım kac gundur kalabalık ıcındeydım ama napalım herkesın evı yuvası bır yerden sonra...
Gecmıs baya bır bırıkmıs okumam lazım...
Insallah herkes ıyıdır...
Cok uzun zamandır yokmusum gıbı hıssedıyorum kı sınavdı tatıldı derken oyle de oldu, memlekette bıle dedım ayy acaba gorusmeyelı bızım kızlardan hamıle olan varmıdır dıye
Bu arada yorgun penguen kulakların cın cın cınlamıstır, var ya ılk tarıfı yazdıgın gunden berı dırenıyorum brownı kurabıyeyı yapmayayım dıye ama yaptım malesef yok boyle bır tat, felaket bırsey keske hıc bulasmasaydım dıyorum
Yedıkce yedırıyor mubarek, mutluluk hormonu salgılatıyor, memlekette tepsı tepsı yaptım yedırmedıgım ınsan kalmadı sayende kuzum
gÜNAYDINLARRR...
Hoşgeldin bebişimm özlettin kendini. Ohh sen şimdi süper enerjik bi şekilde geri dönmüşsündür bundan sonra daha sık gelirsin buraya dimi.. Afiyet olsun canım benim. Çokta bereketli oluyo dimi. dün benimde misafirlerim vardı yaptım yine. komşulara filan verdim tarifini istediler