- 11 Mart 2008
- 56.543
- 4.466
- 873
speedim hemde o kadar zorki bebek istiyoruz ama güvenemiyoruzki kendimize. Olsa çok seviniriz ama tam emin olamıyoruz. maddiyat çok önemli. Kenara para atamıyoruz. Ben diyorum söyle arkadaşlarına filan baksınlar sana iş diye ama artık olmaz bu saatten sonra dönemeyiz diyo. orda olmadı buraya geldiler diye konuşulmasını da kendine yediremiyo heralde bilmiyorumki. Bisürü yere haber bırakıyoruz her önüme gelenle iş konuşuyorum anlatıyorum derdimi filan.. İşallah Rabbim hayırlı bi iş nasip etsin nolur dua edin.
speedim hemde o kadar zorki bebek istiyoruz ama güvenemiyoruzki kendimize. Olsa çok seviniriz ama tam emin olamıyoruz. maddiyat çok önemli. Kenara para atamıyoruz. Ben diyorum söyle arkadaşlarına filan baksınlar sana iş diye ama artık olmaz bu saatten sonra dönemeyiz diyo. orda olmadı buraya geldiler diye konuşulmasını da kendine yediremiyo heralde bilmiyorumki. Bisürü yere haber bırakıyoruz her önüme gelenle iş konuşuyorum anlatıyorum derdimi filan.. İşallah Rabbim hayırlı bi iş nasip etsin nolur dua edin.
ben sırf senin yüzünden burdayım lafını duymamak için eşim burda kalmaya karar verdikten sonra sürekli dedim son kararınmı bak ewi tutmadan eşyaları almadan karar değiştirebilirsin. Pişman olucaksan istanbula gidelim. Ama kararını değiştirmedi. Şimdide çok pişman. Kader tabi demekki böle olması gerekmiş RAbbim böle yazmış. İşallah kısa zamanda istediği işi bulur da rahat bi nefes alırız.
kızlaaarrrrrrr ben geldiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar Allah razı olsun sizide meşgul ediyorum işte anlatmak istemiyodum ben ama en onunda patlayıverdim. Ben hep söylüyorum yine söylerim istersen gideriz diye. Dualarınızda unutmayın bizi.
iyiyim canım biraz burnumda şişlik var bir hassasiyet söz konusu 6 ay sürermiş ama bi problem yok çok şükür
Kızlar Allah razı olsun sizide meşgul ediyorum işte anlatmak istemiyodum ben ama en onunda patlayıverdim. Ben hep söylüyorum yine söylerim istersen gideriz diye. Dualarınızda unutmayın bizi.
hoşgeldin canım geçmiş olsun yavaş yavaşa iyice ağrısı sıızısı geçer izinli misin ?
anlatmamak daha kötü cnm.her zamann güzel şeyleri paylaşıcaz diye bişey yok
yok canım bugün başladım maalesef işe göz altımda hafif morluk var herkes bakıo sorma yaa dayak yedim sanıyolardır ya da uyuşturucu bağımlısı falan iş yerinde dalga geçiolar eşinden dayak mı yedin diye makyaj yaptım ama yine de belli oluyo
akşam anneme gidicez
yarında çalışıyorum iş çıkışı hadımköye gidicez orada kalırız pazarda eşimin maçı var
Bu hafta çok yoğun geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?